VIDEO/Shërbimi Postar i SHBA-së Refuzon të Publikojë Raportin Hetimor për Shoferin e Kamionit që mori 288,000 Fletë Votimi të Dyshimta nëpër Linjat Shtetërore Përpara Zgjedhjeve të vitit 2020 …

Prokurori i Pensilvanisë, Tom King, thotë se Shërbimi Postar i Shteteve të Bashkuara refuzon të japë raportin nga hetimi i tij për gjysmërimorkio plot me fletë votimi që u zhdukën përpara zgjedhjeve të vitit 2020 në shtet.
Për më tepër, Gjykata e Lartë e PA nuk ka vendosur ende për çështjet zgjedhore që përfshijnë makineritë Dominion të përdorura në Fulton County Pennsylvania.

Joe Hoft nga TGP intervistoi avokatin Tom King nga Pensilvania. Tom është nga një familje e pasur në histori me GOP dhe tani po ndihmon Fulton County në disa çështje gjyqësore në lidhje me Zgjedhjet 2020.

Tom ndau disa informacione të papritura mbi statusin e shoferit të kamionit dhe sinjalizuesit të USPS, i cili u raportoi autoriteteve se kishte lëshuar një rimorkio plot me fletë votimi në Pensilvani përpara zgjedhjeve të 2020.

Shoferi i kamionit Jesse Morgan ishte shoferi i kamionit që lëvizi postën për Shërbimin Postar të SHBA-së dhe që doli pas zgjedhjeve dhe ndau historinë e tij se si tërhoqi dhjetëra mijëra fletë votimi nga Nju Jorku në Pensilvani përpara zgjedhjeve të vitit 2020. Ne raportuam për këtë në dhjetor 2020.

Dje, nënkoloneli Tony Shaffer diskutoi historinë e Jesse Morgan dhe punën që ai dhe të tjerët kryen për të verifikuar historinë pas Zgjedhjeve të 2020. Shaffer tha se pasi ekipi i tij verifikoi plotësisht Morganin, ai vendosi të ecë përpara me historinë. Ai kontaktoi miqtë e tij në zbatimin e ligjit për t’i marrë ata në bord për të hetuar më tej çështjen. Kur ish AG Bill Barr dëgjoi lajmin, ai thirri Tonin, i bërtiti dhe i tha Tonit të ndalonte hetimin. Barr pretendoi se ndërhyri në një hetim të FBI-së.

Sot, avokati Tom King raportoi mbi statusin aktual të kësaj çështjeje. King thotë se ai ishte vënë në dijeni të Jesse Morgan pas zgjedhjeve të vitit 2020.

Unë isha i përfshirë në atë rast dhe ne punuam drejtpërdrejt me Prokurorin e SHBA Bill McSwain, i cili tani është kandidat për guvernator… Ne e dërguam shoferin e kamionit në zyrat e FBI-së në DC dhe deri më sot nuk kemi hasur asgjë përveç rezistencës nga autoritetet postare për publikoni raportin e bërë nga policia postare dhe FBI. Ne jemi afër ta arrijmë atë, por kjo është ende e pazgjidhur ndërsa po ju flas sot…

… Ne i dhamë Xhesit këshilltar ligjor për intervistën me FBI-në… Ne jo vetëm që bashkëpunuam plotësisht, por fola në shumë raste me Bill McSwain, avokatin e shtetit të caktuar nga Presidenti Trump për pjesën lindore të Pensilvanisë.

McSwain i shkroi Presidentit Trump një letër pas Zgjedhjeve të 2020 duke shprehur sfidat e tij në hetimin e mashtrimit zgjedhor për shkak të Bill Barr. Kjo është ajo ku historia e Jesse Morgan ka luajtur sipas King.

Këtu jemi ulur në prill të 2022 dhe ende nuk e kemi raportin. Ne po e ndjekim dhe do ta arrijmë përfundimisht.

King konfirmoi se Jesse Morgan është ende në Pensilvani dhe është ende duke bashkëpunuar me King. Jesse ka raportuar se disa njerëz nuk janë intervistuar ende nga FBI ose USPS.

King më pas vazhdoi dhe raportoi mbi paditë që përfshinin Fulton County dhe shtetin e PA. Një rast ku qarku po padit shtetin është ende në Gjykatën e Lartë. Sekretari i AP i Commonwealth çertifikuar dy makinat zgjedhore pasi qarku kreu një auditim pas Zgjedhjeve të 2020. Këtë shteti e bëri pa shikuar makineritë. Makinat nuk u prekën kurrë nga auditorët. Në vend të kësaj, auditorët bënë punën e tyre bazuar në një kopje të makinerive të ofruara nga qarku.

Tom përmendi se qarku ka vetëm dy makina dhe njëra nuk u përdor as në zgjedhje, por shteti i çertifikoi të dyja makinat kur dëgjoi për auditimin e qarkut. Më pas shteti i kërkoi qarkut të paguante për makineritë e reja. Kur kjo ndodhi, qarku paditi shtetin. Kjo çështje është në Gjykatën e Lartë dhe ende nuk është zgjidhur.

Në një rast tjetër, Gjykata e Lartë në shtet e lejoi Dominion të bashkohej me shtetin në përpjekje për të parandaluar një kontroll mjeko-ligjor të dy makinave në kontenë Fulton. Shteti paditi Qarkun Fulton kur mbërriti Senati dhe kërkoi të kryente auditimin në makineritë e mbajtura nga qarku. Sundimi dhe shteti tani duan që ky audit të bëhet. Gjykata e Lartë ende nuk ka vendosur për këtë çështje.

Intervistë e pabesueshme me King,shikoni atë më poshtë.

https://rumble.com/embed/vws8i0/?pub=bbbxs

/Stopfake.al/

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Previous post VIDEO/Deklaratë Qesharake: Kamala mban Fjalimin më të Frikshëm të Karrierës së saj …
Next post VIDEO/CEO i Pfizer Albert Bourla Sulmon ata që Guxojnë të Vënë në Dyshim Vaksinën Eksperimentale – “Ata janë kriminelë”…
error: Ky publikimet jane te mbrojtura