Ish-Presidenti Trump kërkon që Gjykatësi i Clinton-it, i cili ishte Caktuar të Mbikëqyrte Padinë e tij “Russiagate” kundër Hillary Clinton, të hiqet …


Ish-Presidenti Trump po kërkon që gjyqtari i Klintonit që mbikëqyr çështjen e tij Russiagate të hiqet për shkak të konflikteve të dukshme të interesit.

Makina e korruptuar liberale nuk beson në adresimin e konflikteve të tyre të dukshme të interesit. E pamë në makthin Russiagate. Drejtori i korruptuar i FBI-së Jim Comey u shkarkua dhe miku i tij i mirë, ish-drejtori i FBI-së Robert Mueller u caktua për rastin e tij.

I gjithë ekipi që u mblodh nën Mueller ishte një grup prokurorësh dhe hetuesish të korruptuar të së majtës ekstreme, të dashuruar ndaj Hillary-t dhe që urrejnë Trump-in. I gjithë hetimi ishte një mashtrim i drejtuar nga individë të njëanshëm që e urrenin Presidentin Trump dhe që ishin në një mision për ta hequr atë nga detyra.

Ish-Presidenti Trump hodhi në gjyq së fundmi një numër individësh për veprimet e tyre në lidhje me makthin e rremë të Russiagate që këta demokratë të korruptuar dhe RINO e kaluan Amerikën. Por disi kjo çështje iu caktua gjyqtarit të emëruar nga Bill Clinton.

Tani ish-presidenti po lëviz që gjykatat të zëvendësojnë gjyqtarin e Klintonit me dikë që nuk është i njëanshëm.

Ish-presidenti Donald Trump dëshiron që të largojë gjyqtarin federal të caktuar në padinë e tij kundër Hillary Clinton, Komitetit Kombëtar Demokratik dhe të tjerëve të lidhur me të ashtuquajturën polemika “Russiagate”.

Ekipi ligjor i Trump paraqiti një mocion për të skualifikuar gjyqtarin e Gjykatës së Qarkut të SHBA, Donald Middlebrooks, i cili është me seli në West Palm Beach, Florida, duke përmendur sesi gjyqtari u emërua nga ish-presidenti Bill Clinton në 1997, kur bashkëshortja e tij ishte zonja e parë.

Deklarata thekson se “ekziston një bazë e arsyeshme që paanshmëria e gjyqtarit Middlebrooks do të vihet në dyshim” dhe vëren se padia është ngritur, pjesërisht, kundër Hillary Clinton, e cila drejtoi një fushatë presidenciale të pasuksesshme kundër Trump në 2016.

Për më tepër, mocioni citon seksionin 455 të Kodit të SHBA-së, i cili thotë: “Çdo gjykatës, gjykatës ose gjyqtar i magjistraturës i Shteteve të Bashkuara do të skualifikojë veten në çdo procedurë në të cilën paanshmëria e tij mund të vihet në dyshim në mënyrë të arsyeshme”.

Dokumenti i Trump nuk përmend vendimin e Middlebrooks në vitin 2016 për të hedhur një padi civile kundër Clinton-it, e cila pretendonte se ish-sekretarja e shtetit përdorte llogarinë e saj private të emailit dhe ndryshoi politikën e jashtme të SHBA-së për të kërkuar tarifa të të folurit dhe donacione për Fondacionin Clinton.

Konfliktet e interesit mund të jenë reale ose të perceptuara. Ky konflikt është real dhe i perceptuar.
/Stopfake.al/

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Previous post Deep State po Rikthenë Covid-in mbas Dështimit në Ukrainë …
Next post Video e fshehur kap Senatorin e mbështetur nga Trump duke përplasur me Ish-Presidentin, për Zgjedhjet e 2020-ës…
error: Ky publikimet jane te mbrojtura