Ja çfarë do të thotë “Rivendosja e Madhe” dhe çfarë Duan të realizojnë “Elitat” Globaliste …

Për herë të parë e dëgjova frazën “Rivendosja e Madhe” në vitin 2014. Christine Lagarde, e cila ishte kryetare e FMN-së në atë kohë, befas po bëhej shumë e zëshme për centralizimin global.

Ishte një axhendë që përgjithësisht pëshpëritej vetëm në qoshet e errëta të letrave të bardha institucionale dhe takimeve të fshehta të elitave bankare, por tani këta njerëz po bëheshin mjaft të zhurmshëm për të.

Lagarde po bënte një pyetje dhe përgjigje në Forumin Ekonomik Botëror dhe nocioni i “Rivendosjes” u ngrit me shumë qëllim; ajo që përfshinte projekti ishte e paqartë, por rrënja bazë e tij ishte një zhvendosje dramatike nga modelet aktuale ekonomike, sociale dhe politike të botës në një sistem të centralizuar dhe të integruar globalisht – Një “Rend i Ri Botëror”, nëse do…

Më tej mund të lexoni:

Është e rëndësishme të kujtojmë se sapo kishim kapërcyer zjarrin e një kolapsi të kredisë ndërkombëtare, i cili filloi në vitin 2008 dhe kishte vazhduar të shkaktonte pasiguri në tregje për vite me radhë. Bankat qendrore kishin hedhur dhjetëra trilionë dollarë stimuj në sistem vetëm për ta mbajtur atë në mbështetje të jetës.

Disa prej nesh në mediat alternative besonin se këto veprime nuk kishin për qëllim të shpëtonin ekonominë, vetëm të zombizonin ekonominë përmes zhvlerësimit të monedhës dhe inflacionit. Jo shumë kohë më vonë, ky krijim zombie do të na kthente dhe do të përpiqej të na hante të gjallë, dhe vetëm bankierët qendrorë e dinë saktësisht se kur do të ndodhte kjo.

Mendoni për rrëzimin e vitit 2008 si Fazën 1 të axhendës së Rivendosjes; globalistët po bëheshin mendjemëdhenj dhe ishin gati të shpalosnin planet e tyre për publikun.

Diskutimi i Lagarde në WEF u mbajt gjithashtu rreth kohës kur Klaus Schwab po prezantonte konceptin e tij të 4-të të Revolucionit Industrial, i cili është pak më përpara me atë që duan realisht globalistët.

Ai flet me emocion për një “shoqëri të vërtetë globale” dhe një botë në të cilën njerëzit i drejtohen Inteligjencës Artificiale (AI) si një mjet më i mirë qeverisjeje. Ai madje sugjeron që ligjet përfundimisht do të diktohen nga AI dhe se gjykatat do të drejtohen nga robotë.

Natyrisht, ai pranon se kjo nuk mund të ndodhë pa një periudhë dekonstruksioni ekonomik në të cilin njerëzit dhe qeveritë do të duhet të zgjedhin midis sakrificës për hir të stabilitetit ose dhimbjes së vazhdueshme në emër të mbajtjes së “mënyrave të vjetra”.

Shikojeni në këtë mënyrë: Rivendosja e Madhe është veprimi ose kaosi, dhe Revolucioni i 4-të Industrial është rezultati i synuar ose “urdhri” i planifikuar. Kjo do të thotë, është një rend i ri i krijuar nga kaosi i projektuar.

Po, tingëllon si fantashkencë e keqe, por mbani mend se këta janë njerëzit që gëzojnë vëmendjen e pandarë të shumë prej liderëve tanë politikë dhe ata fërkojnë bërryla me bankierët qendrorë në Rezervën Federale.

Po e them përsëri: Përkrahësit e Rivendosjes së Madhe dhe Revolucionit të 4-të Industrial, të cilët duan të minojnë dhe rindërtojnë plotësisht shoqërinë dhe mënyrën tonë të jetesës, janë partnerë të ngushtë me liderët tanë kombëtarë dhe vetë bankierët që mund të detyrojnë një rivendosje të tillë. të ndodhë përmes një kolapsi të qëllimshëm.

Globalistët janë përpjekur të riemërojnë dhe ripaketojnë axhendën e tyre të Rendit të Ri Botëror për shumë vite, dhe Rivendosja ishte ajo që ata arritën. Në vend që të tingëllojë i padëmshëm, termi kërcënon trazira sistemike dhe fshirje të së shkuarës.

Kur “rivendosni” diçka, zakonisht kthehet në zero – Një fletë bosh që inxhinierët mund ta përdorin për të rishkruar kodin dhe funksionet. Por çfarë do të thotë kjo në të vërtetë?

Çfarë duan realisht globalistët?

Këtu janë disa detaje, për aq sa unë mund të provoj ose mbështes me prova, se çfarë është në të vërtetë “Rivendosja e Madhe” dhe cilat programe shpresojnë të zbatojnë:

Centralizimi i përgjithshëm ekonomik global

Disa njerëz mund të pretendojnë se ne tashmë kemi centralizim ekonomik global, por ata nuk e kuptojnë se çfarë do të thotë në të vërtetë. Ndërsa bankat qendrore kombëtare janë të gjitha anëtare të FMN-së dhe Bankës për Zgjidhjet Ndërkombëtare dhe marrin urdhrat e tyre të marshimit nga këto institucione, ajo që duan globalistët është qeverisja e hapur globale e financave, ndoshta përmes FMN-së.

Me fjalë të tjera, nuk mjafton që ata të manipulojnë ekonomitë fshehurazi duke përdorur bankat qendrore kombëtare si përfaqësues; ajo që ata duan është të ndalojnë së fshehuri dhe të dalin në dritë si sundimtarët bujarë që ata mendojnë se janë.

Qëllimi përfundimtar i centralizimit të plotë është të fshijë vetë idenë e tregjeve të lira dhe të lejojë një pjesë të vogël të njerëzve të mikromenaxhojnë çdo aspekt të tregtisë dhe biznesit. Nuk ka të bëjë vetëm me ndikimin, ka të bëjë me perandorinë ekonomike. Por, për të arritur një bankë qendrore globale, ato duhet së pari të zbatojnë një plan të një monedhe botërore.

Sistemi i Monedhave Dixhitale Një Botërore

FMN-ja ka folur për përdorimin e shportës së saj të të drejtave të veçanta të tërheqjes si bazë për një monedhë globale prej vitesh (të paktën që nga viti 2000). Rreth një dekadë më parë Kina filloi të merrte miliarda dollarë borxh vetëm për t’u kualifikuar si një anëtare e sistemit SDR dhe FMN-ja ka lënë të kuptohet se kur të thuhet gjithçka dhe të bëhet, ai sistem do të bëhet dixhital. Gjithçka që nevojitet është lloji i duhur i krizës për të tronditur publikun në pajtueshmëri.

Kjo ishte e dukshme në kulmin e bllokimeve të pandemisë Covid dhe kërcënimit të katastrofës ekonomike kur institucionet globaliste filluan të sugjeronin se SDR e FMN-së mund të përdoret si një rrjet sigurie për kombet, sigurisht me tela të lidhura. Por përtej streseve të pandemisë ka një krizë shumë më të madhe; domethënë kriza stagflacioniste tani në pragun tonë. Me shumë monedha kombëtare në rënie dhe statusin e rezervës botërore të dollarit gjithnjë e më në pikëpyetje, nuk kam asnjë dyshim se globalistët do të shfrytëzojnë mundësinë për t’i ofruar publikut monedhën e tyre dixhitale si zgjidhje.

Sistemi i ri do të ishte më shumë si një monedhë fantazmë për një kohë. SDR do të ishte ngjitësi ose mbështetja ndërsa monedhat kombëtare mbeten në qarkullim derisa korniza dixhitale të bëhet e përhapur. FMN-ja dhe njerëzit pas saj do të bëheshin defacto banka qendrore botërore, me fuqinë për të drejtuar kursin e të gjitha ekonomive kombëtare përmes një mekanizmi të monedhës së vetme.

Nga ana mikroekonomike, çdo individ tani do të jetë i varur nga një monedhë dixhitale ose kriptomonedhë që heq të gjithë privatësinë në tregti. Të gjitha transaksionet do të gjurmoheshin dhe kjo do të kërkohej nga vetë natyra e teknologjisë blockchain dhe librit dixhital. Elitat e parave nuk do të duhej të shpjegonin gjurmimin, gjithçka që do të duhej të thoshin është “Kështu funksionon teknologjia; pa librin nuk funksionon.”

Një Sistem Global i Kreditimit Social

E keqja e natyrshme në globalizëm ishte lehtësisht e dukshme gjatë bllokimeve të fundit dhe shtytjes së dhunshme për tiraninë mjekësore. Përkundër faktit se Covid kishte vetëm një Shkallë mesatare të Vdekshmërisë së Infeksionit prej vetëm 0.27% sipas dhjetëra studimeve zyrtare, kontingjenti i WEF i politikanëve dhe liderëve botërorë po ngrinin shkumë në gojë, duke deklaruar se ekzistenca e Covid u jepte të drejtën për të marrë totalin. kontrollin e jetës së njerëzve.

Klaus Schwab dhe WEF njoftuan me gëzim se pandemia ishte fillimi i “Rivendosjes së Madhe” dhe Revolucionit të 4-të Industrial, duke deklaruar se kriza e Covid-it paraqiste një “mundësi” të përsosur për ndryshim.

Pasaportat jjab fatmirësisht u mposhtën nga shumë shtete të kuqe konservatore në SHBA, duke çuar në përmbysjen e plotë të politikave të tilla në pjesën më të madhe të botës perëndimore. Ne ishim të lirë për vite me radhë, ndërkohë që shumë shtete blu dhe vende të tjera po përballeshin me autoritarizëm dhe kjo u shkaktoi shumë probleme globalistëve. Është e vështirë të vendosësh një distopi mjekësore globale kur njerëzit në mbarë botën mund të shikojnë konservatorët në SHBA dhe të shohin se ne po jetojmë mirë pa kontrolle.

Pasaportat e vaksit duhet të kuptohen si hapi i parë drejt diçkaje tjetër – Fillimi i një sistemi masiv kreditimi social, i ngjashëm me atë që përdoret në Kinë tani. Nëse mendoni se kultura e anulimit është një makth sot, thjesht mendoni se çfarë do të ndodhte nëse turma kolektiviste do të kishte fuqinë të hidhte një bombë rishikimi në llogarinë tuaj të kredisë sociale dhe të shpallte se jeni të paprekshëm? Imagjinoni sikur ata të kishin fuqinë thjesht të mbyllnin aftësinë tuaj për të gjetur një punë, për të blerë në dyqane ushqimore dhe madje të mbyllnin aksesin në paratë tuaja? Pa pajtueshmërinë tuaj me kolektivin, qasja në nevojat normale të mbijetesës do të ishte e pamundur.

Kjo është ajo që duan globalistët, siç e pranuan hapur në fillim të pandemisë, dhe pasaportat me vaks do të kishin qenë një hyrje në atë tmerr teknokratik nëse ne konservatorët nuk do të qëndronim në këmbë.

Nuk do të zotëroni asgjë dhe do të jeni të lumtur deri në vitin 2030

“Ekonomia e Ndarjes” (e referuar ndonjëherë paralelisht me “Kapitalizmin e Palëve të Interesuara”) është një koncept që ka bërë xhiron në WEF për disa vite tani. Media është përpjekur në çdo hap të përhapë gënjeshtra dhe dezinformata duke pretenduar se plani nuk ekziston; por përsëri, pranohet hapur.

Ekonomia e ndarjes është në thelb një ekonomi komuniste, por e distiluar deri në një minimalizëm të çuditshëm, edhe njerëzit që jetonin në Bashkimin Sovjetik nuk duhej ta përjetonin. Struktura përshkruhet si një lloj shoqërie me bazë komune, në të cilën njerëzit jetojnë në banesa të stilit të Seksionit 8, me kuzhina të përbashkëta, banja të përbashkëta dhe pothuajse asnjë privatësi. E gjithë prona është marrë me qira ose e marrë hua. Të gjitha makinat huazohen dhe ndahen, shumica e transportit është transport masiv, sendet personale bazë si kompjuterët, telefonat dhe madje edhe enët e gatimit mund të jenë sende të përbashkëta ose të huazuara. Siç thotë WEF, ju nuk do të zotëroni asgjë.

Të jesh i lumtur për këtë është një çështje tjetër.

Mësoni më shumë këtu: Rivendosja e Madhe do t’i bëjë të gjitha produktet si shërbime, për të zbatuar “Ju nuk do të zotëroni asgjë” deri në vitin 2030.

Argumenti për këtë lloj shoqërie është sigurisht se “ndryshimi i klimës” dhe dobësitë e ekonomisë së konsumit kërkojnë që ne të ulim standardet tona të jetesës në afërsi të zeros dhe të braktisim idealin e shenjtë të pronësisë së pronës për hir të planetit.

Lëreni mënjanë faktin se ngrohja globale me bazë karboni është një farsë. Temperaturat në botë janë rritur vetëm me 1 gradë Celsius në harkun e një shekulli, sipas NOAA. Këto ishin të dhëna që shkencëtarët e klimës kishin tentuar t’i fshihnin ose t’i fshinin për vite me rradhë, por tani ato janë atje për t’i parë të gjithë. Nuk ka asnjë provë për ngrohjen globale të shkaktuar nga njeriu. Asnje.

500 shkencëtarë dhe profesionistë të klimës nënshkruajnë letrën drejtuar OKB-së: “Nuk ka urgjencë klimatike”.

Mbi 30,000 shkencëtarë deklarojnë se ndryshimet klimatike janë një mashtrim.

Shkencëtari kryesor jep dorëheqjen: “Ngrohja globale është një mashtrim trilionë dollarësh – ka korruptuar shumë shkencëtarë”.

Globalistët kanë bërë plane për të përdorur ambientalizmin si një justifikim për centralizimin që nga viti 1972, kur Klubi i Romës botoi një traktat të titulluar “Kufijtë e rritjes”. Njëzet vjet më vonë ata do të botonin një libër të titulluar “Revolucioni i Parë Global”. Në atë dokument ata rekomandojnë veçanërisht përdorimin e ngrohjes globale si mjet:

“Në kërkimin e një armiku të përbashkët kundër të cilit mund të bashkohemi, ne dolëm me idenë se ndotja, kërcënimi i ngrohjes globale, mungesa e ujit, uria dhe të ngjashme, do t’i përshtateshin faturave. Në tërësinë e tyre dhe ndërveprimet e tyre, këto dukuri përbëjnë një kërcënim të përbashkët me të cilin duhet të përballen të gjithë së bashku. Por, duke i cilësuar këto rreziqe si armik, ne biem në grackën, për të cilën tashmë i kemi paralajmëruar lexuesit, përkatësisht gabimin e simptomave për shkaqe. Të gjitha këto rreziqe shkaktohen nga ndërhyrja e njeriut në proceset natyrore dhe ato mund të kapërcehen vetëm nëpërmjet ndryshimit të qëndrimeve dhe sjelljeve. Atëherë armiku i vërtetë është vetë njerëzimi.”

Deklarata vjen nga Kapitulli 5 – Vakuumi, i cili mbulon pozicionin e tyre mbi nevojën për qeverisje globale. Citimi është relativisht i qartë; duhet të krijohet një armik i përbashkët për të mashtruar njerëzimin që të bashkohet nën një flamur të vetëm dhe elitat shohin katastrofën mjedisore, të shkaktuar nga vetë njerëzimi, si motivuesin më të mirë të mundshëm.

Ata e paraqesin zgjidhjen e konceptit të ekonomisë së përbashkët sikur të jetë një ide e re dhe e guximshme. Megjithatë, ajo që globalistët duan përfundimisht për Rivendosjen e Madhe të tyre, është një kthim i valës së baticës nga liria dhe prosperiteti individual në një mënyrë shumë të vjetër të të bërit gjëra, të ngjashme me feudalizmin e lashtë. Bëhesh një fshatar që punon në tokë në pronësi të elitave, ose të shtetit dhe nuk do të lejohet ta zotërosh kurrë atë tokë.

I vetmi ndryshim do të ishte se në një perandori feudale të së kaluarës fshatarët nuk mund të zotëronin tokë për shkak të sistemit klasor. Këtë herë, nuk do t’ju lejohet të zotëroni asgjë, përfshirë tokën, sepse të duash të zotërosh diçka është “egoiste” dhe shkatërruese për planetin.

Kontrolli total i informacionit

E vërteta është një mall i rrallë këto ditë, por jo aq i rrallë sa do të jetë nëse këta elitistë marrin atë që duan. Globalistët janë shumë më të hapur në lidhje me axhendën e tyre sot se sa kanë qenë ndonjëherë më parë, dhe dyshoj se kjo është për shkak se ata besojnë se do të jenë në gjendje të rishkruajnë historinë e ngjarjeve të sotme pa u ndëshkuar pasi të shpaloset Rivendosja. Ata mendojnë se do të zotërojnë botën e informacionit dhe do të jenë në gjendje të modifikojnë kujtesën tonë kulturore ndërsa shkojnë.

Mediat kryesore e quan të gjithë këtë “teori konspirative”. Unë e quaj realitet konspirativ. Është e vështirë të mohosh pranimet e folura hapur nga vetë globalistët, gjithçka që ata mund të bëjnë është të përpiqen të rrotullojnë informacionin sa më shumë që të jetë e mundur për ta mbajtur publikun në gardh për sa i përket asaj që duhet bërë, që është një spastrim i globalistëve nga vendin tonë dhe ndoshta gjithë botën.

Nëse nuk e bëjmë këtë, do të vijë një moment kur asgjë që them këtu nuk do të mbahet mend dhe nuk do të ekzistojë asnjë provë e planit të Rivendosjes. Institucioni do të ketë eliminuar të gjitha nocionet e tij nga historia e shkruar, duke lënë vetëm një përrallë fantazi se si bota u shemb dhe një organizatë e vogël globalistësh “vizionarë” e shpëtoi atë nga harresa përmes një feje të re të centralizimit.

/Stopfake.al/

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Previous post New York Post: Si mund t’i Japë fund Luftës Putin me ish-Mësuesen e tij 88-vjeçare …
Next post “Udhëheqësit e Rinj Globalë” të Forumit Ekonomik Botëror është një Rrjet masiv i Mbretërve, Politikanëve dhe Teknologjisë së Madhe të Miliarderëve dhe “Elitave” të tjera …
error: Ky publikimet jane te mbrojtura