VIDEO/Teksti i Hunter Biden zbulon se Joe Biden e Detyroi t’i jepte “Gjysmën” e Pagës së tij për mbi 30 vjet …

Një tekst ‘bombë’ i Hunter Biden që u diskutua për herë të parë në transmetim para zgjedhjeve të 2020 është verifikuar. Dhe ka implikime shpërthyese në lidhje me Presidentin aktual të Shteteve të Bashkuara, Joe Biden, dhe familjen Biden.

Bëhet fjalë për një bisedë me tekst midis Hunter Biden dhe vajzës së tij Naomi, e cila është mbesa e presidentit. Një kopje e atij teksti nga 26 dhjetori 2018 i është dhënë Becker News.

Këtu më poshtë keni foton:

“Unë ju dua të gjithëve”, thuhet në tekstin e Hunter Biden. “Por unë nuk marr asnjë respekt dhe kjo është mirë mendoj – funksionon për ju me sa duket. Shpresoj që të gjithë të mund të bëni atë që bëra unë dhe të paguani për gjithçka për të gjithë këtë familje Fro [sic] 30 vjet.”

“Është vërtet e vështirë,” tregon teksti i Hunter Biden. “Por mos u shqetëso, ndryshe nga Popi, unë nuk do të të detyroj të më japësh gjysmën e pagës.”

Implikimet shpërthyese të tekstit janë të dukshme dhe u diskutuan në ajër midis ish-avokatit presidencial Rudy Giuliani dhe prezantueses së Fox News Martha MacCallum më 15 tetor 2020 – përpara zgjedhjeve të 2020.

Shikoni videon:

https://rumble.com/embed/vx8u6v/?pub=bbbxs

Transkripti nga ajo intervistë vijon më poshtë.

MACCALLUM: Dua të dërgoj një email për të cilin po flisni.
Dhe thjesht tregoni të gjithëve këtë email se ky ishte pjesë e “Nju Jorkut
Post” hetim që po del e gjitha nga ky laptop.

Dhe thotë se ju e dini për momentin, ata kanë një marrëveshje të përkohshme që
kapitali do të shpërndahet dhe thotë 20 do të shkojë në H dhe shkon
me iniciale të ndryshme, mendoj. Ka një që thotë H supozoj
që besoni se kjo do të thotë Hunter. Në fund thotë se do të mbahen 10
nga H për djalin e madh. Më thuaj çfarë do të thotë kjo?

GIULIANI: Ju duhet të merrni me mend se kush është djali i madh? Nëse keni nevojë për ndonjë hamendje
se kush është djali i madh, gjithçka që duhet të bëni është t’i hidhni një sy
marrëveshje e bërë për zyrën e këtij biznesi ku kinezët
Qeveria komuniste ishte partner.

Kur zyrat u hapën, Hunter Biden u dërgon një memorandum dy personave të parë
ai vendos për të pasur çelësat e zyrës janë Joe Biden dhe Jill Biden. Kështu që
Joe Biden dhe James Biden do të kishin zyra me të
qeveria e Kinës në thelb. Ky biznes për të cilin po flasim tani është një
e ndryshme.

MACCALLUM: Po. A keni prova që ky djalë nënkupton Joe Biden? Ju
di thjesht ta parashtrosh fare qartë a e dëshmon se është-

GIULIANI: E vetmja dëshmi – e vetmja dëshmi që kam tani është këtu
thotë i madhi dhe këtu thotë se ai është personi i parë që merr një çelës
zyrën që do të zërë ky biznes. Ne duhet t’i vendosim ato
dy gjera se bashku. Por nuk kam mbaruar ende me hard diskun. Aty
ka disa gjëra të jashtëzakonshme në të dhe nuk e di.

MACCALLUM: Më lejoni t’ju pyes këtë –

GIULIANI: Po të isha në gjykatë do t’i bashkoja këto dy gjëra. ka
një sasi e caktuar e zgjerimit të pabesueshëm, të pabesueshëm të realitetit që është
dhënë Bidenit. Dua të them, kush do të ishte më i madhi?

MACCALLUM: Në rregull. Më lejoni t’ju pyes edhe një gjë, sepse kështu mendova
është shumë interesante. E kuptoj pikën që po përpiqesh të thuash.
Ky është një sms për të cilin të pashë duke folur sot në mëngjes, që thua
është nga Hunter Biden tek vajza e tij Naomi.

Dhe në këtë mesazh me tekst thotë se ju dua të gjithëve, por nuk marr asnjë
respekt dhe kjo është mirë mendoj se funksionon për ju, me sa duket. ju shpresoj te gjitheve
mund të bëj atë që bëra dhe të paguaj për gjithçka për të gjithë këtë familje për 30
vjet. Është vërtet e vështirë. Por mos u shqetëso, ndryshe nga popi nuk do të të bëj
më jep gjysmën e rrogës.

Tani kjo, padyshim – dua të theksoj vetëm argumentin tuaj kryesor këtu
duket të jetë, jo se ka pasur një kuid pro quo, se ka pasur politikë
ndikim nga ajo që ai po bën, por se ai ishte krijuesi i parave për Biden
familja dhe kjo është të paktën joetike për sa i përket mënyrës se si
po bëheshin para, duke iu bashkangjitur babait të tij, zv
president në mënyrë që të marrë këto marrëveshje dhe ju jeni argumenti është se, kjo është
e vetmja mënyrë-

GIULIANI: Jo, jo shumë korrekte Marta.

MACCALLUM: Në çfarë mënyre?

GIULIANI: Jo, nuk është. Argumenti im si ky është një rast shantazhi që
vazhdoi për 30 vjet. Unë përmenda 30 vjet një vit më parë ndoshta në ju
shfaqje. Unë thashë për 30 vjet që familja Biden i ka shitur zyrën e Joe
ofertuesi më i lartë.

MACCALLUM: Më lejoni t’ju pyes këtë, nga erdhi ky mesazh me tekst?
Ky mesazh me tekst nuk është përdorur në hetimin e “The New York Post”.
bazuar në hard diskun që i keni dhënë.

Gjithashtu, njerëzit që pretendojnë se kanë shqetësime për origjinën e këtij të vështirë
makinë dhe nëse është apo jo një formë e dezinformimit rus, që unë
Dëshironi të përgjigjeni për të pretenduar se nuk ka asnjë meta të dhënë të bashkangjitur?
Nuk ka adresë në këtë mesazh me tekst, kështu që tregojuni të gjithëve tani
se ky mesazh me tekst është i ligjshëm. Mundeni ju?

GIULIANI: Po, mundem. Dua të them, nuk mundem tani, nuk e kam hard diskun
me mua, por del menjëherë nga hard disku. “The New York Post” ka
posedimi i tij; ata thjesht zgjodhën të mos e publikonin. Është e drejtë në
hard disqet ato dy mesazhe. Nuk e di nëse i kishit dy mesazhet
mbi të.

MACCALLUM: Po, e kemi në ekran tani.

GIULIANI: Emri i vajzës së tij. Dua të them, shikoni, hard disku do të ndodhë përfundimisht
dil jashtë nëse nuk është, më fut në burg. Unë po ju them se është në hard disk.
ja ku e mora.

MACCALLUM: Si e dini se hard disku i takon patjetër –?

GIULIANI: Mendon se ma ka dhënë një rus?

MACCALLUM: Unë po pyes sepse janë të gjitha këto pyetje që unë i di
ju jeni të vetëdijshëm kështu që unë po ju jap një shans për të –

GIULIANI: –Marta kanë vite që na ushqejnë këto plehra. Kjo
nuk është nga Rusia! Shiko, kjo është një marrëveshje, çdo dëshmitar më tha se ekzistonte.
Hunter sapo e shkroi atë për ne. Kjo është marrëveshja që është përshkruar në
kapitulli i parë i librit “Perandoria e Fshehtë”. Kjo është mënyra që bëjnë kinezët
korrupsioni. Ata nuk paguajnë principalin.

Ata i paguanin të afërmit në mënyrë që ata të mos kishin nevojë të qarkullonin rreth tij. Kjo është ajo që
Banka Kineze pagoi një miliardë dollarë gjoba.

MACCALLUM: Shikoni, nuk ka dyshim, asnjë nga këto nuk duket mirë dhe asnjë
kjo –

GIULIANI: Sigurisht që nuk duket mirë!

MACCALLUM: – mënyra se si dikush duhet të veprojë në lidhje me Zëvendësin
Presidenti i Shteteve të Bashkuara dhe një anëtar i familjes që po fiton para
atë pozicion. Unë thjesht po kërkoj të shpjegoj një pjesë të origjinës në mënyrë që
ju mund të pushoni disa nga këto gjëra që janë atje që po përpiqen
për të rrëzuar dëshmitë tuaja këtu.

GIULIANI: Sigurisht.

MACCALLUM: Dhe unë thjesht po pyesja nëse mund t’i identifikonit dhe të përgjigjeni
se.

GIULIANI: Mundem. Përgjigja është se është në hard disk. Hard disku do
përfundimisht të ekzaminohet nga kushdo që dëshiron ta ekzaminojë atë. unë nuk do të
ftoj – doni të dërgoni dikë nga Fox në zyrën time? Ata mund të shikojnë
kjo. Ata mund të shikojnë hard diskun. Unë do t’ua tregoj nesër.

MACCALLUM: OK.

GIULIANI: Unë në fakt e kam memorizuar saktësisht se ku ndodhet
hard disk. Më duhet t’ju them, unë kam qenë në gjendje të kaloj vetëm një të tretën
të hard drive-it. Dhe njerëzit e mi kanë mundur të kalojnë vetëm një të tretën
edhe unë mendoj se “The Post” ndoshta ka kaluar vetëm 20 përqind të tij.

është i madh. Dhe arsyeja pse e urrej të përmend faktin se ai është një drogë
i varur sepse me vjen keq per te si narkoman. Por ka
diçka vërtet e rëndësishme për këtë. Gjëja e parë është se është kombëtare
rrezik sigurie. Dua të them, a ju kujtohet se si demokratët ishin të gjithë të shqetësuar
se rusët kishin të gjitha këto kaseta të këqija për Donald Trump?

MACCALLUM: Unë me siguri po dhe ju e keni parë këtë në të gjithë Twitter. Askush nuk bllokoi asnjë
e asaj.

Daily Mail vërtetoi në mënyrë të pavarur vërtetësinë e tekstit të Hunter Biden.

Rudy Giuliani kohët e fundit diskutoi emailin e lartpërmendur në “The Real Truth” me Emerald Robinson. Shikoni videon:

https://rumble.com/embed/vx8vz3/?pub=bbbxs

“[Ai] thotë, ‘Unë nuk kam asnjë respekt nga kjo familje, edhe pse kam paguar faturat për 30 vjet dhe gjithashtu duhet të jap gjysmën e të ardhurave të mia për pop-in”, tha Giuliani. “Ky është i gjithë komploti, 30 vjet shitje të ndikimit të Joe. Mbi 50 milionë dollarë për familjen Biden, e dokumentuar, që quhet ryshfet ose shantazh serial,” vazhdoi ai.

“Ai duhet të ishte ndjekur penalisht për këtë dy vjet e gjysmë më parë,” shtoi Giuliani. “FBI së pari kishte akses në këtë informacion për dy vjet e gjysmë. E mbuluan qëllimisht për një vit e gjysmë.”

CNN më në fund raportoi për hetimin e laptopit Hunter Biden në një mënyrë serioze, 532 ditë me vonesë ndaj raportimit origjinal të New York Post.

https://rumble.com/embed/vwugup/?pub=bbbxs

“Ju po raportoni këtu sepse kjo është shumë, shumë e keqe për djalin e presidentit,” tha prezantuesja e CNN, Brianna Keilar.

“Është një hetim, siç theksuat ju, që kthehet në vitin 2018,” tha korrespondenti i lartë i drejtësisë i CNN, Evan Perez. “Dhe tani, prokurorët në Delaware janë duke u fokusuar në një sërë gjërash, duke përfshirë nëse Hunter Biden dhe, dhe disa nga bashkëpunëtorët e tij të biznesit kanë shkelur ligjet, duke përfshirë paratë e taksave, pastrimin, ligjet dhe ligjet e lobimit të huaj.”

“Shumë nga kjo ka të bëjë me kohën e Hunter Biden duke punuar me këtë kompani të quajtur Burisma, një kompani energjetike në Ukrainë,” vazhdoi Perez. “Ai paguhej deri në 50,000 dollarë në muaj për atë kompani gjatë një kohe kur Joe Biden, babai i tij ishte nënpresident, ishte përgjegjës për trajtimin e çështjeve të Ukrainës për administratën e Obamës. Dhe kjo sigurisht ngriti pyetje për një konflikt.”

“Dhe kështu ajo që ne dimë është ky hetim, ju e dini, për një kohë, ai ka vazhduar dhe dukej se jo, nuk po ndodhte shumë kohët e fundit,” shtoi ai. “Është rritur shumë aktivitet. Ne e dimë se dëshmitarët kanë shkuar për të biseduar me jurinë e madhe në Delaware. Ne dimë për dëshmitarë që do të shkojnë për të biseduar me hetuesit në javët e ardhshme.”

“Kështu që ne e dimë se ka shumë aktivitet që po rritet tani,” tha ai. “Ai nuk është akuzuar. Ai thotë se, Hunter Biden thotë se nuk ka bërë asnjë keqbërje. Dhe që ai thotë në fund të kësaj, ai beson se do të pastrohet.”

“Por padyshim, siç theksuat ju, ky është një rrëmujë politike për presidentin në detyrë që djali i tij të hetohet nga Departamenti i Drejtësisë, Departamenti i tij i Drejtësisë,” përfundoi ai.

Analisti i lartë ligjor Elie Honig shtoi se ky është një “hetim shumë real, shumë thelbësor i krimeve potencialisht të rënda federale”. Të martën, deputeti i Floridës, Matt Gaetz, futi përmbajtjen e laptopit Hunter Biden në procesverbalin e Kongresit gjatë një seance dëgjimore të Komisionit Gjyqësor të Dhomës së Përfaqësuesve.

Washington Post gjithashtu më në fund arriti të bënte raportime kritike mbi skandalin e korrupsionit ndërkombëtar të familjes Biden.

“Ndërsa shumë aspekte të marrëveshjes financiare të Hunter Biden me CEFC China Energy janë raportuar më parë dhe janë përfshirë në një raport të Senatit të udhëhequr nga republikanët nga viti 2020, një rishikim i Washington Post konfirmoi shumë nga detajet kryesore dhe gjeti dokumente shtesë që tregojnë ndërveprimet e familjes Biden me kinezët. drejtuesit,” raportoi WaPo.

“Gjatë 14 muajve, konglomerati kinez i energjisë dhe drejtuesit e tij pagoi 4.8 milionë dollarë subjekteve të kontrolluara nga Hunter Biden dhe xhaxhai i tij, sipas të dhënave të qeverisë, dokumenteve të gjykatës dhe deklaratave bankare të zbuluara rishtazi, si dhe emaileve të përfshira në një kopje të një hard disk laptop që supozohet se dikur i përkiste Hunter Biden-it,” shtoi raporti.

Vërtetimi i New York Times për emailet e laptopit Hunter u gropos thellë brenda historisë së tij, por megjithatë tregon se Hunter Biden mund të jetë fajtor për shmangien e vetëdijshme të kërkesave të Aktit të Regjistrimit të Agjentëve të Huaj ndërsa babai i tij kandidoi për president.

Kështu, historia e laptopit Hunter Biden tani po trajtohet si e vërtetë nga FBI, Kongresi, CNN, Washington Post dhe New York Times. Kështu e dini se diçka e madhe do të ndodhë.

/Stopfake.al/

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Previous post John Durham hedh Poshtë pretendimin për Bombë, thotë se Ekspozohen Gënjeshtrat e Avokatit të Clinton!
Next post Filloi Fushata e Vaksinimit: Paralajmërohen Mjekët në çdo Qendër Shëndetësore – “Mjekë! Mos u Bëni Vrasës!”…
error: Ky publikimet jane te mbrojtura