Filloi Fushata e Vaksinimit: Paralajmërohen Mjekët në çdo Qendër Shëndetësore – “Mjekë! Mos u Bëni Vrasës!”…

Aleanca për Mbrojtjen e Jetës e drejtuar nga Avokati Altin Goxhaj dhe disa aktivistë të aleancës kanë filluar të vendosin nëpër qendrat shëndetësore disa postera duke bërë një Thirrje të fortë drejtuar çdo Mjeku në çdo qendër Shëndetësore,ku dhe i paralajmërojnë ata. Në një status në rrjetet sociale Avokati Altin Goxhaj dhe Aleanca për Mbrojtjen e Jetës njofton: Filloi Fushata Kundër Vraksinimit të mbikqyrur nga zagarët patronazhistë të Manastirliut dhe Ramës që kanë dalë “për gjah” ndaj të pavraksinuarve: Po Paralajmërohen Mjekët dhe Infermierët në çdo Qendër Shëndetësore. Sot në mëngjes tek Qendra Shëndetësore Nr 2 Tiranë vendoset posteri paralajmërues për mjekët dhe infermierët!

THIRRJA E ALEANCËS PËR MBROJTJEN E JETËS DREJTUAR MJEKËVE:

Filloi Fushata Kundër Vraksinimit të mbikqyrur nga zagarët patronazhistë të Manastirliut dhe Ramës që kanë dalë “për gjah” ndaj të pavraksinuarve: “MJEKË DHE INFERMIERË, MOS U BËNI VRASËS! MOS ZBATONI URDHËRIN KRIMINAL TË VRAKSINIMIT ME SHANTAZH DHE MANIPULIM!”

Po Paralajmërohen Mjekët dhe Infermierët në çdo Qendër Shëndetësore. Sot në mëngjes tek Qendra Shëndetësore Nr 2 Tiranë vendoset posteri paralajmërues për mjekët dhe infermierët! Foto nga Andrea Bregu, aktivist i Aleanca Për Mbrojtjen e Jetës

Ja Thirrja Paralajmëruese drejtuar mjekëve dhe infermierëve e cila po vendoset çdo ditë në muret e qendrave shëndetësore:

THIRRJE! Mjekëve dhe Infermierëve: MOS U BËNI VRASËS! NDËSHKIMI NDAJ JUSH DO TË JETË I SHPEJTË DHE I PAMËSHIRSHËM!

Ministria e Shëndetësisë ju ka kërkuar informalisht pa asnjë akt ligjor apo shkresor që të vraksinoni qytetarët nëpërmjet manipulimit, mashtrimit dhe shantazhit duke ju kërkuar të realizoni një normë ditore vraksinimi.

Ju kujtojmë se zbatimi i këtij urdhëri kriminal ju implikon direkt në krim dhe përgjegjësia juaj penale, civile, profesionale dhe morale do të jetë individuale dhe pafalshme përgjatë gjithë jetës suajduke i rënduar në ndërgjegje të gjithë familjarëve tuaj.

Nëse e zbatoni ju do të jeni nesër:

⬛️ në gjykata penale në bankën e të akuzuarve për vepra të ndryshme penale duke u akuzuar

➡️ për krime kundër njerëzimit konform Kodit të Nurembergut

➡️ për tentativë për vrasje apo vrasje

➡️ për dëmtim të shëndetit të qytetarëve

➡️ për shpërdorim detyre

⬛️ në gjykata civile ku do t’ju kërkohet dëmshpërblim për shëndetin e dëmtuar të qytetarëve

⬛️ në Komisionet Disiplinare të Urdhërit të Mjekut dhe të Infermierit ku do t’ju hiqet liçensa e mjekut apo infermierit si pasojë e dënimeve penale dhe shkelje të Betimit të Hipokratit

https://rumble.com/embed/vxbeup/?pub=bbbxs

Ju bëjmë thirrje të ndaloni menjëherë zbatimin e këtij urdhëri kriminal dhe ti kërkoni eprorëve që këto urdhëra ti sjellin me shkrim në formën e kërkuar nga ligji që ti detyroni nëpërmjet faktimit të përgjegjësisë hierarkike që të pengohen ligjërisht nga qytetarët nëpërmjet ankimeve dhe padive administrative dhe penale.

KUJTESË

Ju kujtojmë se tashmë institucionet e specializuara britanike të shëndetësisë kanë publikuar pasojat e padiskutueshme në shëndetin e qytetarëve prej vraksinimit si në rënien drastike të imunitetit përballë varianteve të Covidit dhe sëmindjeve të tjera, ashtu edhe në efektet anësore deri në vdekje që shkaktojnë vraksinat. Po ashtu këto institucione kanë vërtetuar mungesën totale të efikasitetit të vraksinave përballë derivateve të vraksinave.

/Stopfake.al/

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Previous post VIDEO/Teksti i Hunter Biden zbulon se Joe Biden e Detyroi t’i jepte “Gjysmën” e Pagës së tij për mbi 30 vjet …
Next post Ripostim/Shkencëtari më i mirë Michio Kaku e pranoi Aksidentalisht “Kontrollin e Motit”- dhe kjo po Ndodh Aktualisht …(VIDEO)
error: Ky publikimet jane te mbrojtura