Ripostim/Shkencëtari më i mirë Michio Kaku e pranoi Aksidentalisht “Kontrollin e Motit”- dhe kjo po Ndodh Aktualisht …(VIDEO)

Në një klip të transmetuar në televizionin kryesor CBS disa vite më parë, fizikani Dr. Michio Kaku e pranoi se qielli po spërkatej me nanogrimca dhe “lazerë” për të modifikuar motin.

Ndërsa njerëzit që janë të njohur me gjeoinxhinierinë e fshehtë dhe qiejt tanë duke u spërkatur e dinë me të vërtetë që kjo po ndodh, rrallëherë pranohet nga njerëz në pozicione ndikimi.

Njerëzit në pozicione ndikimi propozojnë që qiejt të spërkaten për të “luftuar ndryshimet klimatike”, por ata kurrë nuk e pranojnë saktësisht se po ndodh tashmë: në këtë gabim pak të njohur, një shkencëtar i zakonshëm e pranoi atë.

Në intervistë, Michio Kaku zhytet shkurtimisht në historinë e modifikimit të motit (me pak detaje në krahasim me vepra të gjera, si libri “Chemtrails Exposur: një projekt i ri Manhattan”).

Shumë shpejt, ekuipazhi i CBS e ndërpreu atë duke thënë se programet shtetërore të modifikimit të motit ishin vetëm “të supozuara”.

Kjo madje mund të sugjerojë që stafit të CBS-së iu tha në mënyrë eksplicite që të mos i qasen kurrë asaj teme.

https://rumble.com/embed/vxd7sr/?pub=bbbxs

Një detaj në një bollëk punimesh akademike dhe patentash rreth ndryshimit të motit me energji elektromagnetike dhe grimca përcjellëse në stratosferë, hulumtimi i botuar në Proceedings of the National Academy of Sciences tha se “rrezet lazer” mund të krijojnë kanale plazme në ajër, duke shkaktuar akull. për të formuar.
Sipas profesor Wolf Kasparian:

“Në kushtet e një reje tipike stuhie, në të cilën akulli dhe uji i superftohur bashkëjetojnë, nuk mund të zbulohej asnjë ndikim i drejtpërdrejtë i kanaleve plazmatike në formimin e akullit ose në proceset e reshjeve.

Në kushte tipike për retë e holla të akullit cirrus, megjithatë, kanalet plazmatike shkaktuan një efekt çuditërisht të fortë të shumëzimit të akullit.

Brenda pak minutash, veprimi lazer çoi në një rritje të fortë të densitetit total të numrit të grimcave të akullit në dhomë deri në një faktor prej 100, edhe pse vetëm një pjesë 10-9 e vëllimit të dhomës u ekspozua ndaj kanaleve plazmatike.

Grimcat e sapoformuara të akullit reduktuan shpejt presionin e avullit të ujit në ngopjen e akullit, duke rritur kështu trashësinë optike të resë deri në tre renditje të madhësisë.

Për të kuptuar vërtet gjeoinxhinierinë, studiuesit kanë identifikuar kontraktorët e mbrojtjes Raytheon, BAE Systems dhe korporata të tilla si General Electric si të përfshirë shumë me gjeoinxhinierinë. Sipas Peter A. Kirby, Massachusetts ka qenë historikisht një qendër e kërkimit gjeoinxhinierike.

Me uraganet anormale që po shkatërrojnë aktualisht Amerikën, përmbytjet që shkatërrojnë Indinë dhe zjarret që shkatërrojnë Paqësorin Veriperëndimor, lufta e motit është një temë në vetëdijen publike tani.
/Stopfake.al/

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Previous post Filloi Fushata e Vaksinimit: Paralajmërohen Mjekët në çdo Qendër Shëndetësore – “Mjekë! Mos u Bëni Vrasës!”…
Next post VIDEO/Udhëheqësit Ushtarakë të Biden diskutojnë për Ukrainën para Dhomës dhe nuk Japin asnjë Zgjidhje …
error: Ky publikimet jane te mbrojtura