VIDEO/Manipulimi i Zgjedhjeve në George: Kandidatja e Biden FEC Vërteton se Makineritë e Votimit Ndryshoni Ilegalisht Votat nga një Kandidat tek tjetri …

Raportet 100 për qind të Fed Up –

Për një vit e gjysmë, CEO i My Pillow, Mike Lindell është quajtur gënjeshtar, dyqanet e mëdha si Kroger, Bed Bath & Beyond, Kohls, Wayfair dhe të tjerë i kanë hequr produktet e tij nga dyqanet e tyre. pretendon se makinat e votimit në zgjedhjet e 2020 ndërruan votat duke bërë që Joe Biden të fitonte zgjedhjet në mënyrë të paligjshme.

Avokati kushtetues i MI, Matt DePerno, i cili nuk ka hequr dorë nga beteja e tij ligjore në Antrim County, MI, për të provuar se makinat e votimit kanë aftësinë për të ndërruar votat, është demonizuar nga demokratët, duke përfshirë edhe Prokurorin aktual të Përgjithshëm Dana Nessel, i cili Matt DePerno shpreson të kandidojë në zgjedhjet e nëntorit 2022 nëse fiton nominimin e delegatëve republikanë të MI-së.

Megjithatë, sot në mënyrë të pabesueshme, ndërsa dëshmonte para Komisionit të Rregullave dhe Administrimit të Senatit, kandidatja e FEC-it, Dara Lindenbaum, një avokate zgjedhore dhe ish-këshilltare e përgjithshme e fushatës së Stacy Abrams, i pranoi senatorit Ted Cruz se ajo e kishte vënë emrin e saj në një dokument ligjor duke u betuar se makineritë e votimit ndryshonin në mënyrë të paligjshme votat nga një kandidat në tjetrin.

Joe Biden zgjodhi ish-këshilltarin e përgjithshëm të fushatës së Stacy Abrams për të zëvendësuar komisionerin demokrat në pension Steven Walther në agjencinë rregullatore që zbaton ligjin e financimit të fushatës në SHBA.

Senatori Ted Cruz për kandidatin e Biden në FEC: “Si oficer i gjykatës, ju ishit të gatshëm të vendosnit emrin tuaj në një pretendim ligjor që pretendonte se makinat e përdorura në Gjeorgji në 2018 po kalonin votat në mënyrë të paligjshme nga një kandidat në tjetrin. Është e saktë?” Dara Lindenbaum: “Po”

Shikoni videon:

https://rumble.com/embed/vxi5sj/?pub=bbbxs

Washington Free Beacon raporton se Zgjedhja e Presidentit Joe Biden për të shërbyer në Komisionin Federal të Zgjedhjeve po përfaqëson organizatën jofitimprurëse të Stacey Abrams dhe kishën e Raphael Warnock në një padi që kundërshtoi vlefshmërinë e zgjedhjeve të Georgia 2018 për shkak të përdorimit nga shteti të makinerive elektronike të votimit “jo të besueshme”.

Në nëntor 2018, avokatja e zgjedhjeve Dara Lindenbaum nënshkroi një ankesë ligjore federale në emër të Veprimit të Fair Fight të Abrams. Ankesa kundërshtoi kushtetutshmërinë e zgjedhjeve të Georgia të vitit 2018, të cilat panë Abrams të humbi nga guvernatori republikan Brian Kemp në një garë që ajo nuk e pranoi kurrë. Kisha Baptiste Ebenezer e Warnock iu bashkua padisë në fillim të vitit 2019, vetëm disa muaj përpara se demokrati të hynte në garën për Senatin e Georgias për vitin 2020.

Sipas ankesës, shteti i Georgia “keqmenaxhoi” zgjedhjet duke privuar “qytetarët e Georgias, dhe veçanërisht qytetarët me ngjyrë, nga e drejta e tyre themelore për të votuar”. Si rezultat, tha ankesa, zgjedhjet e Georgisë “shkelën Amendamentet e Parë, të Katërmbëdhjetë dhe të Pesëmbëdhjetë të Kushtetutës së Shteteve të Bashkuara”. Ankesa gjithashtu ankohej për përdorimin e makinerive elektronike të votimit “të pasigurta dhe jo të besueshme”, të cilave “u mungon një gjurmë letre” dhe kështu “nuk mund të auditohen” – ato makina madje “ndryshuan” votat nga Abrams në Kemp, sipas ankesës.

Ndërsa padia mbetet aktive, Fair Fight dhe paditësit e tjerë ndryshuan ankesën në dhjetor 2020 për të hequr shumë nga pohimet e saj që detajojnë makineritë problematike të votimit. Masa erdhi pasi ish-presidenti Donald Trump tha se parregullsitë e makinës së votimit çuan në humbjen e tij kundër Biden.

Ne po jetojmë në një botë alternative, njerëz. Kur një avokate që punon për një operativ të lartë demokrat pranon se ajo u betua nën betim se makinat e votimit në Georgi i ndërronin votat nga një kandidat duke ja kaluar tjetrit dhe kjo është hera e parë që po dëgjoni për këtë, ndërsa media dhe aleatët e tyre në demokratë Partia kanë DEMONIZUAR Mike Lindell dhe Matt DePerno kanë gati dy vjet që thonë të njëjtën gjë, këtu kemi një problem serioz me të vërtetën në kombin tonë!

/Stopfake.al/

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Previous post VIDEO/Udhëheqësit Ushtarakë të Biden diskutojnë për Ukrainën para Dhomës dhe nuk Japin asnjë Zgjidhje …
Next post VIDEO/Denoncuesi i Laptopit të Hunter Biden zbulon se Çfarë përmbanin “450 GB Materiale të fshira”…
error: Ky publikimet jane te mbrojtura