McConnell mbështet RINO Cheney për Donald Trumpin …

A mund t’i besohet Mitch “RINO” McConnell për të mbrojtur interesat konservatore dhe vlerat që votuesit e tij të kuq rubin me sa duket e zgjodhën atë për të luftuar kur ai kandidoi si republikan?

Jo, jo ai nuk mundet. Shtylla kurrizore e tij është më e dobët se spageti i gatuar shumë dhe Mitch rrallë ka guximin t’i rezistojë të majtës radikale për ndonjë gjë tjetër përveç emërimeve në drejtësi.

Për disa arsye, ai e merr seriozisht atë çështje dhe lufton siç duhet, por nuk mund ta marrë atë qëndrim dhe ta zbatojë atë në fusha të tjera, siç e pamë kur u tërhoq me turp për çështjen e buxhetit.

Pra, nuk duhet të jetë befasi që tani Mitch ka hedhur mbështetje financiare pas një tjetër RINO anti-Trump, Liz Cheney, dhe po përpiqet ta mbajë atë Asnjëherë Trumper në Dhomën e Përfaqësuesve në vend që ta zëvendësojë atë me më konservatoret, pro-Trump dhe Harriet Hageman e mbështetur nga Trump.

Si e ka bërë këtë? Duke dhuruar për fushatën e Liz Cheney-t, diçka me të jo vetëm që do t’i japë asaj mbështetje financiare, por gjithashtu do t’i japë asaj prestigjin e supozuar të mbështetjes nga Udhëheqësi i Minoritetit të Senatit, pak prestigj që mund ta ndihmojë atë të mbajë nën kontroll Conservative, Inc. -Republikanë të tipit.

Breitbart, duke raportuar për krijesat e tjera të kënetës që kanë hedhur peshën e tyre pas Liz-it, vëren se:

McConnell dhe Cheney me sa duket besojnë se anëtarja e Wyoming mund të humbasë vendin e saj ndaj Harriet Hageman të mbështetur nga Trump, një kërcënim i fortë për rendin republikan në Uashington, DC. Me Hageman që po merr vrullin drejt zgjedhjeve paraprake të GOP të 16 gushtit, ish-presidenti George Bush i ka dhuruar gjithashtu shumën maksimale ligjore Cheney-t. McConnell dhe Bush janë bashkuar në mbështetjen e tyre për Cheney nga kandidati i dështuar presidencial Mitt Romney (R-UT). Në mars, Romney mbajti një fjalim në një mbledhje të mbyllur fondesh për Cheney-n e luftuar.

Ata kanë të drejtë të shqetësohen, Hageman po e nxjerr Cheney nga uji.

Edhe për sa i përket tërheqjes së zërave të spikatur në anën e saj, diçka që Cheney the Swamp Creature duhet të fitojë duke pasur parasysh të gjitha vitet e saj në DC dhe kohën e babait të saj si VP, Hageman po mposht Cheney. Breitbart, duke raportuar se kush ka mbajtur anën e saj, vëren se:

Mbështetja e McCarthy për Hageman erdhi me një mbledhje të madhe fondesh me sulmues të fuqishëm MAGA. Senatori Rand Paul (R-KY), përfaqësuesit Jim Jordan (R-OH), Jim Banks (R-IN), Elise Stefanik (R-NY) dhe Guvernatori i Dakotës së Jugut, Kristi Noem (R), ndër të tjera, bashkë-organizoi ngjarjen e mbledhjes së fondeve. “Eshtë e panevojshme të thuhet se numri i republikanëve të Dhomës së Përfaqësuesve që janë në rresht kundër Cheney është mjaft mahnitës,” vuri në dukje Punchbowl News.

Pra, në njërën anë është ekipi i ëndrrave RINO: McConnell, Romney dhe George Bush. Një ekip i mrekullueshëm nëse doni të humbni nga demokratët dhe të pushtoni Irakun. Në anën tjetër janë të gjithë zërat e MAGA-s, disa populistë të rastësishëm si Noem dhe McCarthy që padyshim thjesht po shkojnë me atë që është popullor dhe shumica e votuesve të Wyoming-ut.

Votuesit e Wyoming padyshim që duan Hageman si përfaqësuesin e tyre të vetëm mbi Liz Cheney, RINO që u censurua kohët e fundit nga RNC. Pse McConnell do të zgjidhte të anonte me Cheney-n nuk dihet, por ka të ngjarë që ai po përpiqet të mbajë sa më shumë populistë MAGA që të jetë e mundur jashtë pushtetit.

/Stopfake.al/

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Previous post A do të rikthehet Donald Trump në Twitter? Twitter thotë jo, por Elon sugjeron një Ndryshim në Twitter-in qesharak …
Next post VIDEO/Guvernatori i RINO-s i Utah-s i Zhveshur nga Tucker Carlson …
error: Ky publikimet jane te mbrojtura