VIDEO/Guvernatori i RINO-s i Utah-s i Zhveshur nga Tucker Carlson …

Guvernatori RINO i Jutës mund të jetë guvernatori më i keq republikan në vend; ndryshe nga Larry Hogan, i cili të paktën mund të justifikojë prirjet e tij RINO duke thënë se Maryland është një shtet i purpurt, Cox nuk ka asnjë justifikim për t’u përkulur herë pas here para të majtës.

Megjithatë, kjo është pikërisht ajo që ai bën. Çështje pas çështjeje, nga ky aktivitet luftarak kulturor e deri te ajo, atij nuk mund t’i besohet të çojë përpara një agjendë konservatore.

Epo, ai e pagoi atë frikacak natën tjetër, kur drejtuesi i Fox News, Tucker Carlson, e grisi atë në copa për refuzimin e tij për të mbrojtur vlerat konservatore që ai u zgjodh për të mbrojtur dhe mbrojtur.

Shikojeni atë këtu:

https://rumble.com/embed/vxoko7/?pub=bbbxs

Siç mund ta dëgjoni në video, Tucker filloi të godiste Utah-n nën guvernatorin Cox, duke thënë se ishte shumë më tepër si një shtet blu i thellë sesa një i kuq, duke thënë:

Kur mendoni për shtetet amerikane që kanë rënë në fund të thellë të liberalizmit të stilit të jetesës, dhe ne i mendojmë ato herë pas here, ju ndoshta mendoni për Vermontin. Vermonti është një vend që ndaloi frakingun, pavarësisht faktit se nuk ka asnjë pus nafte ose gazi në shtet. Ose ndoshta ju mendoni për Massachusetts, ku praktikisht çdo kënaqësi njerëzore është ndaluar për dekada, nëse jo shekuj, dhe sigurisht, ju mendoni për Kaliforninë. Kalifornia, një vend ku një qytet tani po paguan njerëzit për të qenë transgjinorë. Të gjitha këto janë vende të famshme liberale, kështu që nuk jeni të habitur.

Në zgjedhjet e fundit presidenciale, Donald Trump mori gati 60% të votave në Jutah. Pra, Utah nuk është definitivisht Kalifornia dhe megjithatë disa nga politikanët e saj më të shquar do të donin shumë ta ndryshonin këtë. Nëse nuk e besoni, shikoni që ata të flasin pak kohë. Duket sikur po kandidojnë për këshillin e qytetit në Santa Monica. Kjo nuk ka kuptim. Flisni për një mospërputhje, një shtet tejet konservator me liderë jashtëzakonisht liberalë. Si ndodhi kjo?

Më pas, pasi fajësoi frikacakët e Cox-it për “influencën e korporatës dhe udhëheqjen e korruptuar të partisë”, ai e krahasoi atë RINO me Ron DeSantis-in gjithnjë konservator dhe e goditi atë që rrëqethëse i dha përemrat e tij një vajze të re:

Pra, Ron DeSantis duhet të fitojë çdo votë dhe ai e bën këtë duke përfaqësuar zgjedhësit e tij. Ju tregon shumë. Ndërkohë, Utah-ja e kuqe e ndezur tani udhëhiqet nga një imitues i nivelit të ulët të Gavin Newsom, i quajtur Spencer Cox. Spencer Cox është një ish-ekzekutiv i telekomit, i cili gjithmonë duket sikur po bën audicion për titullin “Djali i Bardhë më fajtor i Amerikës”. Ai është përtej besimit. Në një bashki virtuale me nxënës të shkollave të mesme vitin e kaluar, në të cilin Spencer Cox shpalli përemrat e tij të preferuar për një vajzë të re në audiencë.

Më pas, duke dhënë një shembull tjetër të frikacakëve të Cox-it, Tucker përshkruan të dhënat e tij për çështjet racore, duke shpjeguar se si Cox i ka braktisur votuesit e tij konservatorë dhe qytetarët e bardhë të Utah në turmën e DEI (diversiteti, barazia dhe përfshirja) dhe duke ofruar një telefonatë ku Cox mbrojti praktika e DEI-së për përjashtimin e të bardhëve.

Në telefonatë, një qytetar e pyeti Cox-in për përjashtimin e të bardhëve, duke thënë se “Utah Jazz po i përjashton fëmijët e bardhë nga konsiderata për programin e tyre të bursave. A mendoni se kjo është raciste dhe çfarë do të bëni për të parandaluar që Utah Jazz të veprojë në këtë mënyrë raciste?”

Dhe çfarë tha Cox? Përjashtimi i të bardhëve nuk është racist! Në fjalët e tij: “Epo, nuk mendoj se është raciste. Në fakt, unë mendoj se është në përgjigje të, për fat të keq, disa padrejtësive shumë të vështira dhe raciste që kanë ndodhur në komunitetin tonë për një kohë të gjatë.”

Padrejtësi në Utah? Vërtet? Nuk ishte pikërisht Misisipi dhe, edhe sikur të ishte, pse është i pranueshëm i ashtuquajturi “racizëm i kundërt”? Sepse Cox është shumë frikacak për t’u përballur me turmën e DEI, me sa duket.

Tucker, duke e goditur me çekan për atë përgjigje, tha:

Pra, këtu është ky djalë i lagësht, i vogël i ulur vetëm në dhomën e tij të praruar me një maskë, duke na thënë se nuk është raciste të përjashtohen njerëzit nga një bursë bazuar në racën e tyre. A e beson dikush tjetër në Utah këtë? Ne dëshirojmë t’i takojmë ata. Nuk mund të ketë shumë prej tyre. Shumica e njerëzve në Juta kanë më shumë sens se kaq. Racizmi ishte kur lëndonit njerëzit në bazë të ngjyrës së lëkurës së tyre, apo jo? E drejta.

Tucker ka të drejtë. Utahanët nuk janë aq të çmendur sa Cox, megjithëse duhet të zgjohen për atë që zgjodhën dhe të fillojnë të luftojnë për të drejtat e tyre në vend që të pranojnë “udhëheqjen” me gju të dobët dhe plotësisht pa kurriz të RINO-s që kanë aktualisht në krye.

/Stopfake.al/

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Previous post McConnell mbështet RINO Cheney për Donald Trumpin …
Next post VIDEO/CBS: Autoritetet Federale kanë Shënuar më shumë se 150 Transaksione familjare Biden si “Aktivitet të Dyshimtë”…
error: Ky publikimet jane te mbrojtura