Menaxheri i Inxhinierisë së Twitter është në Krizë Totale për shkak të Elon Musk që është në Bordin e Twitter …

Menaxheri i inxhinierisë së Twitter, Jay Holler, pati një shpërbërje të shëmtuar publike pasi mësoi lajmin se përkrahësi i fjalës së lirë, Elon Musk, u emërua në bordin e gjigantit të Big Tech.

“OK, unë jam radikalizuar tani,” tha Holler.

Rezulton se ai ishte radikalizuar shumë kohë përpara se Elon Musk të shfaqej në skenën e kompanisë Twitter. Madje, Holler tha se ai ishte “thyer” nga lajmet, që me sa duket do të thotë se mund t’i duhet t’i trajtojë të gjithë përdoruesit me më shumë drejtësi dhe respekt.

Holler kishte ndjekur lajmet për blerjen e 9.2% të aksioneve në Twitter nga Musk, me vlerë rreth 3 miliardë dollarë. Lëvizja e madhe e balerit e vendosi Musk-un si palën e vetme më të madhe individuale të interesit, ndonëse dukshëm nën një aksion kontrollues në 40% të aksioneve.

Kur Musk u shpall nga CEO Parag Agrawal si anëtar i Bordit, Holler e renditi atë si një nga tweet-et më të këqija që kishte parë ndonjëherë.

Zgjedhja e tij për gif-in përmbledh reagimin e tij.

Menaxheri i inxhinierisë në Twitter më pas zbuloi se ai kishte bllokuar Musk në platformë.

Holler nisi një seri zhytjesh të majta ekstreme mbi Musk dhe kompanitë e tij në përpjekjen e dëshpëruar për ta përshkruar atë si racist dhe anti-trans. Procedura standarde e funksionimit të majtë.

Në nën-artikullin “Rënia e ardhshme e Elon Musk”, autori lëshon një valë akuzash kundër Elon Musk.

“Si një njeri që ngacmon sinjalizuesit, abuzon shumicën e ligjeve, rregullave dhe rregulloreve, supozohet se i ka spiunuar punonjësit dhe mbron për një të ardhme më të gjelbër duke krijuar një gjurmë të madhe karboni, bëhet personi më i shquar dhe më i pasur në planet? Kjo është një pyetje që do t’ia bëjmë vetes kur të shpërthejë flluska e Musk-ut, por realiteti është se ne tashmë e dimë përgjigjen, “tha në grup.

“Kapitalizmi mik i kombinuar me kushtet monetare ultra të lira i ka mundësuar figurave të tipit të Dr. Evil të ndjekin fantazitë e tyre më të egra, të gjitha ndërkohë që në mënyrë figurative i hedhin sytë autoriteteve në lëndinën e tyre të përparme. Lista e shakave të Musk është e pafundme. Është epoka Elonwashing,” shtoi ajo.

Me sa duket, Holler është i pavëmendshëm për faktin se ai punon në një kompani Big Tech që kishte një dorë në manipulimin e zgjedhjeve kundër Donald Trump, duke ndaluar përdoruesit për fjalën e lirë që u etiketua gabimisht si “dezinformim” dhe duke ndaluar konservatorët që sfidojnë narrativën radikale.

Holler më pas hodhi një lloj akuze të paqartë se nuk kam prirje të përkthej nga të folurit radikal.

Që nga e shtuna, Holler ishte ende duke ripërsëritur në Twitter me zemërim kundër Elon Musk duke u bërë presion inxhinierëve të Twitter që të mbaheshin përgjegjës për algoritmin e tyre haptazi të njëanshëm, pro të majtës.

Ashtu si Trump që shpërtheu kundra mediave kryesore, po duket se edhe Musk po thyen Big Tech. Kjo thjesht mund ta bëjë atë njeriun e duhur në kohën e duhur për ta rregulluar atë.
/Stopfake.al/

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Previous post Belind Këlliçi: Kongres i sotëm Anti-SPAK – Edi Rama i bëri Presion Drejtësisë …
Next post Informatori Maxey: Shumë shpejt do të Publikohen 450 Gigabajt Materialet e fshira nga Laptopi i Hunter Biden …
error: Ky publikimet jane te mbrojtura