Informatori Maxey: Shumë shpejt do të Publikohen 450 Gigabajt Materialet e fshira nga Laptopi i Hunter Biden …

Një nga denoncuesit ju dha kopje të laptopit Hunter Biden disa zyrtarëve të zgjedhur dhe mediave kryesore në fillim të vitit 2021, ku pretendon se ai ka rikuperuar ‘450 gigabajt material të fshirë’ nga laptopi që ishin të panjohur më parë, duke përfshirë 80,000 imazhe dhe video dhe më shumë. se 120,000 emaile të arkivuara, sipas një raporti ekskluziv nga Daily Mail.

https://rumble.com/embed/vxiehv/?pub=bbbxs

Për dy javët e fundit, Jack Maxey – ish bashkë-prezantues i podcast-it të Steve Bannon-it WarRoom – ka qenë në Zvicër duke punuar me një “ekip ekspertësh të IT-së për të analizuar dhe rikuperuar skedarët e fshirë që ai dhe kolegët e tij gjetën të fshehura në Hunter’s hard makinë.

Maxey thotë se synon t’i publikojë skedarët në internet gjatë javëve të ardhshme në një bazë të dhënash të kërkueshme në internet.

“Për dy javët e fundit, Maxey ka qenë i fshehur në Cyrih, Zvicër, duke punuar me ekspertë të IT-së për të nxjerrë më shumë të dhëna nga ‘laptopi nga ferri’.

Ai thotë se synon t’i postojë të gjitha në internet në një bazë të dhënash në javët e ardhshme.

Maxey thotë se ka gjetur ‘450 gigabajt material të fshirë’ duke përfshirë 80,000 imazhe dhe video dhe më shumë se 120,000 emaile të arkivuara.

Maxey është ‘fshirë’ në Zvicër, sepse ai dhe ekipi i tij i frikësohen hakmarrjes nga regjimi Biden. Që kur mori në posedim laptopin e Hunter-it, Maxey thotë se ai është ngacmuar vazhdimisht nga e gjithë grupi i agjencive të zbatimit të ligjit të alfabetit federal.

Menjëherë pas ndarjes publike të përmbajtjes së laptopit, filluan vizitat nga agjentët federalë dhe bashkëpunëtorët e tij filluan të merrnin telefonata të çuditshme, duke e vënë Maxey-n në frikën e jetës së tij.

Maxey shpjegoi për Daily Mail:

Maxey tha se pasi kontaktoi DailyMail.com në lidhje me laptopin vitin e kaluar, SUV-të e zeza periferike u shfaqën jashtë shtëpisë së tij dhe miqtë e ish-oficerëve të inteligjencës amerikane, me të cilët ai ndau kopje, i thanë se morën telefonata të çuditshme.

“Unë ia tregova këtë një mikut tim të dëshpëruar në shkurt [2021] sepse askush nuk do të më dëgjonte. Asnjë organizatë e lajmeve nuk do ta merrte atë. Në fakt, organizata e parë e madhe e lajmeve që e mori atë ishte Daily Mail”, tha ai.

“Miqtë e mi shumë të dashur, maja e mprehtë e shtizës, më bënin thirrje për ndihmë sociale çdo ditë, kryesisht për të parë nëse isha ende gjallë.

Për të shmangur një raund tjetër ndërhyrjeje nga Fed, Maxey u largua nga SHBA, duke zgjedhur Zvicrën sepse beson se ajo nuk do të ndërhyjë në asnjë mënyrë në punën që duhet bërë për të nxjerrë në dritë krimet e Hunterit.

Maxey vazhdoi:

“Erdha këtu [në Zvicër] që të mund të bënim një ekzaminim mjekoligjor të laptopit të Hunterit në mënyrë të sigurtë në një vend që ende respekton lirinë njerëzore dhe idealet e parimeve liberale demokratike.

“Nuk besoj se kjo do të ishte e mundur brenda Shteteve të Bashkuara. Ne kishim përpjekje të shumta ndaj nesh që të përpiqeshim të bënim gjëra të tilla atje.”

Nëse Maxey ka atë që thotë se bën, do të ketë qindra mijëra dosje të reja që nuk janë parë kurrë më parë. Nëse pjesa tashmë publike e laptopit të Hunter nga ferri është ndonjë tregues, është e vështirë të imagjinohet se çfarë ishte mjaft e keqe për t’u fshirë.

Sido që të jetë, ndërmarrja e krimit Hunter Biden ka vazhduar për një kohë shumë të gjatë. FBI, DNC, media kryesore dhe DC Swamp kanë pasur në posedim materialet prej vitesh tashmë, madje edhe përpara se New York Post të shpërndante historinë në muajt para zgjedhjeve. Dhe të gjithë dështuan në detyrat e tyre, diçka që Maxey e thekson në mbyllje.

Sipas tij, dhe shumë amerikanëve të tjerë, mbulimi në shkallë të gjerë për çantaxhiun e Familjes së Krimit Biden nuk është asgjë më pak se tradhti ndaj Shteteve të Bashkuara.

“FBI-ja e kishte këtë në nëntë dhjetor 2019. Unë supozoj se personi i parë i tradhtuar ishte një president në detyrë i SHBA-së në një seancë dëgjimore për shkarkimin, kur FBI kishte provat shfajësuese në duart e tyre për ta pasur atë përfundim menjëherë dhe ata nuk bënë asgjë.

Populli amerikan u tradhtua krejtësisht, sepse ju garantoj se Joe Biden nuk mund të kandidonte për kapëse qensh nëse populli amerikan do të dinte për këtë laptop.”

/Stopfake.al/

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Previous post Menaxheri i Inxhinierisë së Twitter është në Krizë Totale për shkak të Elon Musk që është në Bordin e Twitter …
Next post Raporti i DASH “Rrëzoi” Qeverinë/ Rama humb Qetësinë dhe sulmon SHBA: Dokument Copy-Paste …
error: Ky publikimet jane te mbrojtura