Fakt: “Disney është Demon” – Pedofilët e Disney-t dhe “Mbështetja e Grooming” janë Sulme të Drejtpërdrejta kundër fëmijëve (VIDEO)…

Ligji i sapo miratuar kundër kujdesit në Florida, i quajtur zyrtarisht “Akti i të Drejtave të Prindërve në Arsim” i cili i pengon institucionet arsimore dhe punonjësit e tyre të “mësojnë” fëmijët deri në klasën e tretë për orientimin seksual ose tema të identitetit gjinor, ka ekspozuar një segment të madh të popullsisë. , domethënë liberalët radikalë, të cilët janë të gatshëm të mbështesin në mënyrë aktive, me zë dhe haptazi praktikën e kujdesit seksual të fëmijëve.

Jo vetëm individët u ekspozuan si pro-grumbullues, por edhe korporatat, e quajnë Disney-n që ka dalë publikisht si mbështetës i përpjekjeve kundër Ligjit për të Drejtat e Prindërve në Arsim.

Shtoni këtë në rastet e shumta që punonjësit e Disney-t janë kapur për trafikim seksual në Florida, së bashku me programet LGBT të Disney-t për fëmijët, dhe “përmbytja” e familjeve që anulojnë anëtarësimet në Disney janë një hap në drejtimin e duhur, por jo mjaftueshëm.

Projektligji prej 7 faqesh, të cilin të majtët dhe mediat e kanë quajtur “Mos thuaj faturën e homoseksualëve”, thotë se “udhëzimet në klasë nga personeli i shkollës ose palët e treta për orientimin seksual ose identitetin gjinor nuk mund të ndodhin në kopshtin e fëmijëve deri në klasën 3 ose në një mënyrë që nuk është e përshtatshme për moshën ose zhvillimin e duhur për nxënësit në përputhje me standardet shtetërore.”

Kjo duket të jetë pjesa kryesore e projektligjit që ka në krahë MSM, Demokratët dhe komunitetin LGBT, megjithatë askush nuk duket se është në gjendje t’i përgjigjet një pyetjeje të thjeshtë:

“Çfarë është kaq fyese për ndalimin e bisedave për çështje seksuale për nxënësit e klasës së tretë dhe nxënësit më të vegjël, nga njerëz të ndryshëm nga prindërit e tyre?”

Duke lexuar të gjitha shtatë faqet, shohim se ligji mbron të drejtën e prindërve për t’u informuar për çdo gjë që lidhet me shëndetin dhe edukimin e fëmijëve të tyre, si dhe bllokimin e mësimit seksual për fëmijët e vegjël nga palë të treta ose punonjës të shkollës.

Christina Pushaw, sekretarja e shtypit e guvernatorit DeSantis, ofroi një deklaratë që rezonon absolutisht me ata që nuk besojnë se fëmijët e vegjël duhet të “kujdesen” në çështjet seksuale, duke thënë se “Ligji që liberalët e quajnë në mënyrë të pasaktë “Mos thuaj homoseksual” do të ishte më i saktë. i cilësuar si një ‘Projekt-Ligji Anti-Grooming’ Nëse jeni kundër Projektligjit Kundër Grooming, ju ndoshta jeni një groomer ose të paktën nuk e denonconi kujdesin e fëmijëve 4-8 vjeç. Heshtja është bashkëpunim. Kështu funksionon, demokratë, dhe unë nuk i kam bërë rregullat.”

Për mua, nuk ka të bëjë me heshtjen, ka të bëjë me shtytjen e gjithanshme nga MSM, demokratët (e njëjta gjë që di unë!), mediat sociale dhe teknologjitë e mëdha për të pretenduar se ky projektligj është i keq, kur ai nuk bën asgjë më shumë se mbron. fëmijë shumë të vegjël, kopshti deri në klasën e tretë dhe të drejtat prindërore.

Çfarë kuptimi ka t’u mësosh fëmijëve shumë të vegjël për seksualitetin ose politikën gjinore, nëse nuk ka të bëjë me rregullimin e tyre për të nxitur axhendën LGBT?

Miliarderët pas Axhendës LGBTQ dhe transgjinor: George Soros, Peter Buffett, Tim Gill dhe Dinastia Stryker kanë dhuruar QINDRA miliona për këtë çështje.

Lexoni të gjithë projektligjin e përfshirë më poshtë:

VEPRIMET E DISNEY-T JANË ME TË FUNDIT…

Këto ditë kemi ardhur të presim mbështetje nga liberalët/demokratët/mediat për indoktrinimin e shkollës, por të shohim një kompani të ndërtuar mbi argëtimin e fëmijëve jo vetëm mbështetjen, por për të shtyrë në mënyrë aktive axhendën LGBT për fëmijët më të vegjël të kombit tonë, duket më skandaloze se pjesa tjetër. .

Disney, e cila gjatë viteve ka pasur pjesën e saj të skandaleve që kanë të bëjnë me pedofilët dhe duhet të jetë në mbështetje të mbrojtjes së fëmijëve, “ka dalë nga dollapi” për të dalë tani publikisht kundër një politike që mbron fëmijët dhe të drejtat prindërore, na thotë se prindërit nuk duhet t’i sjellin më fëmijët e tyre në Disney, as të kenë kanal Disney, ose të blejnë ndonjë produkt të lidhur me Disney.

Imazhi më poshtë janë të gjitha programet e Disney, qofshin shfaqje televizive apo filma:

Ndërsa terminologjia e (fut skandalin këtu) -porta përdoret paksa shumë shpesh, në këtë rast, referenca “Groomer-gate” e Breitbart në lidhje me Disney, duket se është e saktë.

Groomer-Gate: 15 herë Disney promovoi LGBTQAI2S+ në programimin e fëmijëve

Kushdo që i ka kushtuar vëmendje Walt Disney Co. në vitet e fundit e di se studioja nuk e ka bërë të fshehtë për përfshirjen e mesazheve homoseksuale dhe transgjinore në përmbajtjen e saj që synojnë fëmijët.

Nga Pixar te Marvel te Star Wars, pronat e Disney kanë përqafuar plotësisht lëvizjen LGBTQAI2S+ dhe vetëm sa po shtojnë përpjekjet e tyre, veçanërisht me shërbimin e transmetimit Disney+ që ofron një rrugë tjetër në mendjet e fëmijëve të vegjël.

CEO i Disney Bob Chapek kohët e fundit u zotua se do të vazhdojë të luftojë ligjin e të Drejtave Prindërore në Arsim të Floridas, si dhe legjislacionin e ngjashëm në shtete të tjera. Ligji i Florida ndalon mësimin e seksualitetit dhe ideologjisë gjinore për fëmijët në kopshtin e fëmijëve deri në klasën e tretë.

Disney ofroi gjithashtu një deklaratë në lidhje me projektligjin kundër kujdesit në Florida:

Çfarëdo që ka ndodhur “Të ngrihemi për të drejtat” e fëmijëve???!!???

Për ata që më parë nuk ishin në dijeni se si Disney po i rregullon fëmijët, duke përdorur parkun e tyre tematik si dhe programet e tyre Disney+ për ta bërë këtë, tani është koha për të anuluar çdo gjë që lidhet me Disney-n, qoftë Disney+ apo pushime në Disney apo blerje të produkteve të lidhura me Disney si p.sh. si lodra dhe lojëra.

Për ata që më parë nuk ishin në dijeni se si Disney po i rregullon fëmijët, duke përdorur parkun e tyre tematik si dhe programet e tyre Disney+ për ta bërë këtë, tani është koha për të anuluar çdo gjë që lidhet me Disney-n, qoftë Disney+ apo pushime në Disney apo blerje të produkteve të lidhura me Disney si p.sh. si lodra dhe lojëra.

Ndërkohë që aktivistët pro-grumbullues, duke përfshirë Disney-n, bërtasin më fort, ata nuk janë shumica, siç tregojnë sondazhet e Politico/Morning Consult, të dyja me prirje të majtë, edhe përkundër stuhive të raportimeve negative dhe armiqësore nga MSM për projektligjin e Floridës.

Një sondazh i madh tregon se shumica e amerikanëve mbështesin legjislacionin e fundit të miratuar nga Guvernatori Ron DeSantis (R) që i pengon mësuesit të mos bëjnë bujë dhe të diskutojnë seksualitetin me 5 deri në 8-vjeçarët në shkollat ​​publike të Floridës.

DeSantis shkaktoi një zhurmë kur nënshkroi HB 1557 në ligj, me aktivistët e së majtës ekstreme që e quajtën atë një ligj “mos thuaj homoseksual”.

Por një sondazh i Politico/Morning Consult tregon se ata aktivistë ishin një pakicë e zhurmshme.

Kur u pyetën nëse e mbështesin projektligjin, 50 për qind e amerikanëve u përgjigjën pozitivisht. Tridhjetë e shtatë për qind – përqindja më e madhe e cilësdo prej pesë zgjedhjeve të përgjigjes – thanë se “Mbështesin fuqimisht” legjislacionin. Një tjetër 13 për qind thanë se “mbështesin disi” legjislacionin. Një tjetër 15 për qind nuk kishin asnjë mendim.

Amerikanët normalë nuk shohin asnjë arsye për të lejuar shkollat ​​ose punonjësit e shkollave ose entitetet e palëve të treta të flasin me fëmijët për ndonjë çështje që lidhet seksualisht.

Po, kjo përfshin edhe tema heteroseksuale.

Prindërit do të vendosin se çfarë duhet të dinë fëmijët e tyre.

ANULIMI I DISNEY-T

Ata që kanë shërbimin e transmetimit Disney, mund të ndjekin këto udhëzime për të anuluar Disney+ dhe paketat e Disney.

Mësoni të anuloni pushimet dhe/ose paketat e Disney.

Disney nuk konsiderohet më i përshtatshëm për familjen, veçanërisht jo për fëmijët dhe duhet trajtuar si i tillë.

https://rumble.com/embed/vy970n/?pub=bbbxs
https://rumble.com/embed/vy981v/?pub=bbbxs

/Stopfake.al/

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Previous post Raporti i DASH “Rrëzoi” Qeverinë/ Rama humb Qetësinë dhe sulmon SHBA: Dokument Copy-Paste …
Next post SHBA: Misteri i Mumjes Xhuxh në Malet e San Pedro-s …
error: Ky publikimet jane te mbrojtura