Zgjedhjet në SHBA: Analisti i CNN shpjegon “Dramën” që po kalon Joe Biden në të gjithë Historinë e tij politike.(Video)

“Ky është një numër vërtet, me të vërtetë, me të vërtetë i keq”: CNN habiti që miratimi i Biden tani është “më i keqi në rekord”
Depresioni po fillon në CNN. Rrjeti i drejtuar nga demokratët po përgatitet për një gjakderdhje zgjedhore në zgjedhjet afatmesme, e cila është praktikisht e siguruar për shkak të katastrofës së plotë të një ekonomie që po ndodh nën vëzhgimin e Biden.

CNN dha ‘lajmin e keq’ për dhjetëra votuesit e saj liberalë se vlerësimet e miratimit të Biden tani janë më të këqijat në histori, sipas anketuesve të shumtë.

Shikoni videon:

https://rumble.com/embed/vyqtdv/?pub=bbbxs

“Unë dua që ju të shikoni,” tha analisti i CNN, Harry Enten. “Këto shifra ndryshojnë disi. Ato variojnë nga të tridhjetat e ulëta deri në të dyzetat e ulëta. Të dyzetat e ulëta nuk janë as mirë. Por ajo që është kryesore është niveli më i ulët ose i lidhur për sondazhin… niveli më i ulët. Kjo është një pikë larg nivelit më të ulët, më të ulët. Dhe kur keni tre ose katër sondazhe që tregojnë numrat më të ulët për presidentin e Shteteve të Bashkuara, kjo është tregues i një presidenti, i cili është në shumë telashe, të paktën aty ku po qëndron historikisht.

“Epo, le të flasim për historinë këtu,” tha spikeri i CNN, John Berman. “Si krahasohet Joe Biden, Presidenti Biden, me ish-Presidentin Trump në këtë fazë të presidencës?”

“E dini, ka pasur gjithmonë atë gjë, ‘oh, Donald Trump ka vlerësimin më të ulët të miratimit në këtë pikë në presidencën e tij’,” u përgjigj Enten. “Ne e bëmë atë pa pushim dhe pa pushim. Epo, në këtë pikë të presidencës së tij, numri i Donald Trump… vlerësimi mesatar i tij i miratimit është një pikë më i lartë se ai i Joe Biden, i cili është në 41%, Donald Trump në 42%. Një president i mandatit të parë në këtë pikë të presidencës së tij – Uh, ky është më i ulëti, ky është më i ulëti për këdo që zgjidhet në presidencë dhe më pas ngjitet atje përmes zëvendëspresidentit.

“Ky është një numër vërtet, me të vërtetë, shumë i keq,” theksoi ai.

Enten më pas gërmoi në vlerësimin e mrekullueshëm neto të miratimit ekonomik të Bidenit, i cili është më i keqi i regjistruar që nga administrata katastrofike e Carter.

https://rumble.com/embed/vyquzn/?pub=bbbxs

“Më në fund, një nga gjërat që e shtyn këtë, ekonomia apo shqetësimet ekonomike, duhet të them”, tha Berman.

“Po, shqetësime ekonomike,” u përgjigj Enten. “Pra, e dini, shikoni, ne folëm për këtë në fillim të javës. Nëse shikoni vendet e punës, ekonomia po ecën shumë mirë,” pohoi ai.

“Ju e shikoni inflacionin, jo edhe aq mirë. Si e shohin votuesit? Si e shohin amerikanët?” vazhdoi ai. “Ky është Indeksi i Besimit të Konsumatorit të Universitetit të Miçiganit përmes kësaj pike të presidencës. Shikoni këtë, vetëm 66 në prill të 2022. Duke u rikthyer që nga viti 1978, është e lidhur për më të ulëtin. Ishte 66 në prill të vitit 1982.

“Sigurisht, ky ishte një vit i mirë për demokratët në Dhomën e Përfaqësuesve me presidentin republikan,” shtoi ai. “Dhe unë thjesht do të vërej, nëse nuk besoni se ekonomia po dëmton demokratët dhe Joe Biden, shikoni vlerësimin neto të miratimit, ky është miratim minus mosmiratim. Joe Biden në këtë pikë, minus 23 pikë. Kjo është më e keqja e regjistruar që kur ata filluan të pyesin për vlerësimet ekonomike të miratimit të vendeve të punës në vitin 1978, me Jimmy Carter, i cili, natyrisht, përfundoi ekonominë dhe presidencën e tij dhe e vuri në grindje.

Demokratët duhet të kuptojnë se Biden ka vlerësimet më të ulëta të miratimit në historinë e regjistruar me pothuajse të gjithë mediat e korporatave që drejtojnë kopertinën e presidencës së tij katastrofike, ndërsa e njëjta media nuk bëri gjë tjetër veçse sulmoi Trumpin me mbulim negativ 24/7.

Nuk është çudi që ata po përpiqen dëshpërimisht të pengojnë platformat e Big Tech nga miratimi i fjalës së lirë. Demokratët nuk do të fitonin kurrë zgjedhje të tjera.
/Stopfake.al/

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Previous post Konspiracion: Vladimir Putin e quan Elon Musk një “Kalë Trojan”…
Next post Shënimet e CIA-s konfirmojnë se Zyrtarët e Inteligjencës Amerikane kishin vënë në Shënjestër Trumpin pasi u zgjodh President për të Kryer një Grusht Shteti ndaj tij,ndërkohë që ishte në detyrë …
error: Ky publikimet jane te mbrojtura