Askush nuk na Tha se kjo Betejë do të Ishte e Lehtë …

Jo Q. Jo presidenti Trump. Jo gjenerali Flynn. As unë, dhe asnjë Anon i besueshëm nuk vrapoi për t’i thënë dikujt se kjo do të ishte e lehtë – ose e shpejtë.

Në fakt – na e tha drejtpërdrejt Presidenti Trump. Ai tha, dhe unë po e citoj – “Unë jam një president i kohës së luftës”.

Epo…. Le të mendojmë këtë për një moment.

Ai shikon për një moment Përfshirjen në Luftë Amerikanët nga vitet 2016-2020

Qesharake apo jo. Sepse Unë nuk pashë ndonjë luftë që po zhvillohej nga Ushtria e Shteteve të Bashkuara në mënyrën se si jemi mësuar kaq shumë në atë hark kohor.

Kështu që unë kam nevojë që ju të pyesni veten – çfarë saktësisht po i referohej?

Më lejoni që t’i përgjigjem kësaj për ju – Trump po i referohej rrëzimit të kabalës. E shihni – lufta që ai komandonte është një lloj i ri lufte. Kjo nuk ka ndodhur kurrë. Nuk luftohet me çizme në tokë.

Sepse është luftuar për dekada përmes marrëveshjeve të pasme me operacione të zeza dhe të infiltrimit në çdo institucion të vetëm amerikan.

Është një luftë për të cilën nuk do të ishim ende në dijeni nëse jo po për Q.

Siç kishte frikë Regan – ne jemi kalbur si shtet si nga brenda ashtu dhe nga jashtë.

Pra, si ta rregulloni kalbjen tonë?

Në të njejtën mënyrë si nga brënda ashtu dhe nga jashtë. Ju duhet të depërtoni në institucionet [e tyre]. Ju duhet të luani së bashku me [ata], të bëheni miq me [ata]. Ju duhet të kaloni shumë kohë rreth [atyre], aqë sa të dish se si [ata] funksionojnë dhe kjo bëhet natyrë e dytë.

Ka dhe një manovër tjetër e cila quhet Teoria e lojës.

Mendoni për një moment lidhjen e Trump me Clinton, ose Epstein. Ose shoqërimi i Flynn-it me disa personazhe të pakëndshëm.

Infiltrimi shkon në të dyja drejtimet.

Në momentin që Trump u kthye kundër tyre në darkën e Al Smith, ata e dinin se kishin mbaruar. Në momentin që ai qëndroi në hollin e CIA-s dhe tha se po çmontonte “Kollonën e 5-të”, ata e dinin se nuk kishin rrugëdalje.

Dhe kur John Durham tha se “ne i kemi të gjitha” – [ata] duhej të përballeshin me realitetin e zymtë se Q nuk është më një larmi. Sepse Durham nuk po bënte budallallëqe dhe se Trump nuk po gënjente kur na tha se “ne kapëm kënetën … i kapëm të gjithë”.

Është i ngadalshëm. Është e dhimbshme për të gjithë të përfshirët.

Ju kujtoj se Trump na tha se “kështu duhej të ishte”.

Dhe nuk e di për ju, por çdo ditë që kalon shoh gjithnjë e më shumë njerëz duke u zgjuar.

Unë shoh gjithnjë e më shumë liberalë që po heqin dorë nga mbështetja e tyre për demokratët dhe të majtën ekstreme.

Njerëzve me të vërtetë duhej t’u tregohej se sa thellë shkoi korrupsioni dhe e keqja.

Thjesht duke u thënë atyre nuk do të kishte bërë asnjë të mirë në këtë pikë.

Zgjimi i Madh është gjithashtu Shpallja e Madhe.

Të gjithë jemi të detyruar të shikohemi në pasqyrë dhe të rregullojmë këndvështrimin, prioritetet dhe madje edhe besimin tonë. Të gjithëve po na bëhet të ndjejmë frikë në nivelin më primar – sepse kjo është kur fillon lufta dhe ikja nga vendi, dhe unë me të vërtetë besoj se [ata] do të shohin se shumica e njerëzve në fakt do të zgjedhin luftën.

Dhe këtu qëndron qëllimi i faktit që ngjarja e frikësimit është e nevojshme. Sepse vetëm frika e ligjshme e zgjon luftëtarin në çdo shpirt.

Të gjithë e ndjejmë. Edhe vete Unë.

Nëse thoni se nuk jeni pak të frikësuar ose të shqetësuar në këtë pikë, ju po gënjeni. Është normale të kesh frikë, por sigurohu që ta lësh të kalojë kjo frikë. Mos e mbani mendjen aty. Mos lejoni që ajo të diktojë nivelin e besimit, shpresës ose dashurinë që përmban.

Ju jeni një Dritë. Një fener. Një fëmijë i Zotit.

Ne jemi të gjithë këtu për të shfaqur lavdinë dhe dashurinë e Tij.

Ne jemi të gjithë këtu për një qëllim.

Dhe ky qëllim NUK është të shikosh botën të bjerë nën Satanizmin.

Qëllimi ynë është të dëshmojmë agimin e një epoke lavdie dhe paqeje.

Mos kini frikë. Krishti ju do.

Mos kini frikë. Lavdia është përpara.

Mos kini frikë. Drita ju rrethon.

Mos kini frikë. Dashuria ju rrethon.

BËHET. MOS KINI FRIKË.

Kërkoj një nder të gjithë atyre që e lexojnë këtë; Lutuni. Kini besim. Jini të durueshëm. Dhe besoni se Zoti do të na shohë përmes kësaj.

Në emër të Jezusit lutem për paqe/ngushëllim dhe mbrojtje për të gjithë ata që e lexojnë këtë. Për miqtë e mi jo të krishterë, ju shpreh të njëjtën dashuri dhe dritë edhe juve.

Qëndroni atje,si të rinj. Ne jemi të gjithë luftëtarë dhe Zoti fiton gjithmonë.

Ne jemi të gjithë fëmijët e Zotit dhe kur e mendoni këtë pyesni veten, kur ka dështuar Ai ndonjëherë? Përgjigja është kurrë.

Dhe prova është se ju po e lexoni këtë tani.

Zoti ju bekoftë Patriotë.
/PatriotikMedia/

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Previous post VIDEO/A u fundos një fragment i “Kryqit të vërtetë” të Krishtit me Anijen Luftarake të Shkatërruar të Rusisë?
Next post Analiza: Bota është bërë më e Rrezikshme dhe Shanset e Luftës së Tretë Botërore po rriten …
error: Ky publikimet jane te mbrojtura