Avokati Goxhaj shtron tre Pyetje mbi Vaksinimin e Fëmijëve …

Në një postim në rrjetet sociale Avokati Altin Goxhaj ngre një shqetësim që duhet të na prek të gjithëve ne si shoqëri, dhe sidomos çdo familje shqiptare, sepse ka të bëj me shëndetin e fëmijëve të tyre.

Avokati Goxhaj ka kohë që ngre zërin kundër bashkëpuntorëve të plandemisë sic janë dhe disa media si Tv Klan,Top Channel, EuroNews, A2, ABC News, News24 (Ballkanweb), Ora News, Report TV, TVSH,të cilat me propagandën e tyre po bëhen pjesë në një krim kundra njerëzimit dhe sidomos kundra fëmijëve, dhe kjo çështje është vaksinimi i fëmijëve tanë.

Postimin i plot i Avokatit Goxhaj

3 PYETJE MBI VRAKSINIMIN E FËMIJËVE:

Sipas TV Klan që çdo javë bën propagandë kriminale për mashtrimin e prindërve për të vraksinuar fëmijët sipas Axhendës Kryeministrore bazuar te kontratat sekrete me Pfizer, pasi jepet lajmit idiot dhe absurd se omicroni do të bëhet “killer absolut”, pasohet nga lajmi se Ministria e Shëndetësisë është e pakënaqur me faktin se veç 3% e fëmijëve 12-16 vjeç janë vraksinuar dhe duhet shtuar më shumë propaganda “sqaruese” se vraksinat janë të sigurta!

Në fakt edhe këta 3% kanë bërë sikur se u duhej letra për të lëvizur jashtë Shqipërisë sepse është shumë e vështirë të gjesh prindër kaq idiot sa të rrezikojnë fëmijët e tyre!

Pyetjet që dalin nga këto shifra janë:

1️⃣ sa % e fëmijëve 12-16 vjeç të stafit të televizioneve plandemike që bëjnë propagandë dhe censurë si TV Klan, Top Channel, EuroNews, A2, ABC News, News24 (Ballkanweb), Ora News, Report TV, TVSH, janë vraksinuar?

2️⃣ sa % e fëmijëve 12-16 vjeç të stafit të Ministrisë së Shëndetësisë?

3️⃣ sa % e fëmijëve 12-16 vjeç të Stafit të Ministrive?

/Stopfake.al/

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Previous post Analiza: Bota është bërë më e Rrezikshme dhe Shanset e Luftës së Tretë Botërore po rriten …
Next post VIDEO/Opinionet e Vladimir Putinit mbi Zhvillimet në Botë janë shumë Shqetësuese …
error: Ky publikimet jane te mbrojtura