Shënimet e CIA-s konfirmojnë se Zyrtarët e Inteligjencës Amerikane kishin vënë në Shënjestër Trumpin pasi u zgjodh President për të Kryer një Grusht Shteti ndaj tij,ndërkohë që ishte në detyrë …

Prej vitesh media The Gateway Pundit ka raportuar për tentativën e një grushti shteti kundër ish-Presidentit Trump dhe administratës së tij. Tani e dimë se ky grusht shteti ishte i vërtetë ku dhe përfshinte disa zyrtarë të inteligjencës, si dhe fushatën e Hillary Clinton, Barack Obama, Joe Biden me mbështetjen e pavdekshme nga mediat kryesore të lajmeve të rreme.

Tani ata janë të kapur të gjithë.

Çdo qenie tjetër njerëzore do të ishte palosur nën presion. Jo ish-presidenti Donald Trump. Ai u ngacmua, u sulmua dhe u përlye me gjithë presidencën e tij nga mijëra demokratë dhe kompleksi mediatik i ekstremit të majtë. Por ai nuk u dorëzua kurrë. Ai shkëlqeu me shifra rekord në ekonomi, si dhe në marrëveshje historike të një paqeje të sigurt dhe një politikë të jashtme të Amerikës së Parë.

Tani ka më shumë prova se komuniteti i inteligjencës amerikane ku dalin prova që politikanët demokratë shënjestruan ish-presidentin Trump pasi ai u zgjodh dhe ishte në detyrë.

Shënimet e CIA-s në takimin Sussman konfirmojnë se komuniteti i inteligjencës dhe demokratët po synonin që ta rrëzonin duke e spiunuar ish-Presidentin Trump pasi ai ishte në detyrë.

Sot këta njerëz duhet të akuzohen dhe të përballen në gjyq. Ne ose do e kemi një vend ose nuk do e kemi fare.

Nëpërmjet TechnoFog.

/Stopfake.al/

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Previous post Zgjedhjet në SHBA: Analisti i CNN shpjegon “Dramën” që po kalon Joe Biden në të gjithë Historinë e tij politike.(Video)
Next post Biolabs Ukraina të financuara nga Pentagoni: Gjermania studioi se si Armët Biologjike Përhapin Epidemitë …
error: Ky publikimet jane te mbrojtura