VIDEO/Ata do Përfundojnë në Guatenamos! Joe Biden do Largohet së shpejti! Vaksinat po Shkaktojnë Miokardit!

Kriza në të cilën po ndodhet bota mund të përfundojë në dy mënyra.

Një mënyrë është një popullsi që do vdes në të gjithë botën nga vaksinat, dhe mënyra e dytë është që globalistët të sundojnë botën!

Por nuk mund të jetë kështu ka dhe një mënyrë tjetër se si mund t’i japim fund kësaj krize të rëndë!

Ne mund të luftojmë kundër globalistëve!

Gladiatorët po presin që Kalvari të bashkohet dhe të shpëtojmë disa jetë!

Shikoni videon më poshtë:

https://rumble.com/embed/vz6lbz/?pub=bbbxs


/Stopfake.al/

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Previous post Sistemi Raporton për 43,000 Vdekje dhe 4 Milion Lëndime pas Vaksinimit C-19 në Evropë!
Next post Intervista: Qytetari Ukrainas – Zelenski le të s’jelli Gruan me Fëmijët e të fshihen në Bunker – Teatrin nuk e shembën Rusët por Njerëzit e Azov …(Video)
error: Ky publikimet jane te mbrojtura