VIDEO/Elon Musk po Krijon Implante për të Lidhur Trurin e Njerëzve me një Smartphone!

A është kjo ajo që njerëzit menduan kur thanë se teknologjia është e avancuar?

Ne tashmë duhet të jemi të frikësuar!

Elon Musk po punon dhe po investon në krijimin e implanteve që do të lidhin trurin tonë me një smartphone!

Klaus Schwab, Yuval Noah Harari, Globalistët dhe Elitat janë ata që kanë burimet financiare, teknologjinë dhe kontrollin mbi mediat. Qeveria dhe ndikimet sociale dëmtojnë popullin, pamundësojnë, shpërfytyrojnë dhe skllavërojnë amerikanët.

Shikoni videon më poshtë:

https://rumble.com/embed/vz5gw5/?pub=bbbxs

/Stopfake.al/

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Previous post VIDEO/Pse Gates tha se “Taksat e Karbonit do të Përdoren për të Nxitur Kërkesën?”
Next post Sistemi Raporton për 43,000 Vdekje dhe 4 Milion Lëndime pas Vaksinimit C-19 në Evropë!
error: Ky publikimet jane te mbrojtura