VIDEO/Joe Biden në Moshën 21 vjeç hyri në Kapitolin e SHBA, dhe u Arrestua dhe më pas u lirua,Ndërkohë sot mban Qindra mbështetës të Trump në Burg për të Njëjtin krim…

Joe Biden pretendoi në vitin 2007 se ai u arrestua për shkeljen e Kapitolit të SHBA kur ishte 21 vjeç, por ai u la i lirë. Tani ai po i mban mbështetësit e Trump në burgun e DC (gulag) për të bërë të njëjtën gjë.

FOX News raportoi në shkurt 2021 mbi vërejtjet e Biden:

Në një intervistë televizive të vitit 2007 me David Letterman, në atë kohë Sen. Joe Biden, D-Del., pretendoi se u arrestua në Kapitolin e SHBA kur ishte 21 vjeç.

Letterman e pyeti Biden se si ishte të hyje në dhomën e Senatit të SHBA pasi u zgjodh në moshën 29-vjeçare.

Biden tha se ai kishte hyrë në dhomën e Senatit kur ishte 21 vjeç dhe u arrestua.

Duke rrëfyer detajet e arrestimit – që me sa duket ndodhi të shtunën – Biden tha se kishte vizituar disa miq në Universitetin Georgetown dhe vendosi të vizitonte Uashingtonin sepse “ishte i magjepsur nga Senati”.
“Në ato ditë, asnjë roje nuk të ndalonte kudo. Dhe ata sapo dolën nga seanca. Eca nga pas, krejt papritur e gjeta veten në dhomë. mbeta i shtangur. Unë u ngjita lart, u ula në sediljen e oficerit kryesues, djaloshi i kapur nga supi, tha: ‘je i arrestuar’”, tha Biden.

“Fjalë për fjalë nëntë vjet më vonë, ndërsa shkova në katin e Senatit nga e njëjta derë, i njëjti djalosh, polic, më tha, ‘Senator, a më kujton mua?’ Unë i thashë, ‘mirë, nuk më kujtohet.’ Ai tha ai. , ‘Të arrestova nëntë vjet më parë… mirë se erdhe përsëri.’

TGP raportoi për këtë në korrik 2021.

https://rumble.com/embed/vzi8ed/?pub=bbbxs

/Stopfake.al/

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Previous post Intervista: Qytetari Ukrainas – Zelenski le të s’jelli Gruan me Fëmijët e të fshihen në Bunker – Teatrin nuk e shembën Rusët por Njerëzit e Azov …(Video)
Next post VIDEO/Dokumentari i BBC: Jezusi ishte një Murg Budist (Llogaritë për “Vitet e Humbura”) …
error: Ky publikimet jane te mbrojtura