2 Vjet sa për 2000 Vjet… Që mund të Zhduken në 20 Vjet..

Mejtim nga Avokati Goxhaj në kafe…

Njësoj siç mrekullohej dikur e habitur Edit Durham (që vinte nga Anglia Viktoriane) kur shihte shqiptarët në gjëndjen e tyre natyrale ekzotike pastorale, ashtu po mrekullohen të habitur disa turistë italjianë (që vijnë nga Italia e Covidiane) që po na shohin tani ashtu të shkujdesur siç rrimë pa maska, pa distancë, njësoj si në gjëndjen natyrale sikur të mos kishte patur kurrë PLANdemi 😀

Mjaftuan këto 2 vjet që të zhbëjmë të gjithë studimet antropologjike, sociologjike dhe psikologjike për të kuptuar se pse kemi mbijetuar 2000 vjet: SEPSE QEVERIA BËN LIGJE NDËRSA POPULLI GJEN SHTIGJE 😀

Veçse në 2000 vjet viruse latino-orientale ne s’kishim provuar kurrë më parë mutacionin e virusit të Murtajës Komuniste-Sorosiste dhe se dimë në do ja dalim dot dhe 20 vjet të mos shpërbëhemi dhe shpopullohemi krejt…

/Stopfake.al/

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Previous post VIDEO/Dokumentari i BBC: Jezusi ishte një Murg Budist (Llogaritë për “Vitet e Humbura”) …
Next post CEO i MAGA, Bruesewitz Publikon “Fitimi i luftës së Mediave Sociale: Si mund të Luftojnë Konservatorët” për të Fituar përsëri Lirinë në SHBA …
error: Ky publikimet jane te mbrojtura