CEO i MAGA, Bruesewitz Publikon “Fitimi i luftës së Mediave Sociale: Si mund të Luftojnë Konservatorët” për të Fituar përsëri Lirinë në SHBA …

Flisni për kohën e mirë! — Kjo javë është java “Winning the Social Media War” nga Alex Bruesewitz.

Libri i ri i autorit Alex Bruesewitz, “Winning the Social Media War”, përshkruan rëndësinë në rritje të mediave sociale për kulturën dhe politikën. Bruesewitz përdor intervista me individë kyç, kërkime dhe studime të rasteve për të shpjeguar pse konservatorët shpesh humbasin nga e majta dhe ofron mënyra të prekshme për konservatorët që të kthejnë valën dhe të fitojnë luftën e mediave sociale.

Alex Bruesewitz është CEO i X Strategies LLC. X Strategies LLC është një firmë konsulence politike që ndihmon në promovimin dhe zgjedhjen e udhëheqësve të parë të Amerikës. Në mars të vitit 2022, X Strategies LLC u rendit kompania e 25-të me rritjen më të shpejtë në të gjithë Shtetet e Bashkuara Juglindore nga Revista INC.

Fragmenti më poshtë përfshin komente nga Jim Hoft i The Gateway Pundit, i intervistuar nga Bruesewitz për librin.

Gateway Pundit është një nga mediat më të shënjestruara dhe të censuruara të lajmeve në Amerikë sot. Pavarësisht kësaj, trafiku dhe lexuesit tanë vazhdojnë të rriten vit pas viti.

Në vitin 2021, Jim Hoft i tha Bruesewitz, “Kishte disa faqe interneti të mëdha në 2016 që nuk janë më këtu sepse Facebook i mbylli ato, ata mbyllën trafikun në faqet e tyre të internetit… [Shumë faqe] po merrnin një sasi të madhe trafiku.… Ata ndryshuan algoritmin, ndaluan trafikun që shkonte në këto faqe interneti dhe ata i lanë jashtë biznesit shumë prej tyre. Pra, është vërtet tragjike… Dhe ajo që është gjithashtu interesante, është se ne po shohim këto taktika të ndryshme: si [gjigantët e teknologjisë] bashkëpunojnë së bashku, si sigurohen që ju të mos keni shërbime të tilla si email ose shërbim cloud ose ndonjë nga këto gjërat nëse jeni një kërcënim për ta… Disa nga historitë tona, raportimi i mesazhit të Trump për shembull ishte duke kaluar një kohë më të vështirë për nënat periferike, ata e eliminuan atë nga Facebook…. Ata nuk po i merrnin më ato artikuj sepse Facebook e eliminoi atë. Kështu që Facebook ka disa vite që është një elektoral. Ishte shumë efektiv në 2018. Sigurisht që ishte efektiv në 2020.”

Tani e dimë se censura ishte dhe është e qëllimshme. E majta totalitare duhet të heshtë zërat kundërshtarë ose të përballet me asgjësimin në kutinë e votimit. Gjithçka ka të bëjë me pushtetin e këtyre njerëzve. Çdo njeri në rrugën e tij është dëm kolateral në kërkimin e tyre të mbrapshtë për pushtet.
Alex Bruesewitz nuk mund ta kishte nxjerrë librin e tij të ri në një kohë më të mirë. Ndërsa Elon Musk merr përsipër Twitter, ne shohim se fashistët vajtojnë për humbjen e fuqisë së tyre në internet. Amerikanët duhet të ngrihen kundër këtyre marksistëve të ndyrë të etur për pushtet që shkatërrojnë vendin.

/Stopfake.al/

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Previous post 2 Vjet sa për 2000 Vjet… Që mund të Zhduken në 20 Vjet..
Next post VIDEO/Emailet e mbyllura Fusion GPS Ekspozojnë Milionat e Fshehura të Schiff, Feinstein dhe Biden!
error: Ky publikimet jane te mbrojtura