VIDEO/Emailet e mbyllura Fusion GPS Ekspozojnë Milionat e Fshehura të Schiff, Feinstein dhe Biden!

Emailet e mbyllura Fusion GPS të zbuluara në rastin Sussman ekspozuan origjinën e ndyrë të Russiagate!

Gjithashtu, në videon më poshtë, do të dëgjoni se emailet ekspozuan Schiff dhe Feinstein!

Gjithashtu do të dëgjoni për Milionat e Fshehura të Bidenit!

Shikoni videon më poshtë:

https://rumble.com/embed/v102hfn/?pub=bbbxs

/Stopfake.al/

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Previous post CEO i MAGA, Bruesewitz Publikon “Fitimi i luftës së Mediave Sociale: Si mund të Luftojnë Konservatorët” për të Fituar përsëri Lirinë në SHBA …
Next post Transkripti mbi Michael Sussmann dhe Seanca e Provave mbi Hetimin ndaj Rodney Joffe …
error: Ky publikimet jane te mbrojtura