Avokati Goxhaj ngre Dyshimet: Ç’ne për Herë të parë NATO dhe BE drejtohen nga Koka e Aleancës Botërore të Vraksinave të Themeluar nga Bill Gates?

Avokati dhe kandidati për Avokat të Popullit Altin Goxhaj në një nga statuset e tij në rrjetet sociale ngre dyshimet e tij ku e përcjell për ndjekësit e tij me disa foto ku duken qartë se si Jens Stoltenberg dhe Ursula Von Der Leyen janë pjesë e Plandemisë.

Avokati Goxhaj me të drejtë shtron 3 Pyetje mbi “Çudinë” e koinçidencës së Jens Stoltenberg dhe Ursula Von Der Leyen me PLANdeminë…

Postimi i plotë:

3 Pyetje mbi “Çudinë” e koinçidencës së Jens Stoltenberg dhe Ursula Von Der Leyen me PLANdeminë:

“KOINÇIDENCA” E ÇUDITSHME E VENDOSJES NË KRYE TË NATO DHE BE PARA PLANDEMISË, TË 2 PERSONAVE QË E KISHIN NDËRTUAR KARRIERËN PARA FILLIMIT TË PLANDEMISË ME VRAKSINA DHE EKSPERIMENTE TË TERAPISË GJENIKE 🙂

🔴Jens Stoltenberg prej 2014 është Sekretar i Përgjithshëm i NATOs! Por nga 2002 deri në 2005 ka qenë Drejtor i Aleancës Botërore të VAKSINAVE dhe Imunizimit (GAVI) i themeluar nga Bill Gates!

🔴 Ursula Von Der Leyen prej 1 Dhjetorit 2019, (pra ditën që u konstatua i sëmuri i parë me coronavirus në Kinë, pra kishte ditë që ishte infektuar) e propozuar në 2 Korrik 2019 dhe e votuar në 16 Korrik 2019 zgjidhet Presidente e Komisionit Europian! Pra para PLANdemisë!

👉 Ajo është e para Presidente e Komisionit Europian (që kur u themelua) në Histori që është mjeke madje e specializuar dhe shkolluar për epidemiologji, e për më tepër familjarisht në biznesin e eksperimenteve mjeksëore, sepse bashkëshorti i saj (Heiko Echter von der Leyen) shkencëtar i fushës së Kardiologjisë Eksperimentale, ka qenë prej 2005 Drejtor i Qendrës së Eksperimenteve Klinike të Hanoverit GmbH ndërsa prej Dhjetorit 2020, ai është Drejtori Mjekësor i Kompanisë Amerikane të Bioteknologjisë Orgenesis e cila është e specializuar në terapitë e qelizave dhe gjeneve.

🟥 Pyetja që shtrohet, ç’ne për herë të parë NATO dhe BE drejtohen nga Koka e Aleancës Botërore të Vraksinave e themeluar nga Bill Gates, ndërsa BE nga e para Presidente e shkollua për mjekësi (madje e specializuar në Epidemiologji dhe burri në eksperimentet e terapisë gjenike dhe kardiologji eksperimentale) nëdrkohë që të gjithë paraardhësit e saj kanë qenë juristë, ekonomistë, financierë, politologë, etj.

🟥 Dhe të gjitha këto para se të zbulohej Co✔️idi (rasti i parë u zbulua në Wuhan në 1 Dhjetor 2019 (por u mor vesh më vonë) piklrisht ditën që Ursula Von Der Leyen u ul në karriken e BEsë?

🟥 Sa covidiot duhet të jesh nga 1 në 10 që të mos shohësh konspiracion të pastër por thjesht ti quash “teori konspirative”?

Ndiqni Galerine:

/Stopfake.al/

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Previous post Elon Musk Thekson Gabimin e Bidenit! Republikanët kanë Nevojë për më pak Kandidat Përçarës në 2024!
Next post VIDEO – 16 Mënyra për të Treguar nëse Jeni një Shpirt i Vjetër …
error: Ky publikimet jane te mbrojtura