Dëshmia e Pagesave të Bidenit në Kinë Mbështesin Bobulinskin që Tregojnë se Familja Biden ka bërë Miliona Dollarë duke Mashtruar Amerikën!

Në tetor 2020, mediat kryesore, demokratët dhe fushata e Bidenit pretenduan se historia e Tony Bobulinski ishte një gënjeshtër. Ata donin të gënjenin amerikanët duke thënë se Hunter dhe Joe ishin njerëz me karakter dhe Tony Bobulinsky ishte një person që i mungonte integriteti.

Ne kemi prova kundër këtij grupi të korruptuar, që tregojnë se Bobulinski kishte të drejtë.

Yaacov Apelbaum nga Illustrated Primer raporton:

Disa media MSM kanë sfiduar vlefshmërinë e pretendimeve të Tony Bobulinski në lidhje me përfshirjen e Joe Biden dhe vëllait të tij Jim në aktivitetin e biznesit të Hunter në Kinë. Vlerësimi i fundit mjeko-ligjor i NY Post konfirmoi se emaili i Bobulinskit ishte i ligjshëm. Por me sa duket, kjo nuk është mjaft e mirë për mediat propagandistike si CNN, NYT dhe WaPo të cilat vazhdojnë të sfidojnë këto emaile dhe çdo pretendim për përfshirje “familjare”.

Apelbaum pretendoi se kishte një mostër të vogël dokumentesh dhe provash dixhitale që vërtetonin se pohimet e Bobulinskit janë të ligjshme.

Kjo përmbajtje është certifikuar nëpërmjet teknikave tradicionale të mjekësisë ligjore kompjuterike dhe është vërtetuar nëpërmjet këtyre burimeve dhe metodave:

1-Dokumentet zyrtare të identifikimit të Hunter Biden si patentë shoferi, pasaporta dhe certifikata e lindjes
2-Një shumëllojshmëri të dhënash financiare të Hunter Biden
3-Regjistrime të detajuara të aktivitetit të transfertës bankare brenda dhe jashtë llogarive të tij
4-Dokumentet burimore
5-Aktiviteti i postës elektronike dhe i mesazheve
6-Regjistrimet e zërit
7-Imazhe, video, telefon celular, laptop dhe lidhje gjeohapësinore

Apelbaum ka dëshmi të pagesave nga Kina. Në foton më poshtë, Hunter e shtyn Mervyn Yann nga CEFC për pagesë dhe transferta bankare të mëvonshme në llogarinë e tij dhe pagesën kineze për Owasco P.C., një nga bizneset e Biden.

Hunter’s Owasco Company është vendi ku ai bëri transferime të përsëritura te një person fantazmë pa gjurmë, dhe kompania ka emrin e një prej Liqeneve të Gishtave në Nju Jork!

Në foton më poshtë, Apelbaum tregon një dokument të Bidens me CEFC-në kineze dhe transferta të mëdha bankare pasuese në një llogari të Bankës së Nju Jorkut të kontrolluar nga Hunter, Jim dhe Sarah.

Apelbaum tregon një letër midis Hunter dhe Kinës ku prezantohet Tony Bobulinski. Ekzistojnë gjithashtu dëshmi të fitimeve të Hunter-it në vitin 2015 (2.5 milion dollarë). Mund të shohim se pagesat e kompanisë ukrainase Burisma për Hunter nuk klasifikohen si të ardhura. Apelbaum prodhoi disa nga përfitimet që Hunter mori si rezultat i marrëveshjeve korruptive në mbarë botën. Në këtë, ne mund të përfshijmë peliçe, diamante dhe një diskutim me Mbretin e Jordanisë:

Bidenët janë kriminelë! Dhe tani ne kemi prova!
/Stopfake.al/

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Previous post VIDEO/Të dhënat e CDC Ekspozojnë Vdekje të Tepërta pas Vaksinimit Masiv Covid-19!
Next post Elon Musk Thekson Gabimin e Bidenit! Republikanët kanë Nevojë për më pak Kandidat Përçarës në 2024!
error: Ky publikimet jane te mbrojtura