Elon Musk Thekson Gabimin e Bidenit! Republikanët kanë Nevojë për më pak Kandidat Përçarës në 2024!

Elon Musk përdori Twitter për të shprehur mendimin e tij për zgjedhjet e 2024.

Pronari i ri i Twitter tha se Trump duhet të kthehet në Twitter.

Më parë, Donald Trump tha se do të përdorte platformën e tij “Të vërtetë” për të postuar komentet e tij. Pra, Musk theksoi se gabimi i Biden ishte të mendonte se ai ishte zgjedhur për të ndryshuar vendin. Amerikanët donin vetëm një pushim nga drama e Trump.

Elon Musk ndoshta nuk i ka analizuar numrat nga zgjedhjet e vitit 2020, sepse ai do ta kishte kuptuar se çfarë ndodhi.

Ai duhet të shikojë dokumentarin 2000 Mules.

https://rumble.com/embed/v11igdt/?pub=bbbxs

Është për të qeshur se si Musk-u ra në një mendje duke thënë se ishte Trump ai që projektoi dramën kur ishte në detyrë. Trump na e bëri jetën më të mirë!
/Stopfake.al/

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Previous post Dëshmia e Pagesave të Bidenit në Kinë Mbështesin Bobulinskin që Tregojnë se Familja Biden ka bërë Miliona Dollarë duke Mashtruar Amerikën!
Next post Avokati Goxhaj ngre Dyshimet: Ç’ne për Herë të parë NATO dhe BE drejtohen nga Koka e Aleancës Botërore të Vraksinave të Themeluar nga Bill Gates?
error: Ky publikimet jane te mbrojtura