VIDEO/Të dhënat e CDC Ekspozojnë Vdekje të Tepërta pas Vaksinimit Masiv Covid-19!

Që nga prezantimi i vaksinës, ne vazhdimisht është raportuar se vaksinat C-19 nuk duhet të aplikohen për njerëzit, veçanërisht jo për fëmijët.

Këto vaksina janë të dëmshme sepse përbëhen nga substanca të panjohura! Ne e dimë se vaksinat përmbajnë substanca të rrezikshme për organizmin e njeriut.

Kjo është arsyeja pse pas vaksinimit u shfaqën kaq shumë efekte anësore dhe po ndodhin kaq shumë vdekje.

Dr. Richard of https://flemingmethod.com/ u bashkua me Alex Jones Show për të zbërthyer të dhënat e CDC që ekspozuan vdekjet e tepërta pas vaksinimit masiv Covid-19.

Ndiqni videon më poshtë.

https://rumble.com/embed/v1200k5/?pub=bbbxs

/Stopfake.al/

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Previous post Gjykata e Apelit në Texas Vendosi: Nëse Youtube,Facebook apo Twitter Censurojnë Postimet dhe Videot – Qytetarë mund ti Hedhin në Gjyq Kompanitë …
Next post Dëshmia e Pagesave të Bidenit në Kinë Mbështesin Bobulinskin që Tregojnë se Familja Biden ka bërë Miliona Dollarë duke Mashtruar Amerikën!
error: Ky publikimet jane te mbrojtura