VIDEO – 16 Mënyra për të Treguar nëse Jeni një Shpirt i Vjetër …

Nga Gregg Prescott

Si mund ta dalloni nëse jeni një shpirt i vjetër? A ka dallime në tipare apo sjellje? Çfarë shenjash mund të kërkoj që mund të më ndihmojnë të dalloj ndryshimin?

Në përgjithësi, ne jemi të gjithë shpirtra të vjetër, por disa prej nesh kanë qenë këtu më gjatë se të tjerët.

Fjala “e vjetër” lidhet vetëm me kohën. Për shkak se koha është lineare dhe shpirtrat tanë janë të përjetshëm, 10,000 vjet do të ishin sa hap e mbyll sytë.

Dolores Cannon beson se ne duhet të mishërojmë shumë, shumë herë për të mësuar të gjitha mësimet për të cilat kemi ardhur këtu.

16 mënyra për të treguar nëse jeni një shpirt i vjetër

 1. Ju kuptoni shumë nga mësimet më të thella të jetës.
  Për disa njerëz, është e vështirë të kuptojnë se shpirti i një fëmije mund të jetë shumë më i vjetër se shpirti i prindërve të tij ose të saj. Për këta njerëz të veçantë, kjo është një shenjë se shpirti i tyre mund të jetë më i ri se juaji. Kur filloni të kuptoni pse vazhdoni të mishëroheni në këtë realitet të dimensionit të 3-të, ai bëhet i ngjashëm me filmin, Dita e Groundhog, ku Phil zgjohet çdo ditë për të zbuluar se është ende 2 shkurt derisa të mësojë se si të heqë egon e tij dhe fillon të bëjë. vepra të mira për të tjerët.

Pasi të kuptoni se koha, hapësira, energjia dhe materia janë produkte të dimensionit të 3-të, teoria e kohës bëhet e parëndësishme, kështu që teoria se sa i vjetër është shpirti juaj bëhet gjithashtu i parëndësishëm.

Por për të kuptuar se sa i vjetër mund të jetë shpirti juaj, ne do të vazhdojmë!

 1. Jeni në kontakt me aftësitë tuaja natyrore ose keni një interes ekstrem për këto aftësi.
  Disa njerëz lindin me dhunti të lindura, të tilla si aftësi të veçanta shëruese ose aftësi psikike. E vërteta është se ne të gjithë i posedojmë këto aftësi, por një shpirt më i vjetër është më në harmoni me mënyrën se si t’i aksesojë dhe t’i zbatojë këto aftësi në emër të njerëzimit. Nëse nuk keni ndonjë aftësi të veçantë, por keni një interes të fortë për to, ky është thjesht shpirti juaj që përpiqet të kujtojë këto aftësi që mund të keni pasur në një jetë të mëparshme.
 2. Bëheni të vetëdijshëm shpirtërisht.
  Të gjithë janë me vetëdije të pastër, por shumë njerëz e kanë të vështirë të kuptojnë se çfarë do të thotë kjo. Shpirti juaj është vetëdije dhe dashuri e pastër. Ai ka një kuptim unik të mënyrës se si po luhet matrica në këtë planet dhe e kupton se gjithçka që bëjmë si kolektiv do të ndihmojë për të lehtësuar zgjimin e të tjerëve.
 3. Ju e kuptoni rëndësinë e faljes.
  Disa njerëz janë shpirtra të vjetër që kanë ende shumë për të mësuar, sepse janë të bllokuar brenda kutisë me ideologjitë e tyre, janë kokëfortë ose nuk e kanë mësuar rëndësinë e faljes. Duke falur veten dhe të tjerët, ne mund të çlirojmë çdo karma midis këtyre njerëzve.
 4. Ju jeni në gjendje të kapërceni egon.
  Është pothuajse e pamundur që dikush të kapërcejë plotësisht egon 100% të kohës, por thjesht të qenit i vetëdijshëm për egon tonë dhe se si ajo luan kundër ndërgjegjes së unitetit është një shenjë e caktuar e një shpirti të vjetër. Nga ana tjetër, nuk ka ego. Gjatë rishikimit të jetës suaj, ju do të rijetoni egon tuaj dhe do të shihni se si ajo ndikoi të tjerët, si dhe veten tuaj. Në këtë pikë në “kohë”, ju ndoshta do të lidhni një kontratë shpirtërore me shpresat për të kapërcyer egon dhe për të shlyer çfarëdo problemi të egos që keni pasur në mishërimin tuaj të mëparshëm.
 5. Ju jeni në gjendje të kapërceni materializmin.
  Paraja dhe materializmi janë produkte të këtij realiteti të dimensionit të 3-të dhe është e lehtë t’i nënshtrohesh materializmit, veçanërisht kur është përballë ty përmes reklamave, programimit dhe presionit të kolegëve. Një shpirt më i moshuar e kupton se paratë nuk ekzistojnë në anën tjetër dhe në përgjithësi na largon atë që jemi me të vërtetë si qenie shpirtërore.

Ata që janë shpirtra më të vjetër në përgjithësi do të përdorin paratë si një mjet ose për të ndihmuar në lehtësimin e përparimit të tyre shpirtëror nëpërmjet tërheqjeve shpirtërore ose duke krijuar ndoshta një shtëpi luksoze feng shui të dekoruar me kuptim shpirtëror kundrejt orendive më luksoze. Ata gjithashtu mund të përdorin paratë e tyre për të ndihmuar të tjerët që janë më pak me fat.

 1. Ju jeni në gjendje të kuptoni konceptin që trupi juaj është një guaskë për shpirtin tuaj.
  Përpara se të lindnit, ju jo vetëm që zgjodhët prindërit tuaj, por gjithashtu zgjodhët situatat dhe sfidat tuaja të jetës që do të ndihmonin për të lehtësuar rritjen tuaj shpirtërore duke shlyer çdo karmë të mëparshme. Trupi në të cilin jeni aktualisht është thjesht një enë për shpirtin tuaj.

Emri juaj është ajo që shpirti juaj aktualisht i referohet vetvetes, por në jetët e mëparshme, keni pasur shumë emra të ndryshëm dhe keni jetuar shumë jetë të mëparshme si mashkull ose femër. Emri dhe titulli juaj janë të dyja të lidhura me egon, sepse në fund të fundit, ju jeni një vetëdije e pafund dhe ne jemi të gjithë në të njëjtin ekip.

 1. Duket se keni një lidhje të veçantë me periudha shumë kohë përpara se të lindni.
  A keni parë ndonjëherë një film të vjetër ose keni parë ndonjë vepër arti nga një epokë specifike në kohë dhe keni një lidhje me atë epokë? Shanset janë që keni jetuar një jetë të mëparshme gjatë asaj periudhe kohore dhe kjo është kujtesa juaj celulare që ju bën të ditur!
 2. Ju keni një kuptim të asaj që duhet të bëni për të përfunduar përparimin tuaj shpirtëror.
 1. Keni një ndjenjë të fortë se shtëpia nuk është tokë.
  A keni parë ndonjëherë një zonë të rastësishme të qiellit dhe keni parë një yll të panjohur pa ndonjë arsye të veçantë? A keni një lidhje të veçantë me sisteme specifike yjore si Pleiadat ose Brezi i Orionit? A ju bëjnë luftërat dhe korrupsioni të ndiheni të shqetësuar, sikur të mos ekzistonin nga keni ardhur fillimisht? A jeni një nga shpirtrat që dolën vullnetarë për të ardhur këtu në këtë pikë specifike në kohë për të ndihmuar me ngjitjen e Tokës? Nëse i jeni përgjigjur po ndonjërës prej këtyre pyetjeve, atëherë shanset janë që Toka nuk është planeti juaj i origjinës.
 2. Ju prireni të jeni të vetmuar.
  Stigma mbi fjalën e vetmuar është shpesh nënçmuese, por ata që janë shpirtra të vjetër janë thjesht duke kërkuar për fragmente të tjera të vetvetes dhe shpesh do të distancohen nga shpirtrat më të rinj që kanë nevojë për më shumë mishërime në një planet të dimensionit të tretë. Shpirtrat e moshuar do të kërkojnë njerëz të tjerë me të njëjtin mendim, sepse ka një rehati dhe familjaritet me këta lloj njerëzish që do të ndihmojnë për të lehtësuar përparimin shpirtëror të njëri-tjetrit.
 3. Ju keni një natyrë rebele.
  Pavarësisht nëse rebeloheni nga feja, ligjet apo ndonjë gjë tjetër, kjo është një shenjë se shpirti juaj i njeh të vetmet ligje të vërteta… Ligjet e Universit. Ndërsa ju respektoni arsyetimin dhe qëllimin që qëndron pas ligjeve dhe fesë, mund të mos jeni të detyruar t’i përdorni këto si ligje absolute kur e dini se ka një sërë ligjesh më të larta që synojnë të lehtësojnë përparimet tona shpirtërore.
 4. Ju keni një dëshirë të zjarrtë për të arritur të vërtetën dhe mençurinë e brendshme.
  Shumë shpirtra të moshuar mund të shohin lehtësisht përmes gënjeshtrave që na mësuan përmes fesë, politikës dhe përmes objekteve tona arsimore. Ndërsa e kuptojnë se janë të gjithë një me universin, ata gjithashtu duan që e vërteta e ekspozuar të ndihmojë procesin e zgjimit të njerëzve të tjerë. Ata gjithashtu vazhdojnë të kërkojnë njohuri në fushat shpirtërore, metafizike dhe ezoterike dhe do ta përvetësojnë këtë informacion shumë më lehtë se çdo gjë që u është mësuar në shkollë.
 5. Ju nuk jeni duke kontrolluar të tjerët.
  Shpirtrat e moshuar janë më pranues, jo vetëm për njerëzit e tjerë, por edhe për rrethanat. Për shembull, ndërsa ju nuk e miratoni korrupsionin brenda politikës, ju e kuptoni se si korrupsioni do të ndihmojë për të zgjuar njerëzit e tjerë për të vërtetën. Ju respektoni vullnetin e lirë të të tjerëve dhe keni më shumë gjasa të përdorni takt sesa kërkesat verbale të të tjerëve. Ju prireni të jeni më shumë një lojtar ekipi se çdo gjë tjetër.
 6. Ju ndjeni një ndarje mes vetes dhe “botës reale”.
  Ndërsa kaloni egon dhe materializmin, e gjeni veten duke jetuar një mënyrë jetese të ndryshme. Ndërsa ky stil jetese është unik për mishërimin tuaj aktual, duket se ka gjithashtu një njohje të drejtimit që po shkoni.
 7. Jeni kurioz nëse jeni një shpirt i vjetër apo jo.
  Shumë shpirtra të rinj nuk do ta bënin këtë pyetje ose aq më pak do të shqetësoheshin për të. Ndërsa shumë shpirtra të moshuar nuk shqetësohen as, për arsye të ndryshme, ata thjesht “e dinë” se janë shpirtra të vjetër, por është mirë të kesh pohime që përkojnë me përparimin tënd shpirtëror.

Ka shumë mësime që kemi mësuar gjatë jetës sonë, të cilat të gjitha kanë arritur kulmin në këtë mishërim të veçantë. Të gjitha mishërimet e jetës suaj të mëparshme janë të ngulitura në kujtesën tuaj celulare dhe mund të kujtohen përmes regresioneve të jetës së kaluar.

Shumica e njerëzve në këtë planet janë shpirtra të vjetër, megjithatë shumë mbeten të pazgjuar dhe kanë ende shumë për të mësuar dhe do të kenë nevojë për disa mishërime të tjera në një planet të dimensionit të 3-të.

Shumë nga ata që janë zgjuar ndoshta do të kalojnë në nivelin e tyre të ardhshëm të përparimit shpirtëror. Është e rëndësishme të mbani mend se kjo nuk është një garë, sepse në fund, ne të gjithë fitojmë. Shijoni çdo milisekondë në këtë mishërim sepse kjo mund të jetë hera e fundit që do të përjetoni një realitet të dimensionit të 3-të!

https://rumble.com/embed/v124tz7/?pub=bbbxs

/Stopfake.al/

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Previous post Avokati Goxhaj ngre Dyshimet: Ç’ne për Herë të parë NATO dhe BE drejtohen nga Koka e Aleancës Botërore të Vraksinave të Themeluar nga Bill Gates?
Next post Hunter bëri 11 Milion Dollarë nga 2013/18, por Shpenzoi Miliona për luks (Hotele, Makina, Kërpudha dhe drogë)!
error: Ky publikimet jane te mbrojtura