Forumi Ekonomik Botëror fshiu Dokumentin që Vërtetonte se ish-kryetari i Bashkisë së Wuhan mori pjesë në ngjarjet e tij!!!

National Pulse raportoi, “Forumi Ekonomik Botëror ka hequr një dokument nga faqja e tij e internetit, i cili zbuloi pjesëmarrjen e kryetarit të qytetit kinez të Wuhan – i cili pret laboratorin që besohet të jetë përgjegjës për COVID-19 – në një nga ngjarjet e tij. ,”

Ish-kryebashkiaku i Wuhan-it, Tang Liangzhi, u përfshi në listën e të pranishmëve të WEF-së për një ngjarje në vitin 2013 të quajtur “Takimi i kampionëve të rinj”.

Kinezët ishin mikpritësit e ngjarjes së përshkruar si “mbledhja kryesore në Azi e liderëve të korporatave [dhe] shumëkombëshe të qeverive”.

Sipas përmbledhjes së takimit të WEF: “Takimi u mbajt në bashkëpunim të ngushtë me Qeverinë e Republikës Popullore të Kinës”.

Pulsi Kombëtar raportoi:

Një lidhje që përmban një dokument prej 42 faqesh, i cili zbuloi qindra pjesëmarrës në ngjarje, i ridrejton përdoruesit në një faqe gabimi që lexon “Ndjesë – ky seksion i faqes sonë të internetit nuk është aktualisht i disponueshëm”. Sidoqoftë, një version i arkivuar i faqes në internet zbulon një dokument që përmban një listë të pjesëmarrësve të ngjarjes, duke përfshirë kryetarin e atëhershëm të qeverisë komunale të Wuhan, Tang Liangzhi.

Tang, 61 vjeç, shërbeu si kryebashkiak i Wuhan nga viti 2011 deri në 2014 përpara se të shërbente në të njëjtin rol në qytete të tjera, përfshirë Chengdu dhe Chongqing. Ai u promovua më vonë në dhjetor 2021 në Sekretarin e Degës së Partisë të Komitetit Provincial Anhui të Konferencës Konsultative Politike të Popullit Kinez (CPPCC), i cili është identifikuar si “entiteti i rangut më të lartë që mbikëqyr” Frontin e Bashkuar të Kinës nga qeveria e SHBA.

Përpjekja synon të “kooptojë dhe neutralizojë burimet e opozitës së mundshme ndaj politikave dhe autoritetit të Partisë së saj Komuniste Kineze në pushtet” dhe “të ndikojë në komunitetet kineze jashtë shtetit, qeveritë e huaja dhe aktorë të tjerë për të ndërmarrë veprime ose për të miratuar pozicione në mbështetje të preferencës së Pekinit”. politikat.” Departamenti i Shtetit i SHBA-së gjithashtu e krahason Frontin e Bashkuar me “armën magjike” të regjimit kinez për të kompromentuar politikanët dhe elitat perëndimorë.

Lidhjet e Tang me Wuhan-in pasojnë polemika të qytetit dhe një prej laboratorëve kryesorë të tij, Institutit të Virologjisë Wuhan, i cili mund të jetë burimi i COVID-19. Laboratori, i cili është nën kontrollin e Partisë Komuniste Kineze, manipuloi koronaviruset e lakuriqëve me ngjashmëri gjenetike të habitshme me COVID-19 për t’u bërë më vdekjeprurëse për njerëzit.
/Stopfake.al/

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Previous post VIDEO/ Investigim: Aborti në SHBA – Pamje shumë të rënda – Vdekjet që duhen hetuar …
Next post Përse OBSH po kërkon Lockdowns në të gjithë botën!
error: Ky publikimet jane te mbrojtura