Përse OBSH po kërkon Lockdowns në të gjithë botën!

Disa ditë më parë Organizata Botërore e Shëndetësisë filloi avazin e vjetër duke kërkuar të ndryshojë rekomandimet e saj të politikave të mëparshme duke qenë kundër,ndërkohë me daljen e virusit të lijës po dalin pro bllokimeve të reja që kërkojnë që ta zbatojnë të gjitha shtetet anëtare të saj.

“Zbulimi i këtij plani erdhi nga një raport i planifikuar për të shkuar në Asamblenë Botërore të Shëndetit të OBSH-së dhe që të zbatohet në muajit shtator ose tetor”, dhe këtë lajm e vuri në dukje Instituti Brownstone. “Kjo nuk është pjesë e traktatit të ri të pandemisë dhe që kërkon miratimin e shteteve anëtare. Raporti thotë se zbatimi tashmë është duke u zhvilluar.”

“Shumë kanë ngritur alarmin për një traktat të ri të pandemisë OBSH”

“Bllokimet në SHBA dhe Evropë kishin pak ose aspak ndikim në uljen e vdekjeve nga COVID-19, sipas një analize të re nga studiuesit në Universitetin Johns Hopkins”. “Bllokimet gjatë fazës së hershme të pandemisë në vitin 2020 ulën vdekshmërinë nga COVID-19 me rreth 0,2%, tha rishikimi i gjerë i studimeve të shumta shkencore.”

“Ne nuk gjejmë asnjë provë që bllokimet, mbylljet e shkollave, mbyllja e kufijve dhe grumbullimet kufizuese kanë pasur një efekt të dukshëm në vdekshmërinë nga COVID-19,” shkruajtën studiuesit.

“Në përgjithësi, ne konkludojmë se bllokimet nuk janë një mënyrë efektive për të ulur shkallën e vdekshmërisë gjatë një pandemie, të paktën jo gjatë valës së parë të pandemisë COVID-19,” përfundojnë autorët. “Rezultatet tona janë në përputhje me Grupin e Shkrimit të Organizatës Botërore të Shëndetësisë (2006), i cili thotë: “Raportet nga pandemia e gripit të vitit 1918 tregojnë se masat e distancimit social nuk ndaluan ose duket se reduktojnë në mënyrë dramatike transmetimin.”

Dr. Anthony Fauci dëshmoi para Kongresit dhe ai mohoi që SHBA të zbatonte “bllokime”.

“Kishte kufizime, padyshim, por nuk kishte bllokime,” shtoi Fauci. “Kina tani po shkon në një bllokim të vërtetë. Kështu që nuk do të pajtohesha.”

Këto janë efektet e dëmshme të bllokimeve të zbatuara në Shangai.

The Economist vlerësoi se do të kishte 800 mijë vdekje më shumë globale në 15 vitet e ardhshme për shkak të bllokimeve të C-19.

OBSH-ja tani mbështet bllokimet edhe pse më parë deklaruan se ato janë joefektive dhe të dëmshme për ekonominë.

/Stopfake.al/

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Previous post Forumi Ekonomik Botëror fshiu Dokumentin që Vërtetonte se ish-kryetari i Bashkisë së Wuhan mori pjesë në ngjarjet e tij!!!
Next post Joe Biden po mposhtet – Sondazhi i ri tregon se Trump po fiton terren në shumë shtete për 2024 …
error: Ky publikimet jane te mbrojtura