VIDEO/ Investigim: Aborti në SHBA – Pamje shumë të rënda – Vdekjet që duhen hetuar …

Pasditen e 25 marsit, materiale shkatërruese dolën nga një institucion aborti në Uashington DC të zbuluar nga pro-jeta.

Një kontejner nga brenda objektit u zbulua që mban eshtrat e fëmijëve të vrarë nga aborti.

Disa janë pothuajse plotësisht të paprekur.

Dhe sipas ekspertëve mjekësorë ato duken se janë 20 a 40 javësh shtatzënie – disa prej tyre janë mjaft të vjetra për të mbijetuar jashtë mitrës.

Këta fëmijë tregojnë tragjedinë dhe tmerrin absolut të abortit.

Secili prej tyre është vrarë, rreth 2363 fëmijë vriten çdo ditë në Amerikë përmes abortit.

Gjithashtu, trupat e këtyre fëmijëve duhet të ekzaminohen për të përcaktuar nëse janë vrarë me mjete të paligjshme.

Disa prej tyre shfaqin lëndime në përputhje me procedurën e paligjshme të abortit të pjesshëm të lindjes.

Po të shikoni me kujdes në video në sec 58 deri në min 1:20 do të shihni se kjo është një vajzë e vogël ka disa çarje në pjesën e pasme të kafkës.

Njëra është në rajonin okupital këtu thuhet në video.

Siç mund ta shihni, kafka është thyer plotësisht.

Duhet të hetohet nëse disa kanë lindur të gjallë përpara se të vdisnin theksohet në videon etransmetuar nga Live Action.

Njëri nga fëmijët ka lindur pa dashje, që do të thotë se ai ose ajo ishte ende në qeskën amniotike.

Duhet hetuar sesi ky fëmijë mund të abortohej në këtë mënyrë duke shkelur ligjin.

Live Action ka hetuar më parë këtë strukturë aborti në The Washington Surgi-Clinic, dhe ka regjistruar Abortinistin Cesare Santangelo duke përshkruar se si ata i vrasin fëmijët.

Intervista,e plotë,si dhe klikoni mbi linkun për të ndjekur videon nga Telegram

https://t.me/patriotikmedia/2630

https://rumble.com/embed/v13jyab/?pub=bbbxs

Live Action-A bën ndonjëherë, si, lëviz apo ndonjë gjë kur del?

Cesare Santangelo-Kjo është arsyeja pse unë përpiqem t’ju pres fillimisht kordonin e kërthizës thotë Abortinistin .

Dhe ne presim që ajo të ndalojë pulsimin, dhe kjo është arsyeja pse fetusit i është skaduar fillimisht, kështu që nuk ndodh.

Zakonisht në këtë pikë të shtatzënisë është shumë herët për të mbijetuar zakonisht, ajo skadon menjëherë pas lindjes.

Teknikisht, ligjërisht do të ishim të detyruar ta ndihmonim për të mbijetuar, por ndoshta nuk do ta bënim dot.

E gjitha varet nga sa energjikisht i bëni gjërat për të ndihmuar një fetus të mbijetojë në këtë pikë.

E dini, ka gjëra që bëni.

Natyrisht, ju jeni këtu për një procedurë të caktuar.

Dhe nëse shtatzënia juaj do të ishte – le të themi se keni filluar lindjen, membranat janë çarë dhe keni lindur para se të arrijmë në pjesën e ndërprerjes së procedurës, e dini?

Atëherë do të bënim gjëra – nuk do ta ndihmonim.

Kërkoni drejtësi për këta fëmijë.

Kërkoni drejtësi për të gjithë fëmijët.

Bëjeni abortin të paligjshëm dhe të paimagjinueshëm.

/Stopfake.al/

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Previous post VIDEO/Tirana dhe Italia në festë: Roma gjunjëzon Feyenoord fiton Kupën Europiane …
Next post Forumi Ekonomik Botëror fshiu Dokumentin që Vërtetonte se ish-kryetari i Bashkisë së Wuhan mori pjesë në ngjarjet e tij!!!
error: Ky publikimet jane te mbrojtura