Bordi i Mbikëqyrësve të Qarkut Maricopa (MCBOS) po bën gjithçka të parandaloje Senatin e Arizonës qe të auditojë fletëvotimet në qark nga zgjedhjet e vitit 2020 …

Javën e kaluar Bordi i Mbikëqyrësve të Qarkut Maricopa ngarkoi në mënyrë të njëanshme fletë votimi në kamionë dhe më pas i ruajti në ambiente të hapura në një magazinë, duke injoruar kontrollet e duhura mbrojtëse …

Bordi i Mbikëqyrësve të Qarkut Maricopa (MCBOS) po bën gjithçka që mundet për të parandaluar Senatin e Arizonës të auditojë fletëvotimet në qark nga zgjedhjet e vitit 2020. Javën e kaluar ata treguan se do të ndalonin auditimin e fletëve të votimit dhe do t’i zhvendosnin fletëvotimet kudo që dëshironin.

Ne raportuam më parë se si Bordi i Mbikëqyrësve të Qarkut Maricopa (MCBOS) po shkelte ligjin duke mos i dorëzuar fletëvotimet e zgjedhjeve të vitit 2020 te Thesarari i Qarkut, sipas ligjit në shtet: Jo vetëm kjo, por MCBOS hezitoi të dorëzonte fare fletëvotimet nga zgjedhjet e 2020.

Kjo çoi në beteja gjyqësore dhe përfundimisht Senati përditësoi ligjin i cili u lejon atyre të kryejnë një auditim të rezultateve të zgjedhjeve nëse zgjedhin: MCBOS tha se ata do të kryenin auditime për aq kohë sa ata mund të zgjidhnin auditorët dhe më pas ata sollën auditorë të cilët kurrë nuk do të gërmonin në mashtrime të mundshme të votimit për shkak të një rishikimi të shpejtë të programeve të tyre të auditimit: Më pas, gjykatat erdhën dhe thanë që MCBOS duhej t’i dorëzonte fletëvotimet e tyre Senatit: Kështu që Bordi i Mbikëqyrësve të Qarkut Arizona Maricopa (MCBOS) ngarkoi të mërkurën fletëvotimet e zgjedhjeve 2020 në një kamion për t’ia dorëzuar Senatit të Arizonës.

(Nuk e dimë nëse këto ishin të gjitha fletëvotimet apo jo).

Nuk e dimë se kush e porositi kamionin dhe kush i kishte të ngarkuara fletëvotimet në kamion.

Gjithashtu nuk e dimë nëse fletët e votimit u zhvendosën nën zinxhirin e kërkuar ligjërisht të kërkesave të kujdestarisë.

MCBOS i ngarkoi fletët e votimit në një kamion edhe pse Senati nuk i kishte kërkuar ende fletët e votimit. Gazetat e kuptuan disi këtë histori dhe u tallën me Senatin duke pretenduar se nuk ishte gati për ngarkesën e kamionit pas muajsh të tëra që kërkonin fletët e votimit. Media ka deklaruar vazhdimisht se Joe Biden fitoi zgjedhjet dhe se nuk ka prova për mashtrim. AZCentral raportoi: Prej dy muajsh, Senati i Arizonës ka kërkuar që Qarku Maricopa të dorëzojë 2.1 milionë votat e hedhura në zgjedhjet e nëntorit. Tani, Senati nuk e di se çfarë të bëjë me ta.

Nëse kështu fillon “auditimi i plotë mjeko-ligjor” i republikanëve, bëhuni gati për një aksident treni, Arizona.

Por kjo nuk ishte afër së vërtetës.

/Stopfake.al/

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Previous post Trump kishte të drejtë: Kina i bleu tokat që të ngrinte kullat celulare të pajisjeve të Huawei-t pranë bazave ushtarake amerikane – të afta për të ndërprerë dhe për të kapur sinjale …
Next post VIDEO/Paralajmërim: Po vjen një krizë besimi: A jeni gati? (Nga Noeu)
error: Ky publikimet jane te mbrojtura