VIDEO/Paralajmërim: Po vjen një krizë besimi: A jeni gati? (Nga Noeu)

Një “krizë besimi” po vjen së shpejti.

Unë ju paralajmëroj prej disa vitesh, por së fundmi edhe Clif High sapo dha alarmin. Më lejoni të filloj duke thënë se Clif High nuk vjen nga një botëkuptim i krishterë.

Në fakt, në videon e tij të fundit ai shpjegon se si është “Cathari”, gjë që nuk e kisha dëgjuar më parë. Tingëllon e ngjashme me krishterimin, por shumë ndarje të dukshme dhe të mëdha.

Thënë kështu, unë ende e shoh Clif-in të jetë pafundësisht magjepsës dhe kërkimi i tij është i pashembullt.

Dhe vërej se Bibla nuk na mëson të mos ndërveprojmë me njerëz të besimeve të tjera… Në fakt, kur Pali vizitoi Athinën, Greqinë në Librin e Veprave, ai gjen një kulturë krejtësisht pagane të përbërë nga shumë perëndi.

Cfare ben ai?

Ai angazhohet me ta dhe ndan të vërtetën me ta. Nga Veprat e Apostujve 17:23:

Sepse ndërsa ecja përreth dhe shikoja me kujdes objektet tuaja të adhurimit, gjeta edhe një altar me këtë mbishkrim: për një perëndi të panjohur.

Pra, ju jeni të paditur për atë që adhuroni – dhe kjo është ajo që unë do t’ju shpall. Kështu që të gjithë ata që thonë se nuk duhet të angazhohem me Clif ose të mos e mbuloj atë, unë e refuzoj këtë.

Në vend të kësaj, unë zgjedh të shtoj këndvështrimin tim (që besoj se është një këndvështrim biblik) në bisedë.

Kthehu tek Klifi…

Me kalimin e viteve, ai ka pasur shumë gjëra të listuara në raportet e tij ALTA që tingëllojnë absurde në kohën kur ai i parashikoi, vetëm që ato të ndodhin pothuajse saktësisht.

Unë kam mbuluar shumë prej tyre më parë, kështu që unë do të gërmoj përsëri në këtë këtu, përveçse të theksoj se ai parashikoi rënien e dollarit amerikan dhe rënien e Rezervës Federale, të cilat ne jemi aktualisht dëshmitarë të ndodhin pikërisht përpara sytë.

Ne po jetojmë përmes një Bretton Woods të ri dhe shumica e njerëzve as që e kuptojnë atë. Por ajo për të cilën dua të flas tani nuk është financiare… është shpirtërore.

Dhe unë mendoj se Clif ka saktësisht të drejtë. Clif parashikon përmes punës së tij të minierave të të dhënave se diçka e madhe po vjen që do të mashtrojë shumë njerëz.

Tingëllon e njohur? Bibla e quan Mashtrimi i Madh.

Pritshmëria më e zakonshme është se do të përfshijë zbulimin ose “zbulimin” se alienët janë me të vërtetë këtu dhe mes nesh.

A mund ta imagjinoni atë kaos që do të shkaktojë?

Shumë presin që do të jetë letra e fundit që Deep State do të luajë, sepse është letra e fundit absolute që ata kanë.

Edhe Ronald Reagan po fliste se si një pushtim alienësh do të “pushtonte” befas gjithë tokën, dhe mbajeni mend këtë?

/Stopfake.al/

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Previous post Bordi i Mbikëqyrësve të Qarkut Maricopa (MCBOS) po bën gjithçka të parandaloje Senatin e Arizonës qe të auditojë fletëvotimet në qark nga zgjedhjet e vitit 2020 …
Next post Ish-shefi i FBI-së i Intel-it plas bombën mbi Hillary Clinton – “Ajo ishte fajtore për shumë mashtrime të pista gjatë fushatës së 2016″…
error: Ky publikimet jane te mbrojtura