Klientët e seksit të Epstein: TGP po punon për të identifikuar elitat globale që abuzuan me të miturit e trafikuar!

Të gjithë në botë e dinë se kush ishte Jeffrey Epstein dhe të gjithë e dinë se ai nuk e vrau veten në atë qeli.

Kamerat e vëzhgimit nuk funksionuan pikërisht atë ditë, kështu që nuk mund të mësojmë më shumë për këtë temë.

Të gjithë e dimë se Epstein dhe partnerja e tij Ghislaine Maxwell ishin zuzar të degjeneruar që rregullonin dhe trafikonin vajza të mitura për t’u përdorur dhe abuzuar nga Epstein, kolegët e tij elitë dhe miqtë.

Ai kreu “vetëvrasje” para se të mund të dilte në gjyq.

Por, Maxwell u dënua për trafikim seksual të të miturve në dhjetor 2021 dhe 23 gra dëshmuan në gjykatë se Epstein, në të kaluarën, i kishte trafikuar dhe abuzuar me ta.

Kush janë ato gra? Ne ende nuk e dimë! Identitetet e klientëve seksualë të Epstein mbeten të panjohura.

Asnjëra nga mediat nuk i ka kërkuar gjykatës për të zbardhur identitetin e klientëve të Epstein.

Gateway Pundit po punon fort qe ta zbulojë të vertetën.

Avokatët e tyre, Marc Randazza dhe Jay Wolman i Grupit Ligjor Randazza paraqitën një mocion për të ndërhyrë në çështjen Guiffre kundër Maxwell në Gjykatën e Qarkut të SHBA për Distriktin e Nju Jorkut.

/Stopfake.al/

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Previous post VIDEO/ Kur Trump hyri në strofkën e luanëve dhe hoqi dorë nga globalizmi përballë tyre!
Next post Doktrina e re Detare e Rusisë identifikon rritjen e aktivitetit të NATO-s si kërcënim të madh për sigurinë …
error: Ky publikimet jane te mbrojtura