Kryeministri Shqipërisë, jo vetëm që vjen nga një familje e lidhur ngushtë me regjimin kriminal komunistë por, babai tij ka firmosur për varjen në litar të një poeti dhe shkrimtari!

Qyteti Kuksit më 10 gusht 1989 u gdhi nën një terrorr psikologjikë?

Regjimi kishte vendosur të ekzekutonte publikisht poetin Havzi Nela.

Një nga ata që kishin firmosur ekzekutimin në mënyrë barbare ishte edhe babai Kryeministrit aktual, K. Rama.

Paralelizëm për ju moralistë;

Besoj se çdo kujt i kujtohet koha kuur aktori Austrian-American Arnold Schwarzenegger, hodhi kandidaturën për Guvernator të shtetit California, i cili fitoi për 2 dy mandate, si përfaqësues i Partisë Republikane.

Por gjatë fushatës për tu zgjedhur Guvernator gazetarët investigativ nisur nga disa të dhëna që tashmë qarkullonin, se babai tij kishte qënë anëtar i partisë Naziste, shkuan në vendlindjen e tij Austri për të investiguar dhe vërtetuar të kaluarën e babait të aktorit famshëm.

Pasi shkuan atije hapën regjistrat e viteve të nazizmit dhe gjetën emrin e babës së tij, i cili nuk rezultonte të kishte qënë anëtar i partisë naziste, por kishte shërbyer si nënë punës i thjeshtë pa ndonjë rëndësi.

Nëse, do të kishte rezultuar e vërtetë një gjë e tillë, që baba i Arnoldit të kishte qënë ish anëtar i partisë Naziste, as që do diskutohej më fitorja e tij, pasi siç tashmë dihet që elektorati i botës perëndimore, pra të qytetëruar, është i ndjeshëm jo vetëm ndaj figurës së kandidatit të cilin ai voton por, edhe ndaj familjarëve të tij!

Arnoldi fitoi madje dy mandate si Guvernator sepse përmbushte kushtet dhe kriteret për të drejtuar politikisht një shtet si California.

Qëllimi shkrimit është ky;

Kryeministri Shqipërisë, jo vetëm që vjen nga një familje e lidhur ngushtë me regjimin kriminal komunistë por, babai tij ka firmosur për varjen në litar të një poeti dhe shkrimtari!

Ja ky është ndryshimi ndërmjet popujve të ndërgjegjshëm dhe qytetëruar dhe barbarëve siç janë shqiptarët, që pa pikën e moralit votojnë për kryeministër djalin e një vrasësi.

/Stopfake.al/

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Previous post Ironia e Gazetarit: Stafi Gati…tuu!
Next post Donald Trump thotë se nuk mund të deklasifikojë dosjet e vrasjes së JFK …
error: Ky publikimet jane te mbrojtura