VIDEO/ Historia e patreguar e Biblës për Donald Trump …

Mendova se ishte vërtet e rëndësishme që tani të përqendrohesha në kaq shumë nga gjërat që mund të kishit harruar për Donald Trump dhe historinë e tij…

Sepse ju garantoj se këto gjëra kanë më shumë rëndësi nga sa dini!

Më pëlqen absolutisht kjo histori!

Është historia e Biblës së Donald Trump.

Ose ndoshta më saktë, Bibla e nënës së Donald Trump.

Janë vetëm 5 minuta por është një histori e pabesueshme.

Ja çfarë tha për këtë Danny Silk i Bethelit:

A ka ndërmend Zoti diçka?

Perëndia i përjetësisë i vë gjërat në veprim brez pas brezi përpara se t’i shohim. Ai gjithmonë po punon të gjitha gjërat së bashku për të mirën tonë, pavarësisht se çfarë mendojmë se po ndodh. Asgjë nuk e kap Atë në befasi.

Kjo video mund të hapë mirëkuptimin tuaj. Zoti mund të të hapë zemrën për të parë. Nëse dilni nga tregimi aktual dhe i kërkoni Zotit t’ju tregojë se çfarë po bën, mendoj se do të gjeni një mënyrë të re për të parë edhe vitin 2020.

WeNeedHope
Ne kemi nevojë për baballarë për t’u kthyer
Ne kemi nevojë për liderë të drejtë
Dashuria Frika
Jeta trumpsVdekja
Drita errësirë
E mira trumpsEvil
Ende skllavëria tani
Ruani fëmijët
Build WholeFamiles
ProtectConnections
Mbani dashurinë tuaj
Dashuria me qëllim

Ok tani ju lutem shikoni dhe shijoni.

Shumica e të gjithëve që njoh duhet ta shikojnë dy herë.

Ju mendoni se e dini se ku po shkon, por më pas ajo ka kthesa dhe kthesa dhe ju duhet ta shikoni vërtet dy herë për të kuptuar historinë e plotë.

Nga Rumble:

/Stopfake.al/

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Previous post Medvedev e sheh arsenalin bërthamor si garancinë më të mirë për ruajtjen e fuqisë së Rusisë …
Next post Fakt – Kontroll: Trump thotë se Zuckerberg erdhi për ta parë në Shtëpinë e Bardhë “javën e kaluar”…
error: Ky publikimet jane te mbrojtura