Mbi 400 mjekë Profesionistë shpallin krizë mjekësore ndërkombëtare për shkak të lëndimeve dhe vdekjeve nga vaksina Covid …

Mbi 400 mjekë, shkencëtarë dhe profesionistë nga më shumë se 34 vende këtë mëngjes deklaruan një krizë mjekësore ndërkombëtare për shkak të “sëmundjeve dhe vdekjeve të lidhura me ‘vaksinat CoVID-19’.

E nisur në një konferencë për shtyp të shtunën, më 10 shtator, deklarata thotë: “Aktualisht jemi dëshmitarë të një tepricë të vdekshmërisë në ato vende ku shumica e popullsisë ka marrë të ashtuquajturat ‘vaksina kundër COVID-19’. Deri më sot, kjo vdekshmëri e tepërt nuk është hetuar dhe as studiuar mjaftueshëm nga institucionet shëndetësore kombëtare dhe ndërkombëtare.

Bashkohuni me Patriotik Media Telegram Chanel këtu: https://t.me/patriotikmedia

Numri i madh i vdekjeve të papritura në të rinjtë e mëparshëm të shëndetshëm, të cilët ishin inokuluar me këto ‘vaksina’ është veçanërisht shqetësues, siç është edhe incidenca e lartë e abortit dhe vdekjeve perinatale të cilat nuk janë hetuar.

Një numër i madh i efekteve anësore të padëshiruara, duke përfshirë shtrimet në spital, paaftësitë e përhershme dhe vdekjet në lidhje me të ashtuquajturat ‘vaksina COVID-19’, janë raportuar zyrtarisht.

Numri i regjistruar nuk ka precedent në historinë botërore të vaksinimit.

Deklarata, e cila buron nga mjekët dhe profesionistët e interesuar në Indi, bën tetë kërkesa “urgjente”, duke përfshirë ndalimin e menjëhershëm të vaksinimeve dhe hetimin e të gjitha vdekjeve në njerëz më parë të shëndetshëm.

Lexoni tekstin e plotë më poshtë dhe nëse jeni mjek, shkencëtar ose profesionist tjetër, merrni parasysh nënshkrimin.

SHPALLJA E KRIZËS MJEKËSORE NDËRKOMBËTARE PËR SHKAK TË SËMUNDJEVE DHE VDEKJEVE TË LIDHUR ME ‘VAKSINAT COVID-19’

Ne, mjekët dhe shkencëtarët nga e gjithë bota, deklarojmë se ka një krizë mjekësore ndërkombëtare për shkak të sëmundjeve dhe vdekjeve të lidhura me administrimin e produkteve të njohura si ‘vaksina COVID-19’.

Aktualisht jemi dëshmitarë të një tepricë të vdekshmërisë në ato vende ku pjesa më e madhe e popullsisë ka marrë të ashtuquajturat ‘vaksina kundër COVID-19’. Deri më sot, kjo vdekshmëri e tepërt nuk është hetuar dhe as studiuar mjaftueshëm nga institucionet shëndetësore kombëtare dhe ndërkombëtare.

Është veçanërisht shqetësuese numri i madh i vdekjeve të papritura tek të rinjtë e mëparshëm të shëndetshëm, të cilët janë inokuluar me këto ‘vaksina’, si dhe incidenca e lartë e aborteve spontane dhe vdekjeve perinatale të cilat nuk janë hetuar.

Një numër i madh i efekteve anësore të padëshiruara, duke përfshirë shtrimet në spital, paaftësitë e përhershme dhe vdekjet në lidhje me të ashtuquajturat ‘vaksina COVID-19’, janë raportuar zyrtarisht.

Numri i regjistruar nuk ka precedent në historinë botërore të vaksinimit.

Duke ekzaminuar raportet mbi VAERS të CDC-së, Sistemin e Kartonit të Verdhë të Mbretërisë së Bashkuar, Sistemin Australian të Monitorimit të Ngjarjeve të Padëshiruara, Sistemin EudraVigilance të Evropës dhe Baza e të Dhënave VigiAccess të OBSH-së, deri më sot ka pasur më shumë se 11 milionë raporte të efekteve anësore dhe më shumë se 70,000 vdekje. -në ​​lidhje me inokulimin e produkteve të njohura si ‘vaksina kundër Covid’.

Ne e dimë se këto shifra përfaqësojnë pothuajse midis 1% dhe 10% të të gjitha ngjarjeve reale.

Prandaj, konsiderojmë se po përballemi me një krizë të rëndë mjekësore ndërkombëtare, e cila duhet pranuar dhe trajtuar si kritike nga të gjitha shtetet, institucionet shëndetësore dhe personeli mjekësor në mbarë botën.

Prandaj, masat e mëposhtme duhet të ndërmerren në mënyrë urgjente:

Një ‘ndalesë’ mbarëbotërore për fushatat kombëtare të vaksinimit me produktet e njohura si ‘vaksina COVID-19’.
Hetimi i të gjitha vdekjeve të papritura të njerëzve që ishin të shëndetshëm para vaksinimit.
Zbatimi i programeve të zbulimit të hershëm të ngjarjeve kardiovaskulare që mund të çojnë në vdekje të papritura me analiza të tilla si D-dimer dhe Troponin, në të gjitha ato që janë inokuluar me produktet e njohura si ‘vaksina COVID-19’, si dhe zbulimi i hershëm i sëmundjeve serioze. tumoret.
Zbatimi i programeve të kërkimit dhe trajtimit për viktimat e efekteve të padëshiruara pas marrjes së të ashtuquajturës ‘vaksina COVID-19’.

Rrjedhimisht deklarojmë se gjendemi në një krizë mjekësore ndërkombëtare të paprecedentë në historinë e mjekësisë, për shkak të numrit të madh të sëmundjeve dhe vdekjeve që lidhen me ‘vaksinat kundër COVID-19’. Prandaj, kërkojmë që agjencitë rregullatore që mbikëqyrin sigurinë e barnave si dhe institucionet shëndetësore në të gjitha vendet, së bashku me institucionet ndërkombëtare si OBSH, PHO, EMA, FDA, UK-MHRA dhe NIH t’i përgjigjen kësaj deklarate dhe të veprojnë në në përputhje me tetë masat e kërkuara në këtë manifestim.

Kjo Deklaratë është një nismë e përbashkët e disa profesionistëve që kanë luftuar për këtë kauzë. Ne u bëjmë thirrje të gjithë mjekëve, shkencëtarëve dhe profesionistëve që të mbështesin këtë deklaratë në mënyrë që të ushtrojë presion mbi subjektet e përfshira dhe të promovojë një politikë shëndetësore më transparente.

Ndërmarrja e analizave të përbërjes së flakoneve të Pfizer, Moderna, Astra Zeneca, Janssen, Sinovac, Sputnik V dhe çdo produkti tjetër të njohur si ‘vaksina COVID-19’,
nga grupe të pavarura kërkimore pa lidhje me kompanitë farmaceutike dhe as konflikt interesi.
Studime që do të kryhen mbi ndërveprimet midis përbërësve të ndryshëm të të ashtuquajturave ‘vaksina COVID-19’ dhe efekteve të tyre molekulare, qelizore dhe biologjike.
Zbatimi i programeve të ndihmës dhe kompensimit psikologjik për çdo person që ka zhvilluar një sëmundje ose paaftësi si pasojë e të ashtuquajturave ‘vaksina COVID-19’.
Zbatimi dhe promovimi i programeve të ndihmës psikologjike dhe kompensimit për anëtarët e familjes së çdo personi që ka vdekur si pasojë e inokulimit me produktin e njohur si ‘vaksina COVID-19’.

Burimi: https://dailysceptic.org/2022/09/10/400-doctors-and-professionals-declare-international-medical-crisis-due-to-covid-vaccine-injuries-and-deaths/

/Stopfake.al/

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Previous post Revolucionarët Profesionistë të Sorosit …
Next post Kush mund ta shembë Amerikën?! – Refleksion gjeopolitik dy dekada pas 11 shtatorit në prag të Rendit të Ri Botëror!
error: Ky publikimet jane te mbrojtura