Është Joe Biden që po kërcënon Armageddonin Bërthamor pas gjashtë vitesh zhurmë mediatike për postimet e Trumpit në Twitter …

Nga Eddie Scarry –

A shpërtheu dikush tjetër në një të qeshur të pakontrollueshme, psikotike kur lexoi raportin se Presidenti Biden sapo i tha një sallë plot me donatorë demokratë se rreziku i “armagedonit” bërthamor ka ardhur?

Unë nuk mund të jem i vetmi. Këtu janë disa tituj nga e kaluara jo shumë e largët që u erdhën menjëherë në mendje:

“Ne duhet të dëshmojmë Trump kodet bërthamore përpara vitit 2024” – NBC News, 12 mars 2022

“Gjeneral. Milley kishte frikë se Trump mund të fillonte një sulm bërthamor, bëri thirrje sekrete në Kinë, thotë libri i ri”— USA Today, 14 shtator 2021.

Nëse jeni të lodhur nga censura, anuloni mediat e kapura dhe Bashkohuni me Patriotik Media Telegram Chanel këtu: https://t.me/patriotikmedia

“Trump po na çon në luftë bërthamore, thotë Daniel Ellsberg (dhe ai duhet ta dijë, ai i planifikonte ato)” – Korporata Transmetuese Kanadeze, 1 shkurt 2018

“Kërcënimi i luftës bërthamore i Donald Trump” – The New Yorker, 9 gusht 2017

“Klinton thotë se Trump mund ta çojë SHBA-në në luftë bërthamore” – Roll Call, 2 qershor 2016

Pra, prisni një sekondë. Do të thuash që ne sapo kaluam gjashtë vitet e fundit me të gjithë Uashingtonin dhe median kombëtare duke u betuar para votuesve se Trump na kishte në prag të asgjësimit bërthamor, vetëm që të ishte Biden, zgjedhja e tyre për president, për të na ngritur drejt buza e shkëmbit?

Nëse kjo nuk ju detyron të hiqni tufa flokësh nga skalpi juaj derisa të rrjedh gjak, kontrolloni pulsin tuaj.

Kjo nuk mund të jetë e vërtetë. Biden duhet të jetë i rremë. Ky duhet të jetë një simulim kompjuterik.

Për katër vjet nën Trump, gazi ishte i lirë, bursa po lulëzonte dhe një udhëtim në dyqan ushqimor nuk kërkonte që klientët të merrnin një hipotekë të dytë. Tani nën Biden, OPEC-u po e mbyt papritmas furnizimin me energji, nevojat bazë janë të pakta dhe një luftë e madhe ka bërë që taksapaguesit amerikanë të shpenzojnë më shumë se 67 miliardë dollarë (dhe po vazhdojnë) në një vend që është 5000 milje larg. Oh, dhe tani duhet të shqetësohemi për një konfrontim bërthamor me një superfuqi globale!

Nëse do të ishte një skenar filmi, asnjë producent i vetëm nuk do ta kishte të besueshëm. Shkrimtari nuk do të punonte më kurrë.

Por kjo është e vërtetë? Zgjodhëm president, me zell, kush është ky i paaftë dhe i tmerrshëm?

Është një luftë bërthamore që ai paralajmëron! Ky është skenari absolut i rastit më të keq. Ashpërsia nuk mund të mbivlerësohet. Nuk ka mjaft postime të këqija të Trumpit në botë për të justifikuar gjendjen e gjërave nën këtë “president”.

Unë refuzoj ta besoj. Biden nuk është një president i vërtetë./The Federalist/

/Stopfake.al/

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Previous post Ajo që po e shkatërron PD-në për herë të dytë është lufta midis të vjetrës dhe të resë …
Next post VIDEO/ Ish-Presidenti Donald Trump mbajti mitingun “Save America” ​​në Robstown, Teksas …
error: Ky publikimet jane te mbrojtura