Lëvizja AntiSoros Për Shqipërinë: Ja pse e duan pa dallim të gjithë Qytetarët e Tiranës kaq shumë Ilir Alimehmeti!

Qëndrim mbështetës publik i Levizja AntiSoros Për Shqipërinë

Ilir Alimehmeti është 100% krejt e kundërta e Zdromsit që po vret Tiranën, në çdo kuptim të fjalës sepse tek Erion Veliaj nuk gjen as edhe minielementin më të vogël pozitiv, madje çdo gjë tek ai është 100% e keqe! Ne na duhet krejt e kundërta e tij!

Nëse jeni të lodhur nga censura, anuloni mediat e kapura dhe Bashkohuni me Patriotik Media Telegram Chanel këtu: https://t.me/patriotikmedia

Ndaj dhe ne gjejmë tek Doktor Iliri më të mirën e vetes sonë, një shqiptar i thjeshtë dhe i ndershëm, i realizuar 100% në profesionin e tij, i shkolluar me rezultate të jashtëzakonshme në universitetet më të mira botërore të mjekësisë (Mahstrit, Erasmus) dhe sidomos shëndetin publik, që gjithshka e ka ndërtuar me forcat e veta me punë dhe përkushtim, i shqetësuar për interesin publik dhe në fushën e shëndetësisë është një nga autoritetet më të rëndësishme akademike shqiptare në botë me 94 publikime të vërteta (pa plagjiatura) në revistat akademike mjekësore botërore (shih ResearchGate).

Askush nuk mund ta akuzojë kurrë për asgjë, përkundrazi i pafundëm numri i atyre që e njohin që tregojnë pozitivitetin e një njeriu të thjeshtë që nuk ka reshtur të tregojë njerëzillëkun dhe humanizmin e tij.

Ai nuk erdhi në këtë ditë si produkt i ndonjë axhende soros, pazaresh oligarkësh, plani biznesi, projekt ambasadash apo karriere të sponsorizuar nga establishmenti politik!

Atë e solli si Kandidat të vetëm fitues të Opozitës vetë dallga e kohës së PLANdemisë dhe Shpopullimit që po jetojmë!

Pa asnjë axhendë apo pagesë, Mjeku Alimehmeti konsumoi me qindra e qindra orë televizive duke mos reshtur asnjë ditë së pushuari për të bërë detyrën patriotike të mjekut të shqiptarëve por edhe të intelektualit të shqetësuar për mbrojtjen e të drejtave të njeriut të shkelura nga Diktaturas e PLANdemisë!

Por në një mënyrë apo tjetër ai mund të konsiderohet edhe Psikologu i Qetësimit dhe Relaksimit të miliona shqiptarëve në kohën e Terrorit dhe Ankthit Popullor të stimuluar të Establishmentit Lokal dhe Global.

Nëse pyet çdo gazetar pavarësisht ngjyrave të tij apo të borderosë që firmos, pozitiviteti i tyre ndaj Alimehmetit lidhet me respektin e thellë për të si njeri dhe si profesionist ç’ka është një ndër avantazhet më të mëdha që mund të ketë pasur ndonjë kandidat zgjedhjesh ndonjëherë!

Ne na duhet një KryeQytetar Bio për Qytetin, përtej pazareve dhe kompromiseve, dallavereve dhe pisllëqeve të Politikës Fajtore që po zhbën Shqipërinë dhe Tiranën, me një karrierë dëshmitare të ndershmërisë dhe kualitetit të tij!

Ai sot është i vetmi Kandidat Politik që gëzon mbështetje përtej elektoratit militant të një partie: që nga elektorati gri që voton e deri tek ai që nuk voton fare (mbi 40%) e deri tek elektorati i majtë i pakënaqur!

Doktor Ilir Alimehmeti

Është i vetmi që i jep Opozitës fitore!

Kjo është arsyeja se pse ka një ortek kaq të madh të vlerësimit të tij pozitiv pavarësisht nëse komentuesit janë socialistë apo demokratë, gri apo skeptikë, indiferentë apo antisistem, në mirëqënie apo varfëri, nëse janë “tironca” apo “tiransa”, nëse janë nga Veriu apo nga Jugu, janë ende këtu apo kanë ikur rrugëve të botës, nëse janë me Berishën apo me Lylin, nëse janë burra apo gra, nëse janë të rinj apo të moshuar!

Ilir Alimehmeti është shkaku se pse Mafia Soros në pushtet dhe metsatazat e saj në Opozitë nuk flenë më gjumë! Sepse Alimehmeti është i vetmi në këtë aktualitet që e shkatërron me vota djathtas, gri dhe të majta Veliajn si kurrë më parë dikush ka pasur mbështetje publike në këtë Qytet prej 100 vjetësh!

Sepse tek Njeriu i Thjeshtë i Qytetit ne gjejmë më të mirën tonë në ditën tonë më të keqe kur po humbim dhe shpresën e fundit për të ndejtur në Shqipëri, sepse Ilir ALimehmeti na jep shpresë që ne në 16 Maj 2023 të bërtasim “FITORE! TIRANA ËSHTË E JONA!”

/Stopfake.al/

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Previous post Ironia: Qytetari model vaksinohet 4 herë,vendos maskën dhe dërgon armë në Ukrainë për paqe …
Next post Carlo Calenda Senatori i majtë italian akuzon + Europën: George Soros i dha 1.5 milion euro për aleatët tanë …
error: Ky publikimet jane te mbrojtura