Joe Biden: Synojë të kandidojë për rizgjedhje, do të marrë vendimin përfundimtar në fillim të vitit 2023 …

Presidenti i SHBA Joe Biden tha të mërkurën se synon të kandidojë për një mandat tjetër në 2024, por vuri në dukje se do të marrë një vendim përfundimtar në fillim të vitit të ardhshëm.

“Synimi ynë është të kandidojmë sërish, ky ka qenë qëllimi ynë”, u tha ai gazetarëve. “Unë jam një respektues i madh i fatit.”

“Ky është në fund të fundit një vendim familjar,” shtoi ai.

Sipas Biden, vendimi përfundimtar do të merret në fillim të vitit të ardhshëm.

Shtetet e Bashkuara shpresojnë se Rusia do të jetë e gatshme të negociojë një shkëmbim të mundshëm të të burgosurve më seriozisht pas zgjedhjeve amerikane, tha presidenti amerikan.

Nëse jeni të lodhur nga censura, anuloni mediat e kapura dhe Bashkohuni me Patriotik Media Telegram Chanel këtu: https://t.me/patriotikmedia

“Shpresa ime është, tani që zgjedhjet kanë përfunduar, se zoti Putin do të jetë në gjendje të diskutojë me ne dhe të jetë i gatshëm të flasë më seriozisht për shkëmbimin e të burgosurve,” tha ai.

Megjithatë, ai nuk iu përgjigj një pyetjeje në lidhje me mënyrat alternative të shkëmbimit të të burgosurve që i ishin propozuar Rusisë.

/Stopfake.al/

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Previous post Analiza: Për të fituar zgjedhjet e polarizuara, Republikanët kanë nevojë për më shumë se kundërshtarë të dobët – Ata kanë nevojë për lidera të fortë …
Next post Itali: Vazhdon diskriminimi i punonjësve shëndetësorë të pavaksinuar …
error: Ky publikimet jane te mbrojtura