VIDEO/ “Vrasja e Mbretit” Rupert Murdoch: FOX News dhe Elitat e GOP duan të “hedhin Trumpin” …

Perandoria Rupert Murdoch dhe struktura e GOP po bëjnë gjithçka duke u përpjekur për të shkatërruar Presidentin Trump dhe lëvizjen e tij MAGA.

Elitat e GOP po plas që nuk mundi ta kontrollojë Trumpin. Atyre u munguan votuesit e bindur dhe ju mungojne luftërat e tyre të pafundme, si dhe marrëveshjet tregtare që shkatërruan klasën e mesme.

Elitat e GOP nuk e kanë pranuar kurrë MAGA-n. Ata janë të turpëruar nga votuesit e tyre. Ata preferojnë të luajnë si një opozitë e kontrolluar sesa të dëgjojnë shumicën e amerikanëve që mbështesin Presidentin Trump dhe ende besojnë se zgjedhja e tij u vodh.

Të enjten Rob Schmitt nga Newsmax hapi një segment 14-minutësh ku tregonte se si elitat e GOP, Paul Ryan dhe perandoria Murdoch shpresojnë se mund të shkatërrojnë Trumpin dhe lëvizjen pro-amerikane që ai filloi.

Nëse jeni të lodhur nga censura, anuloni mediat e kapura dhe Bashkohuni me Patriotik Media Telegram Chanel këtu: https://t.me/patriotikmedia

Ata besojnë se armiku i vërtetë është baza e tyre e votimit dhe jo e majta marksiste.

Këta janë njerëz të kalbur.

/Stopfake.al/

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Previous post Meqë jemi në vakt zgjedhjesh edhe andej edhe këtej …
Next post Shpëtoni jetë: Dr. Kevin Stillwagon zbulon se si të trajtoheni nga dëmtimi i “vaksinës” Covid (Video)
error: Ky publikimet jane te mbrojtura