Guvernatori i Floridës Ron DeSantis: “Politikat e Forumit Ekonomik Botëror janë të vdekura me mbërritjen e shtetit në Florida” (Video) …

Klaus Schwab, themeluesi i Forumit Ekonomik Botëror, foli në samitin e G20 në Indonezi për një “ristrukturim të thellë sistemik të botës sonë”. Ai tha gjithashtu se bota do të duket ndryshe pas këtij procesi tranzicioni.

“Ata nuk po e fshehin më. Është Rivendosja e Madhe”, raportoi gazetari suedez Peter Imanuelsen në Twitter. Bryan Griffin, sekretari i shtypit i guvernatorit të Floridës, Ron DeSantis, iu përgjigj mesazhit të tij. “Nuk do të ndodhë në Florida,” tha ai, duke iu referuar më pas një deklarate të bërë nga DeSantis në fund të gushtit: “Gjëra si Forumi Ekonomik Botëror: ato politika janë të vdekura me mbërritjen në shtetin e Floridës”.

Nëse jeni të lodhur nga censura, anuloni mediat e kapura dhe Bashkohuni me Patriotik Media Telegram Chanel këtu: https://t.me/patriotikmedia

“Dua të na imponohen vlerat, jo të Davos-it, por të vendeve si Destin dhe Dunedin ku jam rritur,” këmbënguli guvernatori anti-globalist.

Kjo nuk do të ndodhë
Në maj 2022, DeSantis tha se ai “në asnjë rrethanë” nuk mbështet traktatin pandemik të Organizatës Botërore të Shëndetësisë (OBSH). “Kjo nuk do të ndodhë, në asnjë mënyrë,” tha ai në një konferencë për shtyp.

“Ju keni parë shumë nga këto elita që mbrojnë politika shumë të dëmshme,” shtoi ai, duke vënë në dukje se “një pjesë e arsyes që njerëzit duan të lëvizin këtu është se ne i hodhëm poshtë ato politika, por ata mbrojtën politika shumë të dëmshme, duke përfshirë mbylljen e fëmijëve nga shkolla. ”

Përveç kësaj, ai fali të gjithë shkelësit e Covid. Më në fund, ai anuloi gjobat ose gjobat e marra nga banorët e shtetit për shkelje të çdo mase Covid.

DeSantis fitoi zgjedhjet guvernatoriale të Floridës me një shumicë javën e kaluar. Ai konsiderohet gjithashtu një kandidat i mundshëm për president.

/Stopfake.al/

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Previous post PL duhet t’i kërkojë Bursës së Tiranit të anulojë zgjedhjet e vitit 2022 …
Next post Itali: “E vërteta dhe dinjiteti”: Komiteti i familjes së viktimave të Covid demonstrojnë për të kërkuar drejtësi …
error: Ky publikimet jane te mbrojtura