VIDEO/ Avokati Altin Goxhaj: Filmi gay për fëmijë ALARMON Koalicionin për Mbrojtjen e Familjes dhe Jetës …

Nga Avokat Altin Goxhaj –

STOP!
Prindёr dhe edukatorё tё nderuar!
Filmi “Strange World”, i pёrkthyer nё shqip si “Botё e Mrekullueshme”, ka pёrmbajtje tё papёrshtatshme pёr t’u ndjekur nga fёmijёt.

Nëse jeni të lodhur nga censura, anuloni mediat e kapura dhe Bashkohuni me Patriotik Media Telegram Chanel këtu: https://t.me/patriotikmedia

Koalicioni Shqiptar Pro familjes & jetës

Ky film u mёson fёmijёve qё tё jesh gay ёshtё normale, mbasi ka nё pёrmbajtje fabulёn e dy djemve adoleshentё, qё ndёrsa kёrkojnё tё shpёtojnё planetin, bien nё dashuri me njёri-tjetrin. Ju keni tё drejtё tё informoheni pёrpara se tё zgjidhni tё ҫoni fёmijёt pёr tё parё njё film nё kinema.

Mungesa e informacionit ёshtё njё armё qё po pёrdoret pёr njё ndikim negativ pёr shёndetin mendor tё fёmijёve.

Mos lejoni tjetёrsimin e modeleve dhe heronjve, pёr tё cilёt fёmijёt tanё ёndёrrojnё. Misioni i kinemasё ёshtё edukimi dhe argёtimi dhe jo drejtimi nё shtigje tё errёta i audiencёs. Ёshtё detyra jonё dhe e institucioneve shtetёrore dhe private, edukuese dhe argёtuese, t’i mbrojmё fёmijёt nga çdo ndikim qё i cёnon ata.

Mbrojmё Jetёn!
Mbrojmё Familjen!
Mbrojmё FЁMIJЁT!
“Koalicioni Shqiptar Pro Familjes dhe Jetёs”
PRINDËR, KUJDES!!!

Filmi për fëmijë “Strange World” që po shfaqet në Kinema Millenium është një film i papërshtatshëm për fëmijë që sipas një prej mediave më të rëndësishme të komunitetit LGBT “PinkNews”: “i mëson fëmijët që të jenë gay, është gjëja më normale e mundshme”.

Kinemaja kishte për detyrë t’ju informojë si prindër për përmbajtjen e papërshtatshme për filmat për fëmijë duke fshehur histori të papërshtatshme dhe ndikuese në edukiminin dhe modelet orientuese të fëmijëve tuaj.

Kinemaja nuk e ka kryer detyrën e saj që t’ju informojë paraprakisht për përmbajtjen e filmit por edhe polemikat në botë për këtë fakt, ndaj Koalicioni për Mbrojtjen e Familjes & Jetës dhe Afvokate Albania të shqetësuar për këtë “kurth” mosinformimi, po shpërndan këtë info që prindërit ta dinë paraprakisht përmbajtjen e filmit dhe të bëjnë zgjedhjet më të mira për edukimin e fëmijëve të tyre sepse askush më shumë se prindi nuk do që fëmija e tyre të jetë më i mirë dhe më mirë.

Shqipëria ka shpresë kur sheh që ka kështu të rinjsh!

Bravo të rinjtë e Koalicioni Shqiptar Pro familjes & jetës për reagimin sot para Kinema Mileniumit kundër premierës së filmit për fëmijë “Strange World” që ka fshehur kurthin e subjektit të “dashurisë gay midis djemve të vegjël” për “ti mësuar fëmijët që të jesh gay është më normalja e mundshme” (sipas medias më të rëndëishme gay në botë PinkNews).
Prindër kujdes!

/Stopfake.al/

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Previous post Formëzimi (Manipulimi) i Masave: Pse Njerëzit nuk mund ta “Shohin” Manipulimin Covid?
Next post VIDEO/ Piloti i American Eagle vdes gjatë fluturimit për në Ohio …
error: Ky publikimet jane te mbrojtura