Pse është e rëndësishme të mos i besoni qeverisë dhe policisë …

Kur merrni parasysh të gjitha mënyrat se si “ne njerëzit” po ngacmohemi, rrihemi, shahemi, shënjestrohemi, gjurmohemi, shtypemi, grabitemi, varfërohemi, burgosemi dhe vritemi nga qeveria, mund të arrihet vetëm në përfundimin se nuk duhet t’i besoni qeverisë privatësinë, pronën tuaj, jetën tuaj ose liritë tuaja.

Konsideroni për veten tuaj.

Mos i besoni qeverisë privatësinë tuaj, dixhitale. Në dy dekadat që pas 11 shtatorit, kompleksi industrial i sigurisë ushtarake ka funksionuar nën një gjendje të përhershme të jashtëzakonshme që, nga ana tjetër, ka krijuar një burg dixhital që bëhet më i kufizuar dhe i pashmangshëm nga dita në ditë. Mbikëqyrja mur-më mur, e monitoruar nga softueri i AI dhe e furnizuar me një rrjet në rritje qendrash bashkimi, i bën konceptet binjake të privatësisë dhe anonimitetit pothuajse të pavlefshëm. Duke komplotuar me korporatat, Departamenti i Sigurisë Kombëtare “ushqeu një fluks masiv parash për mbikëqyrjen dhe policimin në qytetet tona, nën flamurin e reagimit emergjent dhe kundër terrorizmit”. Për shembull, në të gjithë vendin, policia po instalon lexues targash Flock Safety si pjesë e një programi të partneritetit publik-privat midis policisë dhe industrisë së mbikëqyrjes. Këto kamera, të cilat ngarkojnë të dhëna në kohë reale në qendrat e krimit të bashkimit, sinjalizojnë një pikë kthese në tranzicionin nga një shtet policor në një shtet mbikëqyrjeje të drejtuar nga policia.

Nëse jeni të lodhur nga censura, anuloni mediat e kapura dhe Bashkohuni me Patriotik Media Telegram Chanel këtu: https://t.me/patriotikmedia

Mos i besoni qeverisë pronën tuaj. Në një përpjekje tjetër për të legjitimuar kërkimet pa leje, policia po përdor taktika “godit dhe mbaje” në të cilën policia hyn në një shtëpi, kryen një fshirje fillestare të pronës, prangos banorët, më pas pret që të sigurohen urdhrat e kontrollit zyrtar dhe zbatohet në mënyrë retroaktive. Ndërkohë, policia ka arritur të anashkalojë Amendamentin e Katërt. Arsyetimi, për të parandaluar shkatërrimin e mundshëm të provave, është i njëjti që përdoret për efekt vdekjeprurës me bastisjet pa trokitje. Nëse agjentët e qeverisë mund të pushtojnë shtëpinë tuaj, të thyejnë dyert, të vrasin qenin tuaj, të dëmtojnë orenditë tuaja dhe të terrorizojnë familjen tuaj, prona juaj nuk është më private dhe e sigurt – ajo i përket qeverisë. Amerikanëve të zellshëm po u sekuestrohen nga policia llogaritë bankare, shtëpitë, pajisjet elektronike të makinave dhe paratë e tyre me supozimin se ata dyshohet se kanë qenë të lidhur me ndonjë skemë kriminale.

Mos i besoni financave tuaja qeverisë. Qeveria e SHBA – dhe kjo përfshin administratën aktuale – po shpenzon para që nuk i ka për programe që nuk mund t’i përballojë dhe “ne taksapaguesit” po detyrohemi të paguajmë faturën për çmendurinë fiskale të qeverisë. Borxhi kombëtar është 31.3 trilion dollarë dhe po rritet, dhe ne po paguajmë më shumë se 300 miliardë dollarë interes çdo vit për atë borxh publik, megjithatë duket se nuk ka fund në horizont kur bëhet fjalë për çmendurinë fiskale të qeverisë. Sipas Forbes, Kongresi ka ngritur, zgjeruar ose rishikuar përkufizimin e kufirit të borxhit 78 herë që nga viti 1960, në mënyrë që të lejojë qeverinë të financojë në thelb ekzistencën e saj me një kartë krediti.

Mos i besoni qeverisë për shëndetin tuaj. Për të gjitha qëllimet dhe qëllimet, “ne njerëzit” jemi bërë minj laboratori në eksperimentet sekrete të qeverisë, të cilat përfshijnë MKULTRA dhe testimin sekret të gazit mustardë të bazuar në garë nga ushtria amerikane në më shumë se 60,000 burra të regjistruar. Në të vërtetë, nuk duhet të gërmoni shumë thellë ose të ktheheni shumë prapa në historinë e kombit për të zbuluar raste të shumta në të cilat qeveria kreu qëllimisht eksperimente sekrete mbi një popull që nuk dyshon – qytetarë dhe joqytetarë – duke i sëmurë njerëzit e shëndetshëm duke i spërkatur me kimikate. , duke i injektuar me sëmundje infektive dhe duke i ekspozuar ndaj toksinave të ajrit. Fatkeqësisht, publiku është shpërqendruar kaq lehtë nga spektakli politik i Uashingtonit, DC, saqë ata janë krejtësisht të pavëmendshëm ndaj eksperimenteve të tmerrshme, sjelljeve barbare dhe kushteve çnjerëzore që janë bërë sinonim i qeverisë së SHBA-së, e cila ka bërë tmerre të patreguara kundër njerëzit dhe kafshët njësoj.

Mos i besoni qeverisë me jetën tuaj: Në një kohë kur një numër në rritje njerëzish të paarmatosur janë qëlluar dhe vrarë vetëm sepse kanë qëndruar në një drejtim të caktuar, kanë lëvizur në një drejtim të caktuar, ose kanë mbajtur diçka – ndonjë gjë – që policia mund ta keqinterpretojë si një armë, ose ndezja e ndonjë frike me qendër këmbëzën në mendjen e një oficeri policie që nuk ka të bëjë me një kërcënim aktual për sigurinë e tyre, madje edhe takimet më të mira me policinë mund të kenë pasoja fatale. Numri i amerikanëve të vrarë nga policia vazhdon të rritet, ku shumica e të vrarëve si rezultat i përplasjeve të policisë janë dyshuar për një vepër jo të dhunshme ose për asnjë krim, ose gjatë një shkelje të trafikut. Sipas një raporti nga Mapping Police Violence, policia vrau më shumë njerëz në vitin 2022 se çdo vit tjetër brenda dekadës së kaluar. Në 98% të këtyre vrasjeve, policia nuk u akuzua për një krim.

/Stopfake.al/

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Previous post Analiza: Nova Rusia në Ballkan …
Next post Dokumenti i deklasifikuar zbulon se qeveria amerikane zbuloi një garë të lashtë marsiane …
error: Ky publikimet jane te mbrojtura