Institutet Kombëtare të Shëndetësisë korrigjojnë gënjeshtrat e Fauci në lidhje me financimin e kërkimit të fitimit të funksionit në Wuhan …

Instituti Kombëtar i Shëndetësisë po korrigjon në heshtje të dhënat në lidhje me disa keqdeklarime të bëra nga Dr. Anthony Fauci, Drejtor i Institutit Kombëtar të Alergjisë dhe Sëmundjeve Infektive dhe Dr. Francis Collins, Drejtor i Institutit Kombëtar të Shëndetësisë, në lidhje me financimin e NIH-së për kërkimin e përfitimit të funksionit në Institutin e Virologjisë Wuhan.

NIH ka kërkuar që Aleanca EcoHealth, ‘jofitimprurëse’ e palës së tretë që derdhi paratë në laboratorin e Wuhan-it, të qartësohet në lidhje me kërkimin që po bëhej në të vërtetë. Pranimi u vu në dukje nga profesori i kimisë dhe biologjisë kimike të Bordit të Guvernatorëve Richard H. Ebright.

“NIH korrigjon pohimet e pavërteta të drejtorit të NIH Collins dhe drejtorit të NIAID Fauci se NIH nuk kishte financuar kërkime të fitimit të funksionit në Wuhan,” vëren profesor Ebright. “NIH deklaron se Aleanca EcoHealth shkeli Termat dhe Kushtet e grantit të NIH AI110964.”

Por Ebright thekson se NIH dinte për dokumentet në vitin 2018 dhe i rishikoi ato në mënyrë të përsëritur.

“NIH mori dokumentet përkatëse në 2018 dhe i rishikoi dokumentet në 2020 dhe përsëri në 2021,” tha Ebright. “NIH – konkretisht, Collins, Fauci dhe Tabak – gënjeu Kongresin, gënjeu shtypin dhe gënjeu publikun. Me vetëdije e me dashje duke mos patur turp.”

Letra që NIH ju dha Republikanit. James Comer (R-KY) ku mund të lexohet e plotë më poshtë.

Letra e NIH është e ashpër duke demaskuar Dr. Anthony Fauci dhe Dr. Francis Collins të cilet qe te dy mashtruan publikun amerikan në lidhje me natyrën e hulumtimit të bërë në Institutin e Virologjisë Wuhan. Për më tepër, ata pretendojnë se kanë më shumë njohuri për llojin e kërkimit të kryer në laboratorin e Wuhan-it sesa sugjerohet nga deklaratat e tyre dhe nga vetë letra.

Rep. Mark Meadows theksoi se një përplasje midis Dr. Fauci dhe senatorit John Kennedy tregoi se drejtori i NIAID-it e gënjeu Kongresin.

Më herët në tetor, një propozim granti i zbuluar nga Aleanca EcoHealth tregoi se synonte të krijonte një “koronavirus të ri” në Institutin e Virologjisë në Wuhan.

“Ne do të përpilojmë të dhëna të sekuencës/RNAseq nga një panel shtamesh të lidhura ngushtë dhe do të krahasojmë gjenomet me gjatësi të plotë, duke skanuar për SNP unike që përfaqësojnë gabime të sekuencës,” thotë aplikacioni për grant.

“Genomet kandidate me konsensus do të sintetizohen komercialisht duke përdorur teknika të vendosura dhe ARN me gjatësi gjenomi dhe elektroporim për të rikuperuar viruset rekombinante,” shtoi aplikacioni.

Doni të informoheni të parët për lajme ekskluzive?
Na ndiqni Patriotik Media Telegram Chanel këtu:
https://t.me/patriotikmedia
“Nuk bëhesh gazetar për qene, i njohur por për të qene i dobishëm”

Telegrafi kontaktoi një ekspert të pandemisë me Organizatën Botërore të Shëndetësisë, i cili komentoi zbulimin, duke theksuar se hulumtimi do të rezultonte në një virus që nuk kishte një paraardhës të qartë në natyrë.

Duke shpjeguar propozimin, një bashkëpunëtor i OBSH-së, i cili ka kërkuar të mos përmendet nga frika e reprezaljeve, tha: “Kjo do të thotë se ata do të merrnin sekuenca të ndryshme nga koronaviruse të ngjashme dhe do të krijonin një sekuencë të re që është në thelb mesatarja e tyre. Do të ishte një sekuencë e re virusesh, jo një përputhje 100 për qind me asgjë.

“Ata më pas do të sintetizonin gjenomin viral nga sekuenca kompjuterike, duke krijuar kështu një gjenom virusi që nuk ekzistonte në natyrë, por duket i natyrshëm pasi është mesatarja e viruseve natyrore”, tha studiuesi.

“Më pas ata e vendosin atë ARN në një qelizë dhe rikuperojnë virusin prej saj,” shtoi studiuesi. “Kjo krijon një virus që nuk ka ekzistuar kurrë në natyrë, me një “shtyllë” të re që nuk ekzistonte në natyrë, por është shumë, shumë e ngjashme pasi është mesatarja e shtyllave kurrizore natyrore.”

Telegrafi vëren se megjithëse propozimi i Dr. Peter Daszak u refuzua, është e pamundur të dihet se çfarë hulumtimi është kryer në laboratorin e Wuhan:

Edhe pse propozimi i grantit u refuzua në vitin 2018, baza e të dhënave të Wuhan-it të shtameve virale u hoq jashtë linje para shpërthimit të Covid rreth 18 muaj më vonë, që do të thotë se është e pamundur të kontrollohet se mbi cilët viruse punonte ose kishte krijuar ekipi. Shkencëtarët e Wuhan e kanë mohuar vazhdimisht krijimin e Sars-CoV-2 në një laborator.

“Nëse Sars-CoV-2 vjen nga një sekuencë konsensusi artificial i përbërë nga gjenome me më shumë se 95 për qind ngjashmëri me njëri-tjetrin… do të parashikoja që ne kurrë nuk do të gjejmë një përputhje vërtet të mirë në natyrë dhe vetëm një grumbull ndeshjesh të afërta nëpër pjesë. të sekuencës, e cila deri më tani është ajo që ne po shohim”, tha burimi i OBSH-së.

“Problemi është se ata që kundërshtojnë një skenar të rrjedhjes së laboratorit do të thonë gjithmonë se duhet të marrim më shumë mostra dhe mungesa e provave nuk është dëshmi e mungesës,” shtoi studiuesi. “Shkencëtarët në përgjithësi kanë frikë të diskutojnë çështjen e origjinës për shkak të situatës politike. Kjo e lë të lirë një pakicë të vogël dhe të zëshme shkencëtarësh të njëanshëm për të përhapur dezinformata.”

Në shtator u morën dokumente që zbuluan Institutin Kombëtar të Alergjisë dhe Sëmundjeve Infektive, i drejtuar nga askush tjetër përveç Dr. Anthony Fauci, financoi Aleancën EcoHealth jofitimprurëse me bazë në SHBA për të kryer kërkime “me rrezik të lartë” në Institutin e Virologjisë Wuhan në Kinë.

Dokumentet e financimit të grantit u morën nga The Intercept në lidhje me padinë e saj kundër Institutit Kombëtar të Shëndetësisë. Ai përfshin më shumë se nëntëqind faqe dokumentesh të pabotuara më parë për Aleancën EcoHealth.

“Kjo është një udhërrëfyes për kërkimin me rrezik të lartë që mund të kishte çuar në pandeminë aktuale,” tha Gary Ruskin, drejtor ekzekutiv i U.S. Right To Know, e cila ka hetuar origjinën e Covid-19.

“Granti për koronavirusin e lakuriqëve i dha Aleancës EcoHealth me një total prej 3.1 milionë dollarësh, duke përfshirë 599,000 dollarë që Instituti i Virologjisë Wuhan përdori pjesërisht për të identifikuar dhe ndryshuar koronaviruset e lakuriqëve të natës që mund të infektojnë njerëzit,” raporton The Intercept. “Edhe para pandemisë, shumë shkencëtarë ishin të shqetësuar për rreziqet e mundshme që lidhen me eksperimente të tilla. Propozimi i grantit pranon disa nga këto rreziqe: “Puna në terren përfshin rrezikun më të lartë të ekspozimit ndaj SARS ose CoV-ve të tjera, ndërsa punoni në shpella me densitet të lartë lakuriqësh nate dhe me potencial për thithjen e pluhurit fekal”.

“Granti fillimisht u dha për një periudhë pesëvjeçare – nga 2014 në 2019. Financimi u rinovua në 2019, por u pezullua nga administrata Trump në prill 2020,” vëren The Intercept.

Në korrik, senatori Rand Paul ndezi Dr. Anthony Fauci në një seancë dëgjimore në Senat.

Senatori i Kentakit paralajmëroi mjekun për implikimet kriminale të gënjeshtrës ndaj Kongresit përpara se të përballej me të mbi provat se NIAID kishte financuar me të vërtetë kërkimin e ‘fitimit të funksionit’ në Institutin e Virologjisë Wuhan në Kinë, për të cilin disa besojnë se është burimi i shpërthimit COVID- 19.

Ne videon e meposhtme Dr Fauci reagon: “Nëse dikush është i shtrirë këtu, senator, ai do te jeni ju.” i drejtohet Dr Fauci Senatorit Rand Paul (R-KY).

“Këto eksperimente kombinuan informacionin gjenetik nga koronaviruse të ndryshëm që infektojnë kafshët, por jo njerëzit, për të krijuar viruse të reja artificiale të aftë të infektojnë qelizat njerëzore,” shtoi Paul. “Viruset që në natyrë vetëm kafshët e infektuara u manipuluan në laboratorin e Wuhanit për të fituar funksionin e infektimit të njerëzve. Ky hulumtim i përshtatet përkufizimit të kërkimit që NIH tha se ishte subjekt i pauzës në 2014-2017, një pauzë në financim për përfitimin e funksionit.

“Por NIH nuk arriti ta njohë këtë e përkufizon atë dhe nuk u vu kurrë nën ndonjë shqyrtim,” vazhdoi ai. “Doktor Richard Ebright, një biolog molekular nga Rutgers e përshkroi këtë hulumtim në Wuhan si ‘Laboratori i Wuhan përdori fondet e NIH për të ndërtuar koronaviruse të reja, kimerike të lidhura me SARS, të aftë për të infektuar qelizat njerëzore dhe kafshët laboratorike. Ky është hulumtim me rrezik të lartë që krijon patogjenë të rinj potencialë pandemikë, patogjenë potencialë pandemikë që ekzistojnë vetëm në laborator, jo në natyrë. Ky hulumtim përputhet – këta janë Dr. Fjalët e Ebright – ky hulumtim përputhet, në të vërtetë mishëron, përkufizimin e kërkimit të përfitimit të funksionit të bërë tërësisht në Wuhan, për të cilin supozohej të kishte një pauzë federale. dr Fauci, duke e ditur se është një krim të gënjesh Kongresin, a dëshiron të tërhiqni deklaratën tuaj të 11 majit ku pretenduat se NIH nuk financoi kurrë përfitimin e kërkimit të funksionit në Wuhan?” ai pyeti.

“Senatori Paul, unë nuk kam gënjyer kurrë para Kongresit dhe nuk e tërhiq atë deklaratë”, mohoi Fauci. “Ky dokument që ju po i referoheni u gjykua nga stafi i kualifikuar lart e poshtë zinxhirit si jo fitim funksioni.”

Më në fund ka dalë e vërteta. dhe dr Rand Paul kishte një përgjigje ndaj pranimit të NIH: “”Të thashë kështu” as që fillon ta mbulojë këtu.”

/Stopfake.al/

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Previous post Oficeri i inteligjencës amerikane zbulon se reptilianët kanë një bazë në anën e errët të hënës …
Next post VIDEO/ CNN: Protestat e Antifa-s në Atlanta, janë të zjarrta por paqësore – CNN sugjeron edhe një herë që trazirat e majta nuk janë të dhunshme …
error: Ky publikimet jane te mbrojtura