VIDEO/ Nuk është çudi që Bashkimi Evropian të përçmojë Poloninë …

Fotografitë dhe një video na tregon se 8,000 burra jane duke u lutur dhe duke kënduar një këngë për të nderuar Nënën e Bekuar në një kishë polake e cila eshtë përhapur në të gjithë botën. Pamjet erdhën nga një takim mbarëkombëtar i një grupi burrash katolikë, Luftëtarët e Marisë, që u zhvillua në Bazilikën Saint Vincent de Paul në qytetin polak të Bydgoszcz.

Ndikuesi katolik Sachin Jose, i cili ka pothuajse 100,000 ndjekës në Twitter, ku postoi foto dhe video, me një mbishkrim: “Ata thonë se besimi katolik po vdes në Evropë”.

Luftëtarët e Marisë, si dhe komunitetet e tjera të rrathëve të rruzares së burrave, po bëhen një dëshmi e rëndësishme që frymëzon të gjithë katolikët besimtarë anembanë globit.

Në kohën kur dëshmitë publike të besimit po bëheshin gjithnjë e më të rralla, gatishmëria e këtyre burrave për të treguar se besimin e tyre të dashur dhe mënyrën e lutjes eshtë ne një përqindje te konsiderueshme te katolikëve “bashkëkohorë” dhe e konsiderojnë “anakronike” kjo është inkurajuese dhe frymëzuese.

Gjithashtu duket se kjo është ajo që një numër i madh në rritje i besimtarëve, ku shumë prej të cilëve kanë nevojë për një formë të guximshme dhe të përbashkët të dëshmimit përpara Zotit, po reagojnë dhe po e përqafojnë ate.

Doni të informoheni të parët për lajme ekskluzive?
Na ndiqni Patriotik Media Telegram Chanel këtu: https://t.me/patriotikmedia
“Nuk bëhesh gazetar për qene, i njohur por për të qene i dobishëm”

/Stopfake.al/

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Previous post Akademiku: Mbi sekretin e jetës …
Next post Japonia e “vaksinuar” u gjunjëzua përpara Covid-it: Regjistrohen shtrime dhe vdekje të shumta në spitale …
error: Ky publikimet jane te mbrojtura