Neo-nazistët Ukrainas dhe Stërgjyshërit e Antifa-s, morën pjesë duke nxitur trazira në Kapitol Hill së bashku me Antifa-n …

Në Kapitol Hill, nuk ishin mbështetësit e Trump nuk ishin ata që nxitën trazirat më 6 janar. Aty nuk mori pjese vetëm Antifa, por edhe neo-nazistët ukrainas te cilet ishin aty duke nxitur dhe marrë pjesë në aktivitete të dhunshme.
Antifa, grupi i terroristëve vendas që copëtoi qytetet në SHBA në vitin 2020, përfundoi duke shkaktuar dëme prej 2 miliardë dollarësh. Nuk është çudi të zbulosh se rrënjët e Antifa-s janë te komunistët dhe nazistët në Evropë:

Grupi i armatosur i KPD-së ishte Antifa dhe ata luftuan në rrugë kundër çdo grupi që KPD e quajti fashist. KPD vendosi që ti pëlqente Hitleri, pra Stalini ishte fashist. Pastaj Hitleri ishte përsëri fashist. Pas kësaj ata u bashkuan me SA, të njohur më mirë si Brownshirts dhe Stalini ishte përsëri fashist.

Gjithashtu nuk është çudi që si Antifa ashtu edhe neo-nazistët nga Ukraina u përfshinë në dhunën në Kapitol më 6 janar. Ne kemi raportuar tashmë për shumë individë që ose janë ose duken të jenë anëtarë të Antifa-s, të cilët ishin në Kapitol në datën 6:

Me ndihmën e Yaacov Apelbaum, nga Abetarja e ilustruar, ne e dimë se neo-nazistët ukrainas ishin gjithashtu në Kapitol në datën 6. Një anëtar i njohur i grupit fashist që i referohet vetes si Zhidobanderitë, Sergai Dybynyn, u fotografua në Kapitol me njeriun e njohur si Jacob Anthony Chansley (shih më lart). Sergai ishte gjithashtu në ushtrinë ukrainase dhe kërkohet për krime të tmerrshme në të kaluarën e tij.

Një tjetër anëtar i Zhidobanderitëve është një ukrainas i pasur, Ihor Kolomoyski.

Ne kemi shkruar për Kolomoyski në vitin 2019 lidhur me lidhjet e tij me Burisma. Ai është gjithashtu një gjigant mediatik në Ukrainë.

Një ditë pas trazirave në Kapitol, ukrainasit raportuan se Rusia qëndronte pas përpjekjes sepse ata mbështesnin Presidentin Trump. Ata dëshmuan gjithashtu se ishin në Kapitol dhe po përdornin teknika si Antifa për të sulmuar Kapitolin. “Rusët” ishin ukrainas.

Doni të informoheni të parët për lajme ekskluzive?
Na ndiqni Patriotik Media Telegram Chanel këtu: https://t.me/patriotikmedia
“Nuk bëhesh gazetar për qene, i njohur por për të qene i dobishëm”

/Stopfake.al/

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Previous post Problemi në Parajsën Globaliste: Shpërthen kryengritja brenda Forumit Ekonomik Botëror ndaj Klaus Schwab …
Next post Sen.Chuck Grassley: Huaja e Bidens në Kinë pa interes 5 milion dollarësh pjesë e skemës “pay-to-play” …
error: Ky publikimet jane te mbrojtura