Tempulli Satanik njofton hapjen e klinikës për të ofruar “Aborte fetare” në New Mexico …

Zgjidhni anën tuaj: Tempulli Satanik iu bashkua demokratëve në betejën e tyre kundër vendimit të Gjykatës së Lartë të vitit 2022 për Roe kundër Wade.

Tempulli Satanik lëshoi ​​një deklaratë pas vendimit mbi planet e tyre për të luftuar në gjykatë për të drejtën e “abortit fetar”.

Satanistët besojnë se aborti është një sakrament “fetar”.

Të mërkurën, Tempulli Satanik njoftoi se do të hapin një “klinik shërbimesh mjekësore fetare” në Nju Meksiko. Klinika do t’u ofrojë grave në shtet kujdesin falas për abortin me ilaçe fetare.

SALEM, MA — Tempulli Satanik njofton nisjen e klinikës së tij të parë të shëndetit riprodhues, e cila do të ofrojë kujdes falas për abortin me ilaçe fetare në New Mexico. TST Health, krahu i shërbimeve mjekësore fetare të Tempullit Satanik, do të ofrojë ekzaminime dhe takime shëndetësore në tele-shëndet dhe do të përshkruajë ilaçe për abortin për pacientët e tij.

Sipas faqes së internetit të TST Health, kushdo në New Mexico që kërkon të kryejë ritualin e abortit të Tempullit Satanik do të jetë në gjendje të marrë shërbime mjekësore falas në internet. Pacientët i nënshtrohen një kontrolli konfidencial dhe një takim virtual përpara se recetat e tyre të dërgohen te partneri i farmacisë së klinikës, i cili do t’i dërgojë me postë medikamentet në një paketë diskrete. Tarifat e farmacisë do të bien rreth 90 USD në mënyrë që të mbahen çmimet në minimum. Stafi mjekësor i licencuar i TST Health do të jetë i disponueshëm për pyetjet dhe shqetësimet e pacientëve dhe do të fillojë komunikimet vijuese me pacientët. Përveç kësaj, klinika ka një linjë telefonike të dedikuar për pacientët që është në telefon 24/7.

Tempulli Satanik shpreson të zgjerojë operacionet në shtete të tjera, duke përfshirë ato që nuk i lejojnë mjekët të kryejnë aborte. “TST është krenare që zgjeron opsionet riprodhuese për anëtarët tanë. Ky është vetëm fillimi,” tha Erin Helian, Drejtore Ekzekutive e Fushave. “Ne do të qëndrojmë të palëkundur ndërsa vazhdojmë luftën për të mbështetur drejtësinë riprodhuese në Shtetet e Bashkuara.” Tempulli Satanik ka argumentuar në paditë e tij kundër Teksasit se sipas Amendamentit të Parë dhe Akteve Federale dhe Shtetërore të Rivendosjes së Lirisë Fetare, rituali i tij i abortit është i përjashtuar nga kufizimet dhe ndalimet, sepse procedura është një pjesë thelbësore e praktikës fetare.

TST Health e ka quajtur objektin “Klinika Satanike e Abortit të nënës Samuel Alito”. “Në vitin 1950, nëna e Samuel Alitos nuk kishte mundësi dhe shikoni se çfarë ndodhi,” tha Malcolm Jarry, bashkëthemeluesi i TST. “Para vitit 1973, mjekët që kryenin aborte mund të humbnin patentën dhe të shkonin në burg. Emri i klinikës shërben për t’u kujtuar njerëzve se sa e rëndësishme është të kesh të drejtën për të kontrolluar trupin e dikujt dhe pasojat e mundshme të humbjes së kësaj të drejte.”

Doni të informoheni të parët për lajme ekskluzive?
Na ndiqni ne Portalin Patriotik Media këtu:https://patriotikmedia.com/ si dhe në Telegram Chanel këtu: https://t.me/patriotikmedia si dhe Twitter: https://twitter.com/PatriotikMedia”
Nuk bëhesh gazetar për qene, i njohur por për të qene i dobishëm

/Stopfake.al/

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Previous post Hulumtimi i ri zbulon se CIA i përdori amerikanët me ngjyrë si eksperimente droge në derrat e Guinesë …
Next post FAKTE/ Ja si Plaku Biden i gënjeu amerikanët me gjigantin Whopper në 5 minutat e para të fjalimit …
error: Ky publikimet jane te mbrojtura