Ironia e fatit: Nëse dëshironi vetëvrasje të asistuar në Gjermani, fillimisht duhet të bëni vaksinën …

Ironitë e vetëvrasjes së asistuar nuk mbarojnë kurrë. Gjermania lejon vetëvrasjen sipas kërkesës – duke përfshirë ndihmën – si një e drejtë themelore kushtetuese. Por tani, ju duhet të vaksinoheni kundër COVID përpara se një grup eutanazie t’ju ndihmojë të vrisni veten.

Ndërsa vendet evropiane luftojnë për të kufizuar përhapjen e virusit, Verein Sterbehilfe – Shoqata Gjermane e Eutanazisë – ka lëshuar një direktivë të re, duke deklaruar se tani do të ndihmojë vetëm ata që janë vaksinuar ose shëruar nga sëmundja. Në një deklaratë, shoqata tha:

“Eutanazia dhe ekzaminimi përgatitor i përgjegjësisë vullnetare të anëtarëve tanë të gatshëm për të vdekur kërkojnë afërsi njerëzore. Afërsia njerëzore, megjithatë, është një parakusht dhe terren ushqyes për transmetimin e koronavirusit.

Një dozë e vaksinimit për koronavirusin BioNTech dhe Pfizer jepet në Mainz, Gjermani.

Nga sot, në shoqatën tonë zbatohet rregulli 2G, i plotësuar me masa të lidhura me situatën, si teste të shpejta përpara takimeve në dhoma të mbyllura.”
“Takime të ngushta në dhoma të mbyllura” – çfarë eufemizmi përrallor gjerman për vetëvrasjen e asistuar.

Ndonjëherë edhe fjalët të ikin!

WESLEY J. SMITH

Shkruar nga Wesley J. Smith i cili është një autor dhe një bashkëpunëtor i lartë në Qendrën e Institutit Discovery mbi Përjashtimshmërinë Njerëzore. @thewesleyjsmith

Doni të informoheni të parët për lajme ekskluzive?
Na ndiqni në Telegram Chanel këtu: https://t.me/patriotikmedia si dhe Twitter: https://twitter.com/PatriotikMedia
Nuk bëhesh gazetar për te qene, i njohur por për të qene i dobishëm”

/Stopfake.al/

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Previous post Universitetet amerikane po punësojnë bazuar në përkushtimin ndaj diversitetit …
Next post Plani Trump: Nëse rimarë Shtëpinë e Bardhë, do të rikthejë dënimin me vdekje si dhe do zgjerojë opsionet e qeverisë federale për kryerjen e dënimeve …
error: Ky publikimet jane te mbrojtura