12 milionë amerikanë besojnë se njerëzit e hardhucave drejtojnë botën …

Rreth 90 milionë amerikanë besojnë se ekzistojnë alienët. Rreth 66 milionë prej nesh mendojnë se alienët zbarkuan në Roswell në vitin 1948. Këto janë gjërat që mësoni kur ka një qetësi në lajmet politike dhe anketuesit mund të bëjnë çfarëdo pyetjeje që duan.

Ne kemi kuptuar se cilët janë zvarranikët e qeverisë, duke përdorur shkencën.

Sondazhi i Politikave Publike i ka ngritur sondazhet e çuditshme në një formë arti. Gjatë fushatës presidenciale, firma fitoi pak reputacion për pyetjet e saj joortodokse; për shembull, “Nëse Zoti ekziston, a e miratoni trajtimin e tij ndaj fatkeqësive natyrore?”

Sot Sondazhi i Politikave Publike publikoi rezultatet e një sondazhi kombëtar që shikon teoritë e zakonshme të konspiracionit. Të ndara sipas temës dhe të kryqëzuara nga preferencat politike, rezultatet nuk do të frymëzojnë shumë patriotizëm. Nëse keni nevojë të mbroni bashkatdhetarët tuaj, sigurohuni që të vini re se marzhi i gabimit është 2.8 përqind.

Ne i morëm gjetjet dhe i renditëm nga më të besuarit tek ata më pak. Dhe, vetëm për të frymëzuar turp shtesë, kuptova se sa amerikanë aktualë do të thoshte duhet të besojnë në gjëra të tilla si rreziku i fluorit në ujë. (28 milionë, nëse po pyesni.)

Shikoni pyetjen e plotë të bërë për çdo komplotKonspiracion Përqindja e besimit Numri i amerikanëve që besojnë

JFK u vra me konspiracion 51 përqind 160,096,160
Bush mashtron qëllimisht për armët e dëmshme të Irakut 44 përqind 138,122,178
Ngrohja globale është një mashtrim 37 për qind 116,148,195
Të huajt ekzistojnë 29 për qind 91,035,072
Rendi i Ri Botëror 28 përqind 87,895,931
Huseini ishte i përfshirë në 11 shtator 28 për qind 87,895,931
Një UFO u rrëzua në Roswell 21 përqind 65,921,948
Vaksinat janë të lidhura me autizmin 20 për qind 62,782,808
Qeveria kontrollon mendjet me TV 15 për qind 47.087.106
Industria mjekësore shpik sëmundjet 15 për qind 47,087,106
CIA zhvilloi crack 14 përqind 43,947,966
Bigfoot ekziston 14 përqind 43,947,966
Obama është Antikrishti 13 përqind 40,808,825
Qeveria lejoi 9/11 11 për qind 34,530,544
Fluori është i rrezikshëm 9 për qind 28,252,264
Zbarkimi në hënë ishte falsifikuar 7 për qind 21,973,983
Bin Laden është gjallë 6 për qind 18,834,842
Kutitë e avionit janë kimikate të këqija 5 përqind 15,695,702
McCartney vdiq në 1966 5 për qind 15,695,702
Njerëzit e hardhucave kontrollojnë politikën 4 për qind 12,556,562

Vetëm për të frymëzuar më tej bisedën, PPP prishi besimin në secilën teori nga e cila i anketuari mbështeti në zgjedhjet e 2020. Kjo solli disa rezultate vërtet interesante.

Për shembull, vetëm tre komplote besoheshin më shpesh nga mbështetësit e Biden: që Bush mashtronte Amerikën me dashje në lidhje me WMD-të e Irakut (një masë e madhe 69 për qind e mbështetësve të tij e besojnë këtë), se CIA nisi epideminë e plasaritjes dhe se ulja në hënë ishte e falsifikuar. . Ekzistojnë dy teori me mbështetje të barabartë midis mbështetësve të Biden dhe Trump: që ekzistojnë alienët dhe ajo për fluorizimin. Çdo gjë tjetër, nga njerëzit e hardhucave te vaksinat dhe autizmi tek ngrohja globale që është një mashtrim? Besohet nga më shumë mbështetës të Trump.

Asnjë komplot nuk besohej më pak se ai që sugjeronte se qeveria është e populluar nga njerëz hardhuca.

Ky artikull është marrë nga arkivi ynë.

Doni të informoheni të parët për lajme ekskluzive?

Anashkaloni censurën e regjimit të mediave sociale. Na ndiqni përmes Telegramit, thjesht klikoni këtu > https://t.me/patriotikmedia

/Stopfake.al

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Previous post VIDEO/ Jason Miller për Newsmax: Trump do të mbaj fjalim në Mar-a-Lago të martën në mbrëmje …
Next post Sondazhi pas aktakuzës: Kryesimi i Trump në GOP rritet në 30 pikë …
error: Ky publikimet jane te mbrojtura