Një Histori e Elitizmit, Botim Botëror i Qeverisë dhe Kontrollit të Popullsisë …

“Shpenzoni kohën tuaj për të përmirësuar veten me shkrimet e njerëzve të tjerë, në mënyrë që të fitoni lehtësisht atë për të cilën të tjerët janë munduar shumë.” – I atribuohet Sokratit
Ky botim i mundimshëm fillimisht kishte për qëllim të ishte një blog i gjatë që ekspozonte një epokë të re të inxhinierisë sociale dhe kontrollit të popullsisë. Megjithatë, ndërsa gërmova më thellë në kërkimin tim, ajo u fut në këtë e-Libër të përpiktë dhe pa ndryshim në rrëfimin më konciz të historisë moderne të fshehur për të cilën personalisht jam i vetëdijshëm.

Temat e dukshme përfshijnë:

Eksperimente sekrete të bio-luftës mbi MILIONA civilë të paditur midis 1950-1975

Një përmbledhje e teknologjive më të fundit të modifikimit të bio-luftës/sjelljes në domenin publik

Përdorimi i “fondacioneve jofitimprurëse” të shquara si mjete për operacione të fshehta

Si përkundër teatrit politik, Klasa në pushtet e nivelit të lartë punojnë së bashku

Elitistët amerikanë që qëndrojnë pas Hitlerit dhe Gjermanisë naziste ushtarakisht dhe ideologjikisht

Si krijuan këta elitistë Qeverinë Botërore në prag të Luftës së Dytë Botërore

Roli i Fondacionit Gates dhe Forumit Ekonomik Botëror

Historia e fshehur e Eugjenikës, Kripto-eugjenikës dhe armatimit të Ambientalizmit dhe Planifikimit Familjar

Rivendosja e Madhe kundër Revolucionit të Madh

Për shkak të natyrës tronditëse të asaj që nuk keni lexuar ende, ka disa qindra burime dhe citate të kredencializuara që janë lidhur me hiperlink për të verifikuar çdo dhe të gjitha pretendimet brenda sekondave. Si një masë parandaluese e shtuar, unë kam kaluar nëpër punën e mundimshme të arkivimit të çdo lidhjeje për të zbutur censurën dhe madje kam ngarkuar materiale të rralla që përndryshe do të duhej të vërtetoheshin nëpërmjet kërkimeve relativisht të aftë ose të zhvendoseshin në errësirën e besimit të verbër.

Unë ofroj gjithashtu një seksion komenti në lidhje me disa nga burimet më domethënëse që kam përdorur me qëllim të ofrimit të një pasqyre dhe konteksti më të thellë. Në disa raste, për shembull, Establishmenti përdor taktika të fshehta, të tilla si vrasja e personazheve, e cila inkurajon parandalimin përmes përshtypjes sipërfaqësore se burimi në fjalë është jo i besueshëm ose së paku i dyshuar. Natyrisht, është e një rëndësie të madhe që këto kritika të përballen me përgënjeshtrime racionale të bazuara në prova. Megjithatë, në shumicën e rasteve, burimet e Establishmentit përdoren në mënyrë strategjike, sepse ato nuk mund të shpërfillen pa mendje nga ata që ende nuk janë zhgënjyer.

Në Luftën e Madhe kundër mashtrimit, injorancës dhe propagandës, thjesht nuk ka armë më të frikshme se e vërteta e verifikueshme, e cila komunikohet në mënyrë më efektive kur burimet e besueshme janë të lehta për t’u aksesuar dhe më pas mund të shqyrtohen sipas kërkesës. Siç do ta zbuloni, unë kam bërë përpjekje të mëdha për t’ju armatosur, lexues, me armatimin e nevojshëm për të vazhduar luftën kundër me inteligjencë.

Me këtë thënë, ky botim përfaqëson më shumë se një vit shkrimi të zellshëm dhe më shumë se një dekadë kërkimi të pandërprerë. Unë sinqerisht shpresoj se kjo do të theksojë ndërgjegjësimin tuaj në një mënyrë revolucionare dhe do ta çojë përpara udhëtimin tuaj në përputhje me rrethanat.

  • Nga Gavin Nascimento

Linku: https://www.amazon.com/History-Elitism-Government-Population-Control-ebook/dp/B0BSS9W4M5/

Doni të informoheni të parët për lajme ekskluzive?

Anashkaloni censurën e regjimit të mediave sociale. Na ndiqni përmes Telegramit, thjesht klikoni këtu > https://t.me/patriotikmedia

/Stopfake.al

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Previous post DA Alvin Bragg padit kryetarin e gjyqësorit të Dhomës së Përfaqësuesve Jim Jordan, si një mjet “frikësimi” kundër zyrës së tij ….
Next post Senatori Ron Johnson: Të dhënat bankare tregojnë miliona transaksione midis Hunter Biden, firmave kineze …
error: Ky publikimet jane te mbrojtura